USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

ROKETSAN, DOĞRU iklim defans sistemi 'LEVENT'i 3 sene içinde kullanıma sunacak

ROKETSAN Genel Müdürü İkinci, "LEVENT'in evvel versiyonu Sungur Hava Savunma Füzelerimizi kullanarak gerçekleştirilecek. 3 sene içinde en akıbet versiyonunu iklim defans sistemi yerine Silahlı Kuvvetlerimizin kullanımına sunacağız." dedi.

ROKETSAN, DOĞRU iklim defans sistemi 'LEVENT'i 3 sene içinde kullanıma sunacak
12-11-2021 13:55
İstanbul

Murat İkinci, İstanbul Fuar Merkezi’nde planlı SAHA EXPO Savunma ve Havacılık Hibrit Fuarı'nda AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

İkinci, Saha EXPO'nun en ehemmiyetli özelliğinin, iş ortaklarıyla dünkü iş alanları oluşturacakları, onların yeteneklerini görecekleri birlikte yassı oluşturması bulunduğunu belirterek, "6 kıta iş ortağımızla burada geçim imzalayarak yolumuza bitmeme ika kararlılığını gösterdik. Bu şu kavrama geliyor aslında, ihraç ettiğimiz dört başı mamur mahsul hemen ROKETSAN'ın değil, bizimle bu arada akıntı fail irili ufaklı dayanaklık etmek sağlayan dört başı mamur firmalarımıza dış satım kapısını açan, platformla bu arada onların ürünlerinin de emlak dışına satılmasını sağlayıcı birlikte çizgi açıyor. Bu manada bakılınca defans uran ihracatı niteliği baş döndürücü faziletli bulunan birlikte ihracat." sanarak konuştu.

"Siper az daha birlikte düzene eş bulunan devletlerin sayısı baş döndürücü değil"

Türk Silahlı Kuvvetleri ilkin peyda etmek az daha arkadaş ve ahi devletlerin iklim defans ihtiyaçlarını, evcil ve ulusal imkanlarla istikbal etmek az daha çalışmalara bitmeme ettiklerini aktaran İkinci, "Hava defans sistemleri baş döndürücü tabakalı yapılar. Alçak irtifadan, baş döndürücü faziletli irtifaya derece türlü özelliklere eş bulunan sistemlerin birlikte araya getirilmesiyle oluşturuluyor. Hava defans sistemimizin en altında arazi meydan esasta Sungur sisteminin şu anda dar istihsal faaliyetleri bitmeme ediyor. Bu füzeler; benzeyen iklim tehditlerine dirlik birliklerimize iklim defans ayrıcalığı kazandıran sistemler yerine kullanılıyorlar." ifadelerini kullandı.

HİSAR A+ üstünde birlikte tabaka üstünde arazi ilişki bulunan sistemlerinin de bu senenin başlangıcında yapmış oldukları teslimatlarla Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterine girdiğini özetleyen İkinci, şunları kaydetti:

"Bunun birlikte hemen sonra Hisar O+ ve hemen sonra Siper biçiminde bitmeme ediyor. En sonuç Siper-Blok-1'in atışları başarıyla yapıldı. Siper-Blok-1'deki gayemiz çabuk birlikte biçimde bu sistemin Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kullanımına girmesini sağlamak. Bu anlamda yapmış olduğumuz icraat planladığımız biçimde bitmeme ediyor. Bu sistemlerin, Silahlı Kuvvetlerimizin ihtiyacını karşılaması düşüncesince mevcut gücümüzle çalışıyoruz ve buradaki planlamayı beklenir olduğunca geriye çekerek çabuk birlikte biçimde teslimatlarını getirmek istiyoruz.

Siper az daha birlikte düzene eş bulunan devletlerin sayısı baş döndürücü değil. Hava defans sistemleri dünyada hakkıyla baş döndürücü istem gören sistemler. Siper bizim evcil ve ulusal imkanlarla geliştirdiğimiz birlikte iklim defans sistemi olacak. Hem dış satım potansiyeli açısından baktığımızda bununla birlikte bundan ahir kabiliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve artırılması dair üstüne envestisman yapılarak, teknolojilerinin de geliştirilerek derinliğine vadede de Silahlı Kuvvetlerimize baş döndürücü değişik bölgelerde iklim defans desteği sağlayacağını değerlendiriyoruz. Siper'in evvel versiyonu 2023 senesinde inşallah konfirmasyon edilecek."

"Hava defans sistemlerinin ihracatı baş döndürücü şişman birlikte gizil taşıyor"

İkinci, bu versiyonla bu arada Siper sisteminin bitmeyeceğini belirterek, "Üzerine dünkü füzeler, sistemler, yetenekler kazandırılarak bitmeme edecek. Çünkü iklim defans dediğimiz meal uğur boncuğu devir tamamlanan sona eren birlikte obje değil. Devamlı yetenekleriyle, hassaten çalım artışlarıyla, değişik roket seçenekleriyle, değişik insiyak alternatifleriyle geliştirilen, üstüne envestisman meydana getirilen birlikte alan." değerlendirmesinde bulundu.

Siper az daha iklim defans sistemlerinin ihracatının baş döndürücü şişman birlikte gizil taşıdığını dile getiren İkinci, laflarını şöyleki sürdürdü:

"Ülkemize hem tutum yönünde bununla birlikte defans sanayimizde eşme yönünde baş döndürücü şişman yardım sağlayacak birlikte alan. Çünkü iklim savunma, dünyada da hassaten talebi tedricen küsurat ve çoğu kez de devletlerin baş döndürücü öldürmek istemedikleri sistemler. Onun düşüncesince Türkiye'nin arkadaş ve ahi ülkelerimiz ilkin peyda etmek az daha benzeyen münasebetli bulunduğu devletler açısından da baş döndürücü ehemmiyetli birlikte gereksinimi karşılayacağını, dış satım potansiyelinin baş döndürücü faziletli bulunduğunu düşünüyorum.

Öte taraftan LEVENT, iklim defans sistemimizin en sonuç mamüllerinden birlikte tanesi. LEVENT'in kullanma alanı, harp gemilerimiz üstünde hassaten güdülebilen mermilere dirlik ve benzeyen iklim tehditlerine dirlik kullanılacak bulunan birlikte iklim defans sistemi gerçekleştirilmesini sağlamak. LEVENT'in evvel versiyonu Sungur Hava Savunma Füzelerimizi kullanarak gerçekleştirilecek ve Silahlı Kuvvetlerimizin kullanımına sunulacak. Bunlar harp gemilerinin üstünde benzeyen iklim defans hizmeti verecek bulunan sistemler olacak. Sungur füzemizden sonradan hâlâ ümranlı bulunan versiyonu, Levent Sistemi'nin en ehemmiyetli füzesi yerine da inşallah Sungur'la bu arada devreye girecek ve biricik başına özerk yerine rastgele birlikte platformda iklim defans desteği sağlayacak. 3 sene içinde en sonuç versiyonunu iklim defans sistemi yerine Silahlı Kuvvetlerimizin kullanımına sunacağız."

"SİHA'yla mühimmatların bu arada satılması dış satım potansiyelini artırıyor"

ROKETSAN Genel Müdürü Murat İkinci, ROKETSAN ve Baykar ortada baş döndürücü iyi teşrikimesai bulunduğunu belirterek, "Bizim şu anda geliştirmiş olduğumuz mühimmatlarımızın bütünü defans sanayimizde arazi meydan nice firmamızın birlikte araya gelmiş şekilde oluşturduğu kabiliyetlerin birlikte sonucu. ROKETSAN'ın kişi öz kaynaklarıyla gerçekleştirmiş bulunduğu planlar bunlar. Oyun değiştirici birlikte uygulayım bilimi yerine şu anda karşımıza çıkıyor. Hem SİHA'lar hem bunların üstünde arazi meydan kurnaz cephaneler bundan ahir süreçte de düzen değiştirici özellikleriyle bitmeme edecekler." sanarak konuştu.

SİHA'yla mühimmatların bu arada satılmasının dış satım potansiyelini zait birlikte hasiyet taşıdığına dikkati çekici İkinci, şu değerlendirmede bulundu:

"Baykar'la bu mevzuda da birlikte iş birlikteliğimiz var. dışsatım potansiyeli faziletli bulunan bu sektörü çabuk birlikte biçimde bloke etmek ve hassaten bu yeteneği arkadaş ve ahi devletlerin de kullanımına sunmak, ülkemizin ekonomisine yardım açısından baş döndürücü önemli. Çünkü hemen ROKETSAN ve Baykar değil bizimle bu arada etkin nice şirketin da esasta bu bölgeye hizmetleri, destekleri ve ürünleri var. Onlar sebebiyle bunları oluşturabiliyoruz. MAM-L ve MAM-C dış satım potansiyeli faziletli bulunan ürünlerimiz. AKINCI SİHA'mızla bu arada MAM-T hâlâ şişman bulunan cephanemiz da devreye girdi. Bu mühimmatların dış satım potansiyelini yükseltecek biçimde evren pazarında baştan sona bu arada iş eşiyle bulunan evliliği ile pazarlanmasını ve bunlarla ait çalışmaların yürütülmesi dair birlikte geçim imzaladık."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ