USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Sertab Erener, Öykü Karayel ve Can Bonomo’dan ‘İyiliğe Ninniler’

Bepanthol Baby ile ‘İyiliğe Ninniler' projesinin tanıtım toplantısı, ninni albümüne sesiyle avlu verici Sertab Erener ve albümde Erener ile ikili fail ve markanın dünkü yüzleri bulunan Öykü Karayel ve Can Bonomo'nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sertab Erener, Öykü Karayel ve Can Bonomo’dan ‘İyiliğe Ninniler’
17-11-2021 14:35

Bepanthol Baby'nin bebekler ve ebeveynlerin yaşamına birbirinden iyi ninnilerle dokunmayı amaçladığı “İyiliğe Ninniler' projesinin lansmanı, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirildi. Etkinliğe, plan kapsamında hazırlanmakta bulunan ninni albümündeki şarkıları seslendiren Sertab Erener'in yanı esna Bepanthol Baby bellik elçileri bulunan ve Erener'e dü şarkıda haremlik fail Öykü Karayel - Can Bonomo çifti de katıldı. Sertab Erener başkaca plan kapsamında okumuş olduğu ikonik “Dandini Dandini Dastana” ninnisini loş ışıklar altında orkestrası ile beraberce aktiflik katılımcıları düşüncesince seslendirdi.

Pişik inhibütör merhemiyle bebeklerin esenliğini ve hab standardını artırmayı hedefleyen Bepanthol Baby, İyiliğe Ninniler projesi kapsamında bebeklere uykusunda haremlik fail ninnileri Sertab Erener'in seslendirdiği yanında ninni albümü hazırladı. Albümde toprak meydan ninnilerin laflarında empati, eşitlik, kapsayıcılık üzere değerleri pekiştirmek düşüncesince ıvır zıvır tadilat yapılırken ninnilerin topu topu melodilerine sadakatli kalınarak baştan yorumlandı. Dijital platformlar üstünden parasız ve her insanın erişimine açıkça kendisine gösterilen albümün bütün sayısal dinleme gelirleri AÇEV'in Anne ve Baba Destek Programları düşüncesince bağışa dönüşecek.

“Ninnilerin afiyetle dinleneceğini umuyorum”

Ninnilerin kültürel eylem ve müzikal kalıt açısından baş döndürücü giranbaha asar bulunduğunu anlatım fail Sertab Erener, “Yazı bulunmadan evvela bile bebekler ninniler eşliğinde uyuyordu. Bu gereksiz eserleri baştan yorumlayarak bebeklerin bu ninnileri benim sesimden dinleyeceği yanında emek vermek gerçekleştirmek dünyada artırmak istediğim izle de akıllıcasına orantılı. Ayrıca mütebeddil dünyanın gerçeklerine de akıllıca kendisine düzenlenmeleri fikrine geçmiş başından itibaren baş döndürücü sevdim. Bu projenin yanında parçası olmak, ebeveynlerin ve bebeklerin hayatında herhangi yanında anlamda iyiliğe odaklanan hakeza yanında çalışmaya yardım gelmek beni baş döndürücü bahtiyar ediyor. Ninnilerin afiyetle dinleneceğini umuyorum” biçiminde konuştu.

“Ninniler yaşamımızın yanında parçası oldu”

Oğullarının doğduğundan beri uykunun hem onun hem kendimiz düşüncesince ne denli ehemmiyetli bulunduğunu baştan anladıklarını vurgulayan Can Bonomo, “Ninniler de yaşamımızın yanında parçası oldu. Dolayısıyla hakeza yanında projenin oluşturacağı faydayı herhangi yanında şeyden evvela yanında ata kendisine öngörebiliyorum. Bu ninniler yardımıyla küçüklere kendim de inandığım eşitlik, teavün üzere değerlerle meşbu yanında dünyayı aktarıyor iktisap etmek benim düşüncesince baş döndürücü büyüklük verici. Sertab Erener üzere giranbaha yanında artist ile bu manalı projede yanında araya gelmekten ve “Fış Fış Kayıkçı” da ikili yapmaktan büyüklük duydum” niteleyerek konuştu.

Öykü Karayel ise “Bebeklerin yabancısı oldukları dünyayı ve yaşamı tanımasına da asistan olan, onlara güvende hissettiren ninniler, bizim de Roman ile hab rutinimizin vazgeçilmezi. Bunun yanı esna ninnilerin AÇEV düşüncesince faydaya dönüşecek olması da projeye ayrı yanında ağıt kazandırıyor. Bir ninni dinlendiğinde bulaşık çemberinin katlanarak yayılması, ayrımlı evlatların yaşamına selamet kendisine dönmesi esasen yanında araya gelmiş şekilde elbette yanında ayırt oluşturabileceğimizin baş döndürücü iyi yanında örneği. ''Benim Annem Güzel Annem” ninnisinde benim de sesimin olması bu anlamda benim düşüncesince unutulmaz yanında hatıra oldu” dedi.

“İyiliğe Ninniler hem bebeklerin aynı zamanda ebeveynlerin yaşamına dokunacak”

Bebeklerin uykusunu düşünüldüğünde akla mevrut geçmiş şeylerden birinin ninniler bulunduğunu tamlayan Bayer Tüketici Sağlığı Türkiye Pazarlama Direktörü Pınar Saltat, “Ebeveynlerin ninnilere başvurmasının asliye sebebi bebekler üstündeki sakinleştirici etkisi. Ayrıca ninnilerin kültürel kuru ve dirim biçimi ne olursa olsun bütün anne babalar çeşidinden sayısal platformlarda ince istem gördüğünü biz biliyoruz. Biz de ninnileri baştan not etmek ve anne babalarımıza bebeklerine dinletebilecekleri iyi asar artırmak istedik. Dahası bu çabamızı yanında vakıfa yarar oluşturacak yanında düzenek ile buluşturduk. AÇEV iş birliğimiz yardımıyla ninniler hem bebekleri aynı zamanda iyiliği büyütecek. İnanıyorum ki Bepanthol Baby ile İyiliğe Ninniler hem bebeklerin aynı zamanda ebeveynlerin yaşamına dokunacak” biçiminde konuştu.

“Çocukların yaşamlarına ehemmiyetli yanında dokunuşta bulunacağımıza inanıyoruz”

Son kendisine projenin önemine değine AÇEV Genel Müdürü Senem Başyurt, “Bepanthol Baby İyiliğe Ninniler” projesi ile anne babalar hem bebeklerini sosyal cinsiyete hassas masallarla abartma fırsatı bulacak aynı zamanda dinledikleri herhangi yanında ninni yardımıyla bambaşka ana babaların terbiye almasına katkıda bulunacak. Binlerce senedir evlatların görüntü enerjisini zenginleştiren, onları yârenlik ve itimat süresince hissettirerek uyutan ninniler, deminden eşitlikçi yanında dille baştan yorumlanırken bambaşka evlatların da yaşama denk yanında biçimde başlamasına yardım sağlayacak. Bugüne denli eğitimleriyle 1 milyondan yanında tomar insana vasıl yanında gurur olarak, İyiliğe Ninniler projesi yardımıyla baş döndürücü artık yanında tomar anne babaya ulaşacağımıza ve vereceğimiz eğitimlerle evlatların yaşamlarına ehemmiyetli yanında dokunuşta bulunacağımıza inanıyoruz” niteleyerek laflarını tamamladı.

Uğur Çetin - Furkan Serttaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ