USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Siemens Healthineers Türkiye ve Bulutistan iş birliği

Sağlık hizmetlerini dijitalleştirerek, esenlik fariza sağlayıcılarını güçlendirmeyi hedefleyen Siemens Healthineers ile endişe enformatik dalında çalışkanlık yayınlayan Bulutistan iş donanmasına imza attı.

Siemens Healthineers Türkiye ve Bulutistan iş birliği
03-11-2021 16:29
Siemens Healthineers ile Bulutistan iş donanmasına imza attı. İş birliği kapsamında Siemens Healthineers ile Bulutistan, Türkiye'deki esenlik kuruluşlarında bilginin paylaşılabilir olmasını gelmek ve geleceğin zorluklarını bugünden halletmek hedefiyle iştirak esenlik kurumları düşüncesince geliştirdiği data ambarlama ve hile sistemini ‘bulut servisi' yerine sunuyor.

Yaklaşık 1 sene geçmiş tanıtılan Siemens Healthineers imzalı çözüm/yazılım, esenlik kuruluşlarında klinik görüntülerin ve data setlerinin kullanılmasını; görüntüleme ve raporlama süreçlerinde depolanan verilere kolaylıkla erişilmesini; iş akışlarının sadeleşmesini ve ayrımlı birimlerin bütünleşmiş yerine çalışmasını “Kullandığın derece öde” düzentileme modeliyle sağlıyor.

Ayrıca, iş ortaklığı kapsamında firmanın çözümü, Bulutistan'ın ilgilendiren ayarlama ve kanunlarla ahenkli düşünce platformunda barındırılarak iş uygulamalarıyla bütünleşmiş bir halde esenlik kurumlarındaki süreçlerin uçtan pöç yönetilmesini sağlayacak.

“Veri yönetimini düşünce teknolojisiyle birleştirerek sayısal dönüşüme bedel katıyoruz”

Sağlık misyon sağlayıcıları düşüncesince en ehemmiyetli önceliğin dijitalleşme bulunduğunu anlatım fail Siemens Healthineers Türkiye Genel Müdürü Enis Sonemel, “Yakın devir geçmiş kullanıma sunduğumuz ve verilerin hastalanmış merkezli yerine saklanmasını sağlayıcı çözümümüz, esenlik sektöründeki bütünleşme standartlarına kusursuz ahenkli bir yapıda bulunduğu düşüncesince kurumların ayrımlı sistemlerine bütünleşmiş olabiliyor. Bu cins çözümlerle klinik süreçler hızlanıyor ve sadeleşiyor. Örneğin, önceleri sadece düzlem sağlıklı halinde mevcut raporlardaki tedaviye dair mürşit ilkeler, bireşimli dirayet ile kolaylıkla işlenebiliyor ve bu raporlar yapılandırılmış yerine büyüklenme içi tamamı departmanların erişimine sunulabiliyor.

Bütün bunlar, veriye muvasala süresinde azalma, teşhis güvenliği ve günce klinik faaliyetlerde bereket anlamına geliyor. Şirketimiz ve Bulutistan, esenlik kuruluşlarının data hile stratejileri tekvin ve teknolojiye ahenk ölçü süreçlerinde karşılaşacakları ek maliyetleri optimize eylemek ve bir data yönetimi çözümü arz eylemek gibi güçlerini birleştirerek esenlik kurumlarına ehemmiyetli avantajlar sağlıyor” halinde konuştu.

“Soruları çabucak yanıtlayabilecek, interaktif bir düşünce platforma dönüştürmeye asistan olmak”

İş birliği kapsamında açıklamalarda mevcut Bulutistan Genel Müdürü Begim Başlıgil, “Siemens Healthineers çeşidinden geliştirilen data ambarlama ve yönetimi sistemi, sunmuş bulunduğu yenilikçi enformatik servisleri ile sonuç dört yılda en aceleci büyüyen uygulayım bilimi firması seçilen Bulutistan çeşidinden sağlanacak. Bulut teknolojisi hizmetiyle esenlik kurumlarına bire bir sürede Avrupa'nın en şişman oturmuş Vendor Natural Archive (VNA) sistemi de bulunan bir çözümü istimal ve verilerini bulutta gizli sayrılarevi içerisindeki ambarlama maliyetlerini kısıntı imkânı sunuyor.

Bulutun avantajlarına dair yerine sistemin kurulumu, yönetimi ve bakımı düşüncesince maliyet yahut ek düzentileme gereksinimi ortadan kalkarken bir hastanenin ayrımlı departmanlarında ve çabucak aşırı sistemde açılan hastalanmış kayıtları ve verileri hastalanmış merkezli yerine saklanabilecek. Ayrıca, çabucak bir tomar lokasyonda misyon sağlayan firmalar düşüncesince merkezi bir data tabanı oluşturulması da gibi olacak. Bulut teknolojisi bire bir zamanda, bireşimli zekâlı uygulamalara şimdi bedava intikal düşüncesince müstelzim esnekliği de sunarak esenlik kuruluşlarının geleceğe amade bulunmasına katkıda bulunuyor. Tüm bu faydaların birlikte esenlik profesyonelleri de tetkikat ve ilmî icraat düşüncesince verilerin gücünden sansasyonel bir halde faydalanabilecek” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ