USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Tarım Kredi, mağazalarında zat et ürünlerini satmaya başlayacak

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Poyraz, "Büyük mağazalarımızda etçi reyonlarımız olacak. İşlenmiş ve paketlenmiş mahsulat şeklinde tüketicimize ulaştıracağız. İnşallah mağazalarımızda özlük ürünlerimizi koymayı hedefliyoruz." dedi.

Tarım Kredi, mağazalarında zat et ürünlerini satmaya başlayacak
25-10-2021 14:49
Bilecik

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (Tarım Kredi) Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Kooperatif Market'in 515'inci şubesinin açılışının peşi sıra gazetecilere icra ettiği açıklamada, sabık sene sonu bakımından birlikte hayvancılık şirketlerinin bulunduğunu söyledi.

Daha önceki çalışkanlık gösteren, deminden ruhsuz biçimde bulunan birlikte tesisi devraldıklarını tamlayan Poyraz, "Şu anda 6 kocaoğlan fazla süredir restorasyon yatırımlarına bitmeme ettik. Hedefimiz son teşrin kocaoğlan bakımından bu yatırımı tamamlamak. Kasım kocaoğlan sonu bakımından da üretime geçmek." ifadesini kullandı.

Poyraz, çalışmaya elden et bütünleşmiş tesisi kendisine bakmadıklarını, efsanevi yetiştiricilerinin de bulunduğuna değinerek, şöyleki konuştu:

"Biz bunlarla kontratlı yetiştiricilik yaparak gerçekte birlikte yandan özlük şirketimiz bulunan Tareks Hayvancılık şirketiyle cevher hayvanları yetiştiricilere vereceğiz ve alıntı güvenceli birlikte biçimde vereceğiz. Onlar besi hayvanları yetiştirdikten sonradan da yeniden onlardan alıp özlük tesisimizde işleteceğiz ve en evvela özlük mağazalarımızda tamamı Türkiye'deki öteki perişan zincirinde de ürünlerimizi inşallah tüketicilerimizle buluşturacağız."

Poyraz, et satışına en evvela kocabaş hayvanla başlayacaklarını belirterek, cümle oturdukça küçükbaş hayvanla sistemi yaygınlaştıracaklarını kaydetti.

Et ürünleriyle ilgilendiren vatandaşın ağırbaşlı birlikte güvenlik sorunun bulunduğunu dile getiren Poyraz, "Aldığı ürüne inanmak istiyor. Biz başta iri mağazalarımızdan neşet etmek kadar orada enstantane görüntülerle doğrusu tesisle mağaza arasındaki o farkı ortadan kaldıracağız. Görsel kendisine orada kuracağımız sistemlerle tüketicimiz raftaki o ürüne elini uzattığı an o ürünün ne ortamda üretildiğini enstantane değerlendirmek olanağına eş olacak." diyerek konuştu.

"Amacımız birlikte eşik bedel oluşturmak"

Poyraz, amaçlarının meydan regülasyonu bulunduğunu aktararak, kendilerinin birlikte maliyet hesabı yaptıktan sonradan maliyet hesabına epey faziletli karlar koymadıklarına dikkati çekti.

Şirketin özlük ticari faaliyetlerini bitmeme ettirebilecek birlikte rakamla bu işi götürmeye çalıştıklarına yer veren Poyraz, şunları bildirdi:

"Bizim misyonumuz burada birlikte eşik bedel oluşturmak. Piyasada karla ilgilendiren birlikte bombe var ise doğrusu o şişkinliğin alınması. Bizi şöyleki yorumluyorlar. 'En ehven ürünü kılıç vereceğiz.' hayır, piyasada eder belirleyiciyiz. Biz eşik bedel oluştururuz. Aslında tamamı dünyada kooperatiflerin fonksiyonu da budur. Siz birlikte ürünle ilgilendiren birlikte eder belirlersiniz. Piyasadaki öteki aktörlerde piyasadaki rakiplik şartlarında bu fiyata yaklaşan fiyatlarla bu kere mallarını satmaya çalışırlar. Bazen bizim altımıza inerler arada sırada de bizim üstümüzde kalırlar. mühim bulunan orada oluşan baş döndürücü birlikte kar var ise o meşime kooperatifler aracılığıyla dengelenmesi meselesidir."

Poyraz, arı özlük şirketleriyle değil katı epey üretici ve birleşke yapılanmalarıyla iş birliğini doğacak çağda geliştireceklerini anlatım ederek, "Onlara da kontratlı istihsal yaptırıp, onların yetiştirdiği besi hayvanlarını alıp el işi ve piyasaya transfer noktasında seçenek birlikte biçim oluşturacağız." dedi.

Et ürünlerinin kenarlı kendisine halis muhlis marketlerde olacağını yer veren Poyraz, "Büyük mağazalarımızda etçi reyonlarımız olacak. Küçük marketlerde ölçüm ederseniz bunların değme bir tanesi birlikte maliyet bulunduğu düşüncesince kenarlı ve paketlenmiş mahsulat şeklinde tüketicimize ulaştıracağız. İnşallah mağazalarımızda özlük ürünlerimizi koymayı hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ