USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

TOTAL İstasyonları'nın TotalEnergies'e dönüşümü başladı

Güzel Enerji'nin TOTAL İstasyonları markası, OYAK'ın erke sektöründeki atak ve envestisman sonucu ile toy döl istasyon ve hizmetlerin görüleceği, toptan faaliyetlerine koşut kendisine TotalEnergies'e dönüşüyor.

TOTAL İstasyonları'nın TotalEnergies'e dönüşümü başladı
21-06-2022 14:04
İstanbul

Türkiye'de TotalEnergies'e dönüştürülen acemi çocuk evvel istasyon İstanbul Başakşehir'de açıldı. TotalEnergies Başakşehir Mehmetçik 2 No'lu Akaryakıt İstasyonu, dünyada 165 ülkede yeğleme edilen mekân dostu derecelendirme sistemi LEED Platinum Sertifikası'nın Türkiye'de sıvıyakıt istasyonlarında evvel örneği oldu.

Uluslararası kurda çevresel standartları karşılayan istasyonda, yenilenebilir erke yatırımı yerine gündüz enerjisi kullanması öne çıkıyor. Ayrıca, istasyonda buğu arka transformasyon sistemi, atılmış suyun baştan kullanılması, rahmet suyu harmanlama ve LCA metodolojisi ile döngüsel dirim modeli bulunuyor.

Otojet EV yükleme istasyonunu barındıran tesiste acemi çocuk elektrikli araçlara da işlev verilecek. Tesis, erke dönüşümünü merkezine alarak misafirlerine aşırı ayrışık mahsul ve hizmetleri güvenilen müşterek biçimde sunarken, yenilikçi ve kullanıcı dostu müşterek market deneyimi de yaşatacak.

"Güzel Enerji yerine şişman müşterek transformasyon ve başarıya imza atıyoruz"

İstasyonun açılışında mütekellim OYAK Enerji Sektörü Grup Başkanı Yüksel Yılmaz, 2020 yılı başlangıcında TOTAL İstasyonları ve M Oil markalarının OYAK Grubu şirketlerine engelleme olduğunu, doğrudan devamında da tasarruf, verimlilik, karlılık ve aceleci büyümeye odaklanarak dü markayı Güzel Enerji hukuksal kişiliği ismi altında birleştirdiklerini anlatım etti.

Yılmaz, "Bugün TOTAL ve M Oil bayi ot Türkiye'nin 74 şehrinden 79 şehrine ve 2021 yılının böylecene herhangi müşterek dü markamızla 889 istasyondan hep 917 istasyona ulaştı. 2021 yılının yaz dönemindeyse istasyonlarımızda kestirmece 196 bin metreküp bulunan sıvıyakıt ve LPG satışı, tamamı zamanların en şişman miktarına ulaştı ve öteki dağıtma şirketlerine meydana getirilen satış̧ miktarlarında da geçtiğimiz yıllara layıkıyla en efdal satış̧ rakamlarına ulaşıldı." sanarak konuştu.

Son 1,5 yılda ayırt yarattıklarını ve ayırt yaratmaya bitmeme ettiklerini tamlayan Yılmaz, TOTAL İstanbul Havalimanı İstasyonu'nun, Avrupa'nın hizmet, nitelik ve kadran açısından en güzel TOTAL istasyonu seçilmesinin bunun en güzel örneklerinden bir tanesi bulunduğunu vurguladı.

Yılmaz, "Buraya sakıncasız adımlarla ve herhangi müşterek evresi itinayla planlanmış müşterek vizyonla geldik. OYAK Genel Müdürümüz Süleyman Savaş Erdem'in önümüze koyduğu sürdürülebilir nema stratejisi ekseninde Güzel Enerji yerine şişman müşterek transformasyon ve başarıya imza atıyoruz. Başakşehir Mehmetçik 2 No'lu Akaryakıt İstasyonu, TotalEnergies düşüncesince değişimin başladığı benek olacak. Hem TSK Mehmetçik Vakfı aynı zamanda TotalEnergies'in kuma evvel istasyonu bulunan Başakşehir Mehmetçik 2 No’lu Akaryakıt İstasyonumuzun mebzul olmasını diler, emeği güzeşte her insana teşekkürname ederim." biçiminde konuştu.

"Akaryakıt sektörüne ilkleri kazandırmaya bitmeme edeceğiz"

Güzel Enerji Akaryakıt Genel Müdürü Tolga Işıltan da dijitalleşme ile başlayan, pandemi ile baş başa temelli bir duruma mevrut maşeri ve iktisadi tutum değişikliklerinin kişilerin erke ile ilişkilerini baştan şekillendirdiğini anlatım etti.

Işıltan, TOTAL İstasyonlarının bu sene ehemmiyetli müşterek transformasyon yaşadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Enerji endüstrisi, mütenakıs kaynakları ve çabucak kalan talebi kumanda etmek az daha dijitalleşme, yenilenebilir erke ve bağan karbon odaklı döngüsel iktisat modelleri ilişkin oturmuş acemi müşterek cümle nesir ediyor. Güzel Enerji, bu dönüşümün öncülüğü hedefiyle OYAK’ın güzel tecrübesi ve TotalEnergies'in global enerjisini buluşturuyor. TOTAL İstasyonlarının TotalEnergies'e dönüşümü ile baş başa istasyonumuz, ak pak müşterek geleceği hedefleyen enerjinin acemi yüzünü asimilasyon ediyor. Hedefimiz, acemi çocuk TotalEnergies istasyonlarımızda sunduğumuz deneyimlerle tamamı misafirlerimizi evlerinde hissettirmek. Akaryakıt sektörüne ilkleri kazandırmaya bitmeme edeceğiz. TotalEnergies ile acemi çocuk enerji, henüz güzel gelecek."

"TotalEnergies iş birliğini yaşama geçirmekten aşırı mutluyuz"

Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Emekli Tuğgeneral Engin Durak ise Mehmetçik Vakfı'nın Türkiye'de maşeri barışın ve millî birliğin kuvvetlenmesine katkıda bulunduğunu ve bu sene 40'ıncı yaşını kutladığını hatırlattı.

Durak, "Başakşehir Mehmetçik 2 No'lu Akaryakıt İstasyonu, vakfımız ve sıvıyakıt piyasası düşüncesince ilkleri barındırıyor. Kuruluş döneminin herhangi müşterek evresi titizce planlanan, inşasının herhangi müşterek detayına şişman ilgi yayınlanan istasyonumuzla alım çalım duyuyoruz." sanarak konuştu.

Manevi yönü aşırı efdal ve müşterek o derece giranbaha bulunan TotalEnergies iş birliğini yaşama geçirmekten şişman mevki duyduklarını anlatım fail Durak, "Bu acemi çocuk istasyonun hem vakfımıza aynı zamanda milletimize mebzul ve kademli olmasını dilek ediyorum." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ