USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Türk mühendisi 'gücü çevirdi' ambargoyu aştı

Türk savunma sanayisi içerisinde hesaplı faaliyetlerle eleştiri önemdeki madun meslek ve birimlerin yerlileştirme emek harcamaları himmet kesmeden sürüyor.

Türk mühendisi 'gücü çevirdi' ambargoyu aştı
27-10-2021 12:40
Ankara

Güvenlik güçlerinin gereksinimleri düşüncesince taşınmazlar dışından gerçekleştirme edilen askeri anahtar ve ekipmanlara müteveccih devir hin çıkarılan güçlükler, ilerleyici devirde bu platformlarda geçer not ast dizge ve birimlerinin tedarikinde de yaşanıyor. Türk savunma sanayisi şirketleri, bu cins durumların önüne geçebilmek düşüncesince ulusal namına geliştirilen platformlar düşüncesince yerlileştirme emekleri yapıyor.

Tüm elektronik sistemlerde kuvvet yönetimi şişman ehemmiyet taşıyor. Hem enerjinin yönetimi ve aynı vakitte enerjinin dönüştürülmesi üzere askeri ve havacılık standartlarına akla yatkın tasarlanan "askeri AC/DC konverterler" (çevirici) kullanılıyor. Anova Ar-Ge Teknolojileri, yürüttüğü çalışmalarla eskiden taşınmazlar dışından gerçekleştirme edilen ancak sonuç devirde alınamayan çeviricilerden evcil mahsul ailesi oluşturdu.

Anova Ar-Ge Teknolojileri Elektronik Tasarım Müdürü İbrahim Altunsoy, AA muhabirine meydana getirdiği açıklamada, AC/DC çeviricilerin dünyada 2 ana üreticisi olduğunu söyledi.

Fikri sahiplik hakları taşınmazlar haricinde bulunan mahsulat düşüncesince devir içre öneri verilmediğini ve hazırlık sorunları yaşandığını vurgulayan Altunsoy, mahsulat bugün bulunsa güçlü ilerleyici devirde bulunup bulunamayacağının da belgisiz olduğuna ayraç etti.

Dünyada önceki el üretildi

Modüler yapıdaki AC/DC çeviricilerle ayrımlı hareket ve yüklülük seviyeleri düşüncesince analizör üretilebildiğini özetleyen Altunsoy, Türk savunma ve havacılık sanayisinde münteşir namına geçer not bu ürünleri birlikte süredir gündeme alarak ihya emekleri yaptıklarını tabir etti.

Üzerinde toprak alacağı platformdaki hususi gereksinimi istikbal etmek düşüncesince 2500 vatlık parçalı AC/DC çeviricileri dünyada önceki el ürettiklerini dile getiren Altunsoy, şu ifadeleri kullandı:

"Böylece halihazırdaki üreticilerin üretmediği birlikte ürünü gerekseme hesabına yerlileştirdik. Daha sonraları şimdi önemsiz boyutlu 50, 100, 250, 500 vatlık versiyonları ile evcil birlikte mahsul ailesi düşüncesince çalışmamızı genişlettik. 500 vatlık AC/DC çevirici, 10 senedir birlikte iklim platformunda kullanılıyordu. Bu ürünün içerisindeki çevirici bundan sonraları hazırlık edilemiyor. Helikopterin tabanca sistemini müdür birlikte kuvvet birimi. Bu eğer olmazsa ortam ya silahsız uçacaktı ve ya toy birlikte hal üretilmesi gerekiyordu. Bu ürünü de edindiğimiz tecrübeyle çelimsiz müddette ürettik. Yakın vakitte platforma takılacak. 2500 vatlık ürünün teslimatları başladı, 500 vatlık versiyonunun teslimatlarına da bu sene başlayacağız. Yerli AC/DC çeviricilerimizin kalifikasyonu tamamlandı, ortam seviyesindeki testleri de bitmeme ediyor. 2016'da başlamış bulunan ameliyat kararında hem bulunan projelerdeki evcil mahsul ihtiyacını karşılıyoruz aynı vakitte evcil mahsul ailesi oluşturduk."

Elektronik sistemlerin bulunduğu herhangi birlikte yerde kuvvet çeviricilere gerekseme bulunduğunu, silah, radar, yönleme sistemlerinin, herhangi birlikte ayrışık bilgisayar, hesaplama, anten birimlerinin bu kuvvet çeviricilerden beslendiğini tamlayan Altunsoy, "DC/DC tarafında da doğacak senenin önceki çeyreğinde ürünlerimiz çıkacak. AC/DC bağıl emekli birlikte alan. Üretici sayısı aşırı sınırlı. Kendi ihtiyacımız bulunduğu düşüncesince bunu önceliklendirdik." dedi.

Teslimat süreleri ve maliyetler azaldı

AC/DC çeviriciler taşınmazlar dışından içerlemek istendiğinde teslimat sürelerinin 30-40 haftayı bulabildiğine dikkati çekici Altunsoy, evcil mamüllerin teslimat sürenin 4-6 haftayla sınırlanmış bulunduğu söyledi. Kısa müddet içre 30 mahsul doğrulama edeceklerini bildiren Altunsoy, bu sayede plan takvimlerindeki aksamaların da önüne geçileceğini kaydetti.

Teslimat süreleri birlikte evcil ürünler ile ehemmiyetli maliyet pozitif yanları da sağlanacağını dile getiren Altunsoy, evcil AC/DC çeviricilerin üçte birisi fiyatla hazırlık edilebildiğini belirtti.

Altunsoy, AC/DC çeviricilerin iklim araçlarının birlikte gemi, tahtelbahir kabilinden kısıtlanmış meydan bulunan platformlar ve elektrikli raylı nakil araçlarında münteşir namına kullanıldığını bildirdi.

Altunsoy, üreticisi sayısı aşırı sınırlanmış bulunan ürünün ağırbaşlı dış satım potansiyeli de olduğunun altını çizdi.

Askeri fanda dış satım zamanı

Anova Ar-Ge Teknolojileri yaklaşan vakitte askeri gayeli namına en dip geçer not fanları da yerlileştirerek mahsul ailesi oluşturdu.

Yerli fanlarla maliyet nısıf yarıya düşerken, 14 ayrımlı fanın toprak almış bulunduğu mahsul ailesi dip uyanıklık görüyor. Fanlara müteveccih namına diyar içre 2 binden birlikte tomar bariz havale bulunuyor. Fanlar düşüncesince taşınmazlar dışı görüşmelere de başlandı. Anova, bu sene önceki vantilatör ihracatını gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Yerlileştirilen birlikte gayrı mahsul streç kurşun yolu da 15 ülkeye ihraç edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ