USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Türk Telekom AKM’nin ana destekçisi oldu

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk Telekom ortada imzalanan geçim ile Türk Telekom Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nin ana destekçisi oldu. İmza töreninde mütekellim Bakan Ersoy, "Türk Telekom'un bu kavlükarar kapsamında vereceği desteğin AKM'de, hem bu teknolojik ve ku

Türk Telekom AKM’nin ana destekçisi oldu
15-11-2021 15:40

Türk Telekom, AKM'nin Wi-Fi, 4.5G, 5G hareketli altyapısı ve yenilikçi uygulayım bilimi hizmetlerinin sağlayıcısı olacak. Protokol kapsamında Türk Telekom, AKM'nin iri opera salonuna da adını verecek. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile Türk Telekom CEO'su umut Önal çeşidinden Türk Telekom ve Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ortada teşrikimesai protokolü imzalandı.

"AKM'nin simgesi opera salonu ‘Türk Telekom Opera Salonu' namına adlandırılacak"

Atatürk Kültür Merkezi'nde planlı İmza töreninde mütekellim Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ‘'İstanbul Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Bağış ve Destek Sözleşmesi” ile Türk Telekom, 2040 eş kapasiteli opera binamızın insan sponsoru olmaktadır. Bu noktadan itibaren, AKM'nin simgesi bulunan bu konuşma mekânı Türk Telekom Opera Salonu namına adlandırılacaktır. Türk Telekom'un bu söz kapsamında vereceği desteğin AKM'de, hem bu teknolojik ve kurumsal kalitenin devamlılığında bununla birlikte arsıulusal standartlarda oluşturduğumuz ibdai idare anlayışının sürdürülmesi noktasında ehemmiyetli yardımı olacağını düşünüyorum. Bugüne denli haberleşme teknolojileri ve altyapısı ile siber asayiş dalında teşrikimesai süresince bulunduğumuz Türk Telekom bu söz ile teknoloji, tavan pres giderleri, haberleşme ve marketing ile aktiflik destekleri kapsamında 7 sene süresince herhangi müşterek sene 45 milyon TL ayni hediye ve tenkis kapsamında da 15 milyon TL akça destek sağlayacaktır. Ayrıca herhangi müşterek sene TÜFE oranında bu nicelik artacaktır'' dedi.

‘'Bütün hizmetlerimizde akıbet teknolojik altyapıların kullanılmasına uyanıklık gösteriyoruz''

Bakanlık namına imal edilen dört başı mamur hizmetlerde akıbet teknolojik altyapıların kullanılmasına uyanıklık gösterdiklerini kail Ersoy, ‘'Şu an süresince bulunduğumuz acemi AKM de esasen bizim uygulayım bilimi farkındalığımızın aşırı hususi müşterek örneğidir. Yeşil tavan sisteminin kullanıldığı ve güneş ışığından maksimum seviyede faydalanacak biçimde tasarlanan AKM trafolar, jenaratörler ve UPS sistemleri ile de akıcı müşterek erke akışına sahiptir. Yerleşkelerin herhangi müşterek durumunda iklimlendirme sistemleri mekanik özişler sistemleri ile arama edilmektedir. Bu koskoca kültür-sanat kompleksi erdemli teknolojili 475 skor alıcı ile akıcı namına izlenmektedir. AKM tavan içi kapılar kartlı intikal sistemleri ile arama edilmekte; insana hususi kartlar ve yetkiler ile hepsi AKM'de kontrollü geçişler sağlanmaktadır. Acil sesli duyuru ve dublaj sistemleri yardımıyla de tavan geneli asayiş ve ihtar sistemleri 7/24 çalışkan namına çalışmaktadır. Yine AKM, 4061 skor tutkun kavrama ve arama sistemi ile dulda dibine alınmıştır. Opera ve temaşa salonları ışıklandırma sistemleri izleyicilerin rahatlıkları isteyerek tasarım edilmiştir. Tek müşterek merkezden, hareketli cihazlardan ve tabletlerden sistemler engin arama edilebilmektedir. Bütün salonlarda akıbet uygulayım bilimi ahenk sistemleri, oyunluk ışıkları, başarım mekanları ve oyunluk mühendislikleri kullanılmıştır'' sanarak konuştu.

“Teknolojinin sağlamış olduğu imkânları, herkesi ‘değerli hissettirmek' düşüncesince kullanmayı sürdüreceğiz”

Türk Telekom CEO'su umut Önal ortaklaşa iş protokolüyle ilişik olarak, "Kültür ve Turizm Bakanlığı'mızla yaptığımız barışma bizim düşüncesince aşırı kıymetli. Türkiye'nin ulusal kültürünün oluşumunda ehemmiyetli ulama ve izleri mevcut Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nin ana destekçisi olmaktan iri alım çalım ve mevki duyuyoruz. AKM'nin ‘kalbi' bulunan iri opera salonuna da 7 yıllığına ismimizi verirken; AKM'nin hepsi haberleşme ve uygulayım bilimi altyapısını da sağlıyoruz. Türk Telekom namına teknolojiyi esenlik ve faydaya tahvil etmek düşüncesince çalışıyoruz. Sanatın da bire müşterek haberleşme gibi, müşterilerini birleştiren ve yakınlaştıran müşterek görevi var. Bu birleştirici etkiden hareketle, hızla gelişen teknolojinin sağlamış olduğu imkânları, herkesi ‘değerli hissettirmek' düşüncesince kullanmayı sürdüreceğiz" laflarını anlatım etti.

Murat Ergin - Uğur Çetin
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ