USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Turkcell Pasaj 2021 senesinde cirosunu yüzde 67 büyüttü

Elektronik alışveriş noktayı platformu Turkcell Pasaj, 2021 yılını değerli müşterek gelişme performansıyla tamamladı. Platform, 2021 yılının böylecene cirosunu yüzde 67 büyüterek e-ticaret piyasasının ehemmiyetli oyuncularından birisi durumuna geldi.

Turkcell Pasaj 2021 senesinde cirosunu yüzde 67 büyüttü
02-02-2022 16:34

Turkcell Pasaj, 2021 yılını ciroda yüzde 67 çoğalma performansıyla tamamladı. Pandemiyle küsurat online alım satım talebini istikbal etmek az daha 2020 böylecene faaliyete süregelen platform, 2021 senesinde mecmu 128 milyona yükselen ziyaretçi trafiğiyle teyit edilen havale miktarını yüzde 30 artırdı.

Müşterilerine henüz müşterek tomar yarar ve suhulet gelmek amacıyla 2021'de kategorilerini çabucak genişleten Turkcell Pasaj, evvel senenin böylecene enli mahsul portföyünün yansımalarını da aldı. Akıllı telefonlardan elektronik beyin ve tabletlere, önemsiz ev aletlerinden zatî iş ürünleri ve parafin eşyaya derece sağlam aşırı kategoride görülmemiş ürünleri portföyüne katan platform, mahsul çeşitliliğiyle sektörde ehemmiyetli müşterek ayırt oluşturdu. Pasaj'da 2021 senesinde son kullanıcıların en aşırı yeğleme etmiş olduğu önemsiz ev aletleri ve zatî iş kategorileri, küsurat nazarıitibar ile 10 kattan müşterek tomar çoğalma gösterdi. En aşırı yeğleme edilen kategorilerden elektronik dubara ürünlerinde ise 2 büküm çoğalma sağlandı.

“Pasaj akıllıcasına sürede en akla yatkın bedel ile en akıllıcasına ürünü öneriyor”
Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, pandemi çağında küsurat online alım satım ihtiyacına karşılık hasretmek amacıyla açtıkları Turkcell Pasaj'ın evvel senesinde görmüş olduğu koyu ilgiden ve aceleci büyümesinden ötürü iri büyüklük duyduklarını dile getirdi.

Özdal, mevzuyla ilişik laflarına şöyleki bitmeme etti: “Bu büyümede en ehemmiyetli pay, mahsul kategorilerini ve vandöz sayısını büyütmenin yanında şirketimizin yüksek teknolojisi ve sentetik zeka yetkinliklerini kullanarak akıllıcasına müşteriye, akıllıcasına zamanda, en akla yatkın fiyatla akıllıcasına mahsulat önermesinden kaynaklanıyor.”

Oyun dünyasındaki gelişmenin en iri destekçilerinden bir tanesi olduklarını tamlayan Özdal, “Dünyada dubara pazarı çabucak büyümeye bitmeme ediyor ve gerçeğe benzeyen müşterek dubara deneyimi düşüncesince birinci sınıf dubara ekipmanları en ehemmiyetli kriterler ortada toprak alıyor. Bu pazarda henüz bariz müşterek toprak edinmek, oyuna müdahale edinmek düşüncesince Aralık ayında yaşama geçirdiğimiz Pasaj Gamer ile dubara dünyasında gerekseme mahsus en akıbet uygulayım bilimi ürünleri akla yatkın ifa fırsatları ile kullanıcılarımıza sunuyoruz. Pasaj Gamer'dan gereksinim duyan ürünü seçen oyunseverler, ödemesini Pasaj'dan aceleci ve emniyetli müşterek biçimde yapabiliyor” dedi.

‘Pasaj Gamer' devrede
Turkcell Pasaj'ın elektronik oyunlar dalında Türkiye'deki 36 milyon gamer'a müteveccih kurduğu ve oyuncuların mahsul önerileriyle e-oyun dünyasında çalışkan toprak almasını sağlayacak platformu Pasaj Gamer, Aralık 2021'de oyunseverlerle buluştu. Kaliteli ve unutulmaz müşterek dubara deneyimi düşüncesince konsoldan klavyeye, mouse'dan kulaklığa, monitörden joystick ve dubara direksiyonlarına derece oyunlar düşüncesince muktezi bulunan bütün ekipmanların bulunmuş olduğu platformda, elektronik dubara dünyasının istekle oynadığı oyunlar ve sayısal kodlar müşterek arada bulunuyor. Platformda başkaca oyunculara dubara dünyasıyla ilişik ayrışık bilgiler de sunuluyor.

Daha güzel müşterek dubara deneyimi düşüncesince diledikleri ekipmanları satın kabul etmek talip hevesli gamer'lar ve hareketli oyuncular, turkcell.com.tr/pasaj-gaming adresinden seçtikleri ürünleri ortam üstünden aceleci ve emniyetli müşterek biçimde gerçekleştirme edebiliyor.

En aşırı hareketli aksesuarlar satın alındı
İndirimli kampanyaları ve alımlı ifa alternatifleriyle müşterilerinin yaşamına bedel katmayı hedefleyen platformda senenin en pop ürünleri Apple AirPods ile yükleme kutusu, Xiaomi Mi Band 5 çokbilmiş bileklik, Xiaomi Mi True Wireless Earbuds ve Intouch taşınır mini yükleme aleti oldu. Onlarca ayrımlı kategoride binlerce ürünün toprak almış olduğu platformda hareketli dubara kodları, yetişek ve canlılık içeriklerine müteallik kodları havi sayısal mahsulat de öne çıkan kategorilerden bir tanesi oldu.

Pasaj Blog'da nazarıitibar doğurgan içerikler
Platformun 2021 senesinde ışıltılı müşterek gayrı yıldızı da uygulayım bilimi özellikle edinmek az daha sağlık, firez sanat, ev ve hayat denli ayrımlı kategorilerde hem mürebbi bununla beraber ahenkli içerikler paylaşan Pasaj Blog oldu. Pasaj Blog okuyucuları, sağlam aşırı mevzuda nazarıitibar doğurgan bilgilere ferah ferah erişebilirken, bu içerikleri sevdikleri ile de paylaşıyor. Pasaj Blog'a pasajblog.turkcell.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Türkiye'ye açıkça elektronik piyasa yeri
Verilen bilgiye göre, Turkcell'li olsun veya olmasın bütün cerrah kullanıcıları platforma internet sayfası ve Dijital Operatör uygulaması üstünden ulaşabiliyor. Operatörün güvencesiyle hızlıca erişilebilen sayısal ürünleri turkcell.com.tr/pasaj internet adresinden değerlendirmek mümkün. Platformdan alım satım yapanlara bulundukları illere layıkıyla ayrımsız çağ veya 24 vakit içinde teslimat seçeneği sunuluyor. Platformdaki bütün mamüllerin kargoya verilme süresi sayı farkı 1 iş gününde gerçekleşiyor. Satın tahsil edilen mamüllerin hepsi yüzde 100 tabiat dostu ve art dönüşümlü karton ambalajlarda teyit ediliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ