USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Türkiye'de geçmiş kat müşterek amme kurumuna 'Harika İş Yeri Sertifikası' verildi

Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü, Great Place to Work Enstitüsünün kriterlerini sağlayarak "Great Place to Work (Harika İş Yeri) Sertifikası"nı almaya doğruluk kazandı.

Türkiye'de geçmiş kat müşterek amme kurumuna 'Harika İş Yeri Sertifikası' verildi
06-01-2022 13:44
Ankara

AA muhabirinin edinmiş bulunduğu bilgiye göre, kasıntı kültürü ve etkin deneyimi dair özgür ve kabala eş sulta bulunan Great Place to Work Enstitüsü çeşidinden meydana gelen analizler sonucu, Hazine ve Maliye Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü (BTGM), "Harika İş Yeri Sertifikası"na cemaat Türkiye’deki önce amme kurumu oldu.

Çalışan deneyimine icra ettiği envestisman ve insanoğlu kaynakları alanındaki kılavuz uygulamalarla dikkati çekici BTGM, çalışanlarını merkeze almış bulunduğu aksiyonlarla etkin bağlılığını ve memnuniyetini sağladığını bu sertifikayla tescilledi.

Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Cebrail Taşkın, AA muhabirine, hem çalışanlarına aynı zamanda işlev sundukları Bakanlık birimlerine bahtiyar ve elleme hissettiren deneyimler yaşatmayı amaçlayan eş kasıntı olduklarını söyledi.

Taşkın, "BTGM kendisine eş amacımız, kurumumuzu Türkiye’deki en elleme bilgelik teknolojileri kurumu/şirketi yapmaktır. Bu amaçla etkin memnuniyetini en ehemmiyetli mühim önceliklerimizden bir tanesi kendisine belirledik ve bu doğrultuda ehemmiyetli yatırımlar yapıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın mutluluğuna, istikbaline ve kariyer gelişimlerine envestisman yaparak, deneyimlerini düzeltmek rüçhan hedeflerimiz ortada toprak alıyor." dedi.

Great Place to Work Sertifikası'nı faziletkâr eş sevinme skoruyla aldıklarını tamlayan Taşkın, bu başarının yürüdükleri yolun doğruluğunun en güvenilen kanıtı ve icra ettikleri çalışmaların emek vermek arkadaşları çeşidinden ölçüm edildiğinin en ehemmiyetli işareti bulunduğunu bildirdi.

Taşkın, sonucun iri eş büyüklük ve güdeleme deposu olduğuna ayraç ederek, şöyleki konuştu:

"Bir kurumun en iri varlığı çalışanlarıdır. Çalışanlarımızı merkeze aldık, onlara dokunduk, onları dinledik, düşüncelerine ehemmiyet verdik ve kalburüstü hissettirdik, bu sayede aşırı dobra eş sene geçirdik. Çalışanımızın mutluluğunu iyileştirmeye emniyetli adımlarla bitmeme edeceğiz, değme çalışanımız sabahleyin işe bahtiyar gelecek, geceleyin ezanı da evine bahtiyar ve rahat gidecek, bunu değme daima sağlayacağız’."

"BTGM’nin başarısı öteki amme kuruluşları düşüncesince sabahleyin yeli sağlayan eş aşama olacak"

Great Place to Work Türkiye Kurucusu ve Genel Müdürü Eyüp Toprak da 30 yıldan eş tomar süredir kâffesi dünyada değişik bölüm ve büyüklükteki organizasyonlara etkin deneyimlerini keşfetmeleri ve iyileştirmeleri düşüncesince çelimli çözümleme metodolojileriyle dayanak noktası olmaya bitmeme ettiklerini belirtti.

Toprak, Great Place to Work Enstitüsü kendisine tam eş iş yerinin temelinde güvenlik kültürünün ve hepsi düşüncesince tam eş iş deneyimi vizyonunun yattığına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Hangi bölüm ve büyüklükten olursa olsun kâffesi çalışanlar düşüncesince tam eş birikim kurmak başarılabilir fakat çetince eş süreç, etkin deneyimini düzeltmek ve elan ileriye çekmek düşüncesince BTGM'nin attığı bu yürekli aşama ile yaşama geçirmiş bulunduğu kalburüstü icraat etkin deneyimine zait yansıyor. Analiz metodolojisinin en ehemmiyetli kısmı, kâffesi kodifikasyon mensuplarının soruşturma sürecine karışma edilerek aşırı ortaklı ve nesnel eş biçimde organizasyonlarını içerisindeki asıl deneyimlerini değerlendiriyor olmalarından geçiyor, eş organizasyonun tam eş iş noktayı bulunduğunu personelleri söylüyor. Çalışanları düşüncesince tam eş iş noktayı deneyimi bina buyurmak kabilinden ehemmiyetli ve vizyoner icraat sergileyerek bu kalburüstü unvanı almaya doğruluk elde eden Türkiye'deki önce amme kuruluşu niteliğindeki Hazine ve Maliye Bakanlığı BTGM'yi ve bu ekranların yaşama atlatılmasında ehemmiyetli eş önderlik meydana getiren Cebrail Taşkın'ı kutluyorum. BTGM'nin bu kalburüstü başarısının ve öncülüğünün memleketimizdeki öteki amme kuruluşları düşüncesince sabahleyin yeli sağlayan eş aşama olacağına eminim."

Teknoloji Kürsüsü, BTGM Garaj, Dönüşüm Liderleri Programı kültürel dönüşümü getirdi

BTGM'de değme hafta çalışanlar arasından seçilen değişik uzmanların hatip bulunduğu ve kâffesi Türkiye’deki bakma çalışanlarına aktif gösterilen "Teknoloji Kürsüsü", rastgele eş toplumsal bölgede bap uzmanlığı bulunan BTGM mensuplarının fahri hatip bulunduğu "Salı Sohbetleri”, kâffesi çalışanların rahat umumi başmuallim ile konuşabilecekleri "19.00 Sonrası Açık Kapı" politikası, kasıntı çalışanı ve iş birimleri ile meydana getirilen sevinme anketleri kasıntı içi iletişime ve gelişime ulama sağlıyor.

Ayrıca, 3 ayda eş piyasaya çıkan "BTGM Bülten" dergisi, kasıntı kültürünün geliştirilmesi amacıyla çalışanlar ile dalavere kademeleri ortada delege vazifesi gören "Dönüşüm Liderleri Programı", uygulayım bilimi odaklı yenilikçi projeleri başlatacak ve uygulayım bilimi dalında doğurucu fikirleri destekleyecek "BTGM Garaj" oluşumu, çalışanların fikirlerini iletebilecekleri "Fikir Kutusu", hafta sonu kâffesi takım ve aileleriyle meydana getirilen nice toplumsal etkinlikle kültürel dönüşüme ulama veriyor.

Great Place to Work ekosistemine 100 milyondan eş tomar etkin dahil

Great Place to Work, merkezi ABD'nin Kaliforniya eyaletinde mevcut iş noktayı kültürü ve etkin deneyimi dair uzman, kabala eş sulta konumunda bulunuyor. 1992 yılından buyana evren çapında 60'dan eş tomar ülkede 100 milyondan eş tomar çalışanın karışma bulunduğu Trust Index anketinden elde etmiş bulunduğu analizleri "Harika Bir İş Yeri" deneyimini neyin oluşturduğunu tarif etmek düşüncesince uyguluyor.

Great Place to Work Enstitüsü, 30 yılı epey süredir evren çapındaki en elleme işverenleri belirleyerek neticelerini kamuoyuyla paylaşıyor. Enstitünün analizlerinin, kasıntı kültürü ve etkin deneyimi dalında dünyada gerçekleştirilen, en aşırı yeğleme edilen ve en açık dirayetli araştırı olma hususi durumunu taşımış bulunduğu belirtiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ