USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

UFS Academy aksiyon fırsatlarını 7/24 şeflerin cebine taşıyor

Unilever Ev Dışı Tüketim, şefler ve aş damı mensuplarının kariyer yolculuklarında hevesli hisse senedi fırsatlarını hepsi düşüncesince 7/24 erişilebilir kılan UFS Academy isimli sanlı hareketli uygulamasını piyasaya tanıttı.

UFS Academy aksiyon fırsatlarını 7/24 şeflerin cebine taşıyor
20-10-2021 14:30
İstanbul

Türkiye’de rastgele 2 meraklı mutfaktan 1’ine giren Unilever Ev Dışı Tüketim, “UFS Academy” ismini haiz devre içi hareketli yetişek uygulamasıyla bu piyasanın sürdürülebilirliği ve gelişimine yardım sağlayacak planlarına müşterek yenisini ekledi.

UFS Academy’nin tanıtımı Unilever Ev Dışı Tüketim Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz, TÜRYİD Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Cizreli ve adlı sanlı reis Arda Türkmen’in katılmış olduğu derinti ile gerçekleştirildi. Toplantıda UFS Academy uygulamasının sunmuş olduğu özelliklerin yanı esna Unilever Ev Dışı Tüketim’in şeflerle gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçları, şefler ve aş damı personellerinin kariyer yolculukları ve meraklı gelişimlerine müteveccih yetişek ihtiyaçları, şefler ve aş damı personellerinin yetişek içeriklerine erişimi ele alındı.

UFS Academy ile yarının mutfağı 7/24 şeflerin cebinde

Unilever Ev Dışı Tüketim’in şeflerle gerçekleştirdiği araştırmadan yola çıkarak geliştirilen UFS Academy, ihtiva ettiği parasız eğitimlerle şeflere asliye reçetelerden ati düzem pişirme tekniklerine, evren mutfaklarından en şimdiki gastronomi trendlerine serbest müşterek yelpazede yetişek içerikleri sunuyor. Şefler uygulamadaki eğitimlere diledikleri devir hareketli cihazları üstünden erişebiliyor.

Eğitim modüllerinin sonundaki testleri bütünleyen şefler ise dünyanın en güzel 10 aş damı sanatları enstitüsü ortada aziz ICCA akreditasyonuna erbap sertifikalar alıyor. "Takımını Yönet" ayrıcalığı ise şeflere ahali aş damı kadrosu düşüncesince eğitimler örgütlü yazar izleme ika olanağı sunuyor.

Şeflerin dip temposu kasten 2 dakikanın altında ve rastgele reklam içermeyecek halde tasarlanan yetişek içerikleri, şeflerin tahsile şimdi müşterek tomar ahit ayırmasını kolaylaştırıyor. Dünyanın ciharıyek tarafındaki bilirkişi şefler çeşidinden hazırlanmakta bulunan en şimdiki ve şümullü reis eğitimlerine parasız ve bıkılmayan adına erişmek talip şeflerin UFS Academy hareketli uygulamasını hareketli cihazlarına indirmesi yeterli.

Şeflerin katkısız kolu internet

Unilever Ev Dışı Tüketim’in Türkiye’de şeflerle gerçekleştirdiği araştırı şeflerin yetişek ve meraklı hisse senedi alışkanlıkları ve gereksinimlerine enerji tutuyor. Araştırma şeflerin iri müşterek çoğunluğunun meraklı gelişim, akımları izleme kılmak ve işleriyle ilgilendiren mevzularda istişare kılmak düşüncesince devre içi kaynaklara başvurduğunu gösteriyor. Şefler, devre içi eğitimlerin gelişmeleri düşüncesince ehemmiyetli bulunduğunu düşünüyor. Ancak şeflere devre içi eğitimlere iştirak halleri sorulduğunda şeflerin yüzdelik 60’ının hayatında on paralık devre içi müşterek tahsile katılmadığı ortaya çıkıyor.

Araştırmaya eklenen şeflere uyarınca meraklı gelişimlerinin önündeki en iri engeller devir ve bütçe kısıtları. Eğitim fırsatlarının faydalarını düşündüklerinde ise şeflerin en aşırı dikkatini çekici unsurlar ortada evren mutfaklarına ilişkin bilim sahibi edinmek ve arsıulusal müşterek şehadetname kabul kılmak toprak alıyor. Ayrıca şeflerin az şimdi topu topu mutfaktaki ekiplerinin meraklı gelişimini yakından izleme kılmak ve eğitimlerini şahsen planlamak istiyor.

"Şeflerimizin gelişimine yardım sağlamayı hedefliyoruz"

Unilever Ev Dışı Tüketim Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz, uygulamaya ilişkin, "Unilever Ev Dışı Tüketim kadrosu adına rastgele 2 meraklı mutfaktan 1’ine ulaşmanın, şeflerle andıran dek şeklinde çalışmanın bizlere sağlamış olduğu aşırı kıymettar iç görülerin yanı esna baş başa getirmiş olduğu müşterek yazık da var. Bu doğrultuda kılıç de ev dışı istihlak alanının gelişimine yardım sağlayacak adımlar atmaya odaklanıyoruz. Senelerdir markamızın ‘Destekle, İlham Ver, Geliştir’ gayesi doğrultusunda yaşama geçirdiğimiz projelerle piyasaya değişik bölgelerde dayanak veriyoruz. Şimdi de gine şeflere kulak vererek, onlardan aldığımız iç görülerle UFS Academy’i tasarladık." diyerek konuştu.

Tokgöz, şunları söyledi:

"Mutfağın ve şefliğin doğası hem acemi lezzetler geliştirirken hem de aş damı ekosisteminde ehemmiyetli bulunan besin atığı, paket servis kabilinden değişik alanları yönetirken şeflerin doğurucu basar açılarına erbap olması ve optimizasyon yapmasını gerektiriyor. Oysa aş damı genişliğinde talepkar ve dip müşterek ekosistemde şefler menfaatlerini geliştirmeye ehliyetli zamanı ayıramayabiliyor. UFS Academy ile eğitimde zaman, mekan ve bütçe kısıtlamalarını yıkmayı amaçlıyoruz. Şeflerin mutfağın dip akışından buldukları geçmiş fırsatta acemi tarifler düşüncesince esin alabilmesi, evren mutfaklarını ve en kâr akımları izleme edebilmesi, ekiplerinin gelişimine yardım sağlayabilmesi düşüncesince geliştirdiğimiz müşterek yürütüm bu. Ayrıca kariyer yolculuğunda da meraklı gelişimine anbean bitmeme edebilmesini hedefliyor. Şeflerin 7/24 cebinde olmayı amaçlıyoruz. Türkiye’nin ciharıyek yanından şefler ve mutfaktaki ekipleri düşüncesince müşterek esin hareketi, müşterek meraklı hisse senedi yolculuğu başlatıyoruz ve UFS Academy’den kâr sağlamasını umuyoruz." dedi.

Sektörü geliştirebilmek düşüncesince nice projeye imza attıklarını hatırlatan Tokgöz, "UFS Academy de bunların bitmeme niteliğinde. Şeflerimizin gelişimine yardım sağlamayı hedefliyoruz ve böylecene de eksiksiz yetişek içeriklerini müşterek tane müşterek yapı altında buluşturuyoruz. Bu hareketli müşterek yürütüm şeflere 7/24 erişebilecekleri vakitten ve mekandan özgür müşterek yetişek sunuyoruz. Eğitim içeriklerimiz aşırı serbest müşterek yelpazede. Dünyanın ciharıyek tarafındaki bilirkişi şefler çeşidinden gine bilirkişi şefler düşüncesince müstahzar bulunan müşterek yetişek portalı. Temel reçetelerden ati seviyedeki ümranlı pişirme tekniklerine, evren mutfaklarından gastronomi trendlerine genişliğinde nice içerisinde ne olduğu sunuyoruz.

Aynı sürede aş damı içre besin güvenliği, hıfzıssıhha eğitimi, paketlemenin ipuçları kabilinden nice eğitimi sunuyoruz. En güzeli de 2 dakikalık komprime şeklinde videolar. Bir çay molasında bilet tüketilip sindirilecek dörtköşe müşterek içeriğe sahip. Takımını yönet ayrıcalığı var, şefler burada yalnızca ferdî gelişimlerini izleme etmiyorlar bire müşterek sürede mutfakta yönettikleri ekibin de gelişimine yardım da bulunuyorlar. UFS Academy kimseyi geride bırakmayan müşterek uygulama. Bu eğitimlerden sonradan müşterek sınav mevcut ve başarıyla geçenler ICCA akreditasyonlu sertifikaya erbap oluyorlar ve kariyer yolculuklarında iri dayanak sağlıyor." şeklinde konuştu.


- "Uygulama kalifiye istihdamı artıracak"


Turizm, Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Big Chefs Kurucusu Gamze Cizreli, de "Pandeminin peşi esna bu piyasanın istikbaline umutla bakıyoruz. Hatta 2022 yılının 2019 rakamlarının üstünde çıkacağını ön görüyoruz. Bu da elbette ki istihdam açığı yaratıyor. Bu nedenden UFS Academy kabilinden şeflere acemi evren ve tagaddi trendlerine, acemi pişirme tekniklerine hızlıca yetişebilme olanağı sunan, rastgele yerden ulaşılır hareketli müşterek yürütüm aşırı kıymetli. Sürdürülebilirlik boyutunu da unutmamak gerekiyor. Önümüzdeki devirde acemi eklenecek içeriklerle beraberce besin israfının azalması, şimdi az plastik kullanması ve şimdi az karbon salımı ile ilgilendiren de mutfaklarda müşterek farkındalık yaratacak müşterek yürütüm olacak. UFS Academy’nin hem piyasaya hem ülkemize hem de katmış olduğu bedel açısından gezegenimize aşırı faydası dokunacağına inanıyorum." dedi.

Cizreli, "Sektör aşırı değişiyor. Yeni pişirme teknikleri tagaddi trendleriyle beraberce aş damı teknikleri de değişiyor. Şeflerimizin de menfaatlerini güncellemeleri ve trendlere kadem uydurabilmeleri düşüncesince kâr aşama endamsız videolar. Her an bunlara erişebilmeleri düşüncesince ve sektördeki istihdamın gelişme göstermesi açısından aşırı giranbaha müşterek uygulama. Pandemide iri istihdam kaybı yaşadık. Dolayısıyla kalifiye istihdam gereksinimi artıyor. Bu portal, hem şeflerin gelişme göstermesi hem de acemi adaylar düşüncesince aşırı yararlı olacak. Çok şimdiki detayları barındırıyor. Her eve girebileceğini de düşünüyorum, videoları izledim hem asliye yollar elden şimdiki trendler var. Gıda atığı ve israfı ile ilgilendiren de ehemmiyetli içerikler var. Bu da aşırı özen etmemiz müstelzim müşterek konu. Bu israfı dökmek düşüncesince de mutfaklarımızda kullanılacak bulunan yollar aşırı değerli." diyerek konuştu.


- "Her paydaşın behemehâl başvuracağı müşterek kaynak"


Şef Arda Türkmen ise, “Bir reis adına değerlendirdiğimde Unilever Ev Dışı Tüketim’in geliştirdiği UFS Academy hareketli uygulamasının sektörümüzdeki ahali şeflerin gerekseme acilen başvuracağı ve hızlıca kâr alabileceği müşterek eşme bulunduğunu söyleyebilirim. Profesyonel gelişimini desteklemek, bilim dağarcığını yeniliklerle güçlendirmek, acemi yollar ve trendler bellemek talip rastgele paydaşın behemehâl başvuracağı müşterek eşme olacaktır." yorumunu yaptı.

Dünyada trendlerin aşırı çabuk değiştiğini kaydeden Türkmen, "Bunları izleme kılmak on paralık hazırlop değil. Hem çalışıp hem de olanı biteni daim izleme kılmak zor. Bu yürütüm bunların hepsinin müşterek arada toplandığı müşterek platform. Her seferinde geriye dönerek asliye teknikler-tarifler, reçeteler, içerikler ve evren mutfaklarıyla ilgilendiren bilim kabul kılmak düşüncesince müşterek eşme olması açısından UFS Academy aşırı önemli. Bu, meraklı şefler düşüncesince geçmiş aşamada mamul müşterek seçenek fakat ilerleyici devirde behemehâl evlere de girebileceğini düşünüyorum. Dünyada bilgiye anbean her insanın gereksinimi var. Profesyonel şefler iş düşüncesince kullanırken, evlerde ev pişirmeleri düşüncesince de asliye bilgilerin bulunabileceği düşüncesince bura müşterek bibliyografi adına kullanılacaktır. Burada mevcud bilgiler etraflıca levent değil, 2 dakikada rastgele ihtiyacınız olduğunda mobilden ulaşılabilir." şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ