USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

UFS Academy eylem fırsatlarını 7/24 şeflerin cebine taşıyor

Unilever Ev Dışı Tüketim, şefler ve aş damı personellerinin kariyer yolculuklarında hevesli eylem fırsatlarını hepsi düşüncesince 7/24 erişilebilir kılan UFS Academy isimli sanlı taşınabilir uygulamasını piyasaya tanıttı.

UFS Academy eylem fırsatlarını 7/24 şeflerin cebine taşıyor
20-10-2021 14:30
İstanbul

Türkiye’de rastgele ortak 2 hevesli mutfaktan 1’ine giren Unilever Ev Dışı Tüketim, “UFS Academy” ismini haiz devre içi taşınabilir görgü bilimi bilimi uygulamasıyla bu sahanın sürdürülebilirliği ve gelişimine ulama sağlayacak planlarına ortak yenisini ekledi.

UFS Academy’nin tanıtımı Unilever Ev Dışı Tüketim Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz, TÜRYİD Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Cizreli ve adlı sanlı lider Arda Türkmen’in katılmış olduğu güruh ile gerçekleştirildi. Toplantıda UFS Academy uygulamasının sunmuş olduğu özelliklerin yanı esna Unilever Ev Dışı Tüketim’in şeflerle gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçları, şefler ve aş damı personellerinin kariyer yolculukları ve hevesli gelişimlerine müteveccih görgü bilimi bilimi ihtiyaçları, şefler ve aş damı personellerinin görgü bilimi bilimi içeriklerine erişimi ele alındı.

UFS Academy ile yarının mutfağı 7/24 şeflerin cebinde

Unilever Ev Dışı Tüketim’in şeflerle gerçekleştirdiği araştırmadan yola çıkarak geliştirilen UFS Academy, ihtiva ettiği parasız eğitimlerle şeflere asliye reçetelerden encam düzem pişirme tekniklerine, evren mutfaklarından en aktüel gastronomi trendlerine degaje ortak yelpazede görgü bilimi bilimi içerikleri sunuyor. Şefler uygulamadaki eğitimlere diledikleri devir taşınabilir cihazları üstünden erişebiliyor.

Eğitim modüllerinin sonundaki testleri bütünleyen şefler ise dünyanın en güzel 10 aş damı sanatları enstitüsü ortada aziz ICCA akreditasyonuna erbap sertifikalar alıyor. "Takımını Yönet" niteliği ise şeflere herkes aş damı kadrosu düşüncesince eğitimler örgütlü yazar izlem ika olanağı sunuyor.

Şeflerin koyu temposu bilerek 2 dakikanın altında ve rastgele reklam içermeyecek halde tasarlanan görgü bilimi bilimi içerikleri, şeflerin tahsile henüz ortak tomar sayaç ayırmasını kolaylaştırıyor. Dünyanın ciharıyek tarafındaki bilirkişi şefler çeşidinden hazırlanmakta bulunan en aktüel ve şümullü lider eğitimlerine parasız ve doyumsuz namına erişmek talip şeflerin UFS Academy taşınabilir uygulamasını taşınabilir cihazlarına indirmesi yeterli.

Şeflerin katışıksız kolu internet

Unilever Ev Dışı Tüketim’in Türkiye’de şeflerle gerçekleştirdiği araştırı şeflerin görgü bilimi bilimi ve hevesli hisse senedi alışkanlıkları ve gereksinimlerine erke tutuyor. Araştırma şeflerin şişman ortak çoğunluğunun hevesli gelişim, akımları izlem geçirmek ve işleriyle ilişik mevzularda istişare geçirmek düşüncesince devre içi kaynaklara başvurduğunu gösteriyor. Şefler, devre içi eğitimlerin gelişmeleri düşüncesince ehemmiyetli bulunduğunu düşünüyor. Ancak şeflere devre içi eğitimlere katılma halleri sorulduğunda şeflerin yüzdelik 60’ının hayatında hiçbir devre içi ortak tahsile katılmadığı ortaya çıkıyor.

Araştırmaya eklenmiş bulunan şeflere layıkıyla hevesli gelişimlerinin önündeki en şişman engeller devir ve bütçe kısıtları. Eğitim fırsatlarının faydalarını düşündüklerinde ise şeflerin en aşırı dikkatini çekici unsurlar ortada evren mutfaklarına ilişkin bilim sahibi edinmek ve arsıulusal ortak şehadetname kabul geçirmek toprak alıyor. Ayrıca şeflerin az henüz herkes mutfaktaki ekiplerinin hevesli gelişimini yakından izlem geçirmek ve eğitimlerini şahsen planlamak istiyor.

"Şeflerimizin gelişimine ulama sağlamayı hedefliyoruz"

Unilever Ev Dışı Tüketim Genel Müdürü Yılmaz Tokgöz, uygulamaya ilişkin, "Unilever Ev Dışı Tüketim kadrosu namına rastgele ortak 2 hevesli mutfaktan 1’ine ulaşmanın, şeflerle andıran değini biçiminde çalışmanın bizlere sağlamış olduğu aşırı bulunmaz iç görülerin yanı esna baş başa getirmiş olduğu ortak yazık da var. Bu doğrultuda tığ de ev dışı istihlak dalının gelişimine ulama sağlayacak adımlar atmaya odaklanıyoruz. Senelerdir markamızın ‘Destekle, İlham Ver, Geliştir’ hedefi doğrultusunda yaşama geçirdiğimiz projelerle tüketicilere değişik bölgelerde dayanaklık geçirmek veriyoruz. Şimdi de gine şeflere kulak vererek, onlardan aldığımız iç görülerle UFS Academy’i tasarladık." diyerek konuştu.

Tokgöz, şunları söyledi:

"Mutfağın ve şefliğin doğası hem toy lezzetler geliştirirken hem de aş damı ekosisteminde ehemmiyetli bulunan besin atığı, paket servis aşama değişik alanları yönetirken şeflerin üretken basar açılarına erbap olması ve optimizasyon yapmasını gerektiriyor. Oysa aş damı genişliğinde talepkar ve koyu ortak ekosistemde şefler menfaatlerini geliştirmeye ehliyetli zamanı ayıramayabiliyor. UFS Academy ile eğitimde zaman, mekan ve bütçe kısıtlamalarını yıkmayı amaçlıyoruz. Şeflerin mutfağın koyu akışından buldukları önce fırsatta toy tarifler düşüncesince sabah yeli alabilmesi, evren mutfaklarını ve en meyve akımları izlem edebilmesi, ekiplerinin gelişimine ulama sağlayabilmesi düşüncesince geliştirdiğimiz ortak infaz bu. Ayrıca kariyer yolculuğunda da hevesli gelişimine anbean bitmeme edebilmesini hedefliyor. Şeflerin 7/24 cebinde olmayı amaçlıyoruz. Türkiye’nin ciharıyek yanından şefler ve mutfaktaki ekipleri düşüncesince ortak sabah yeli hareketi, ortak hevesli hisse senedi yolculuğu başlatıyoruz ve UFS Academy’den yarar sağlamasını umuyoruz." dedi.

Sektörü geliştirebilmek düşüncesince nice projeye imza attıklarını hatırlatan Tokgöz, "UFS Academy de bunların bitmeme niteliğinde. Şeflerimizin gelişimine ulama sağlamayı hedefliyoruz ve böylece de dört başı mamur görgü bilimi bilimi içeriklerini yegâne ortak yapı altında buluşturuyoruz. Bu taşınabilir ortak infaz şeflere 7/24 erişebilecekleri vakitten ve mekandan özgür ortak görgü bilimi bilimi sunuyoruz. Eğitim içeriklerimiz aşırı degaje ortak yelpazede. Dünyanın ciharıyek tarafındaki bilirkişi şefler çeşidinden gine bilirkişi şefler düşüncesince mücehhez bulunan ortak görgü bilimi bilimi portalı. Temel reçetelerden encam seviyedeki kaslı pişirme tekniklerine, evren mutfaklarından gastronomi trendlerine genişliğinde nice içerisinde ne olduğu sunuyoruz.

Aynı sürede aş damı süresince besin güvenliği, hıfzıssıhha eğitimi, paketlemenin ipuçları aşama nice eğitimi sunuyoruz. En güzeli de 2 dakikalık komprime şeklinde videolar. Bir çay molasında bilet tüketilip sindirilecek dörtköşe ortak içeriğe sahip. Takımını yönet niteliği var, şefler burada yalnızca ferdî gelişimlerini izlem etmiyorlar bire ortak sürede mutfakta yönettikleri ekibin de gelişimine ulama da bulunuyorlar. UFS Academy kimseyi geride bırakmayan ortak uygulama. Bu eğitimlerden sonradan ortak imtihan mevcut ve başarıyla geçenler ICCA akreditasyonlu sertifikaya erbap oluyorlar ve kariyer yolculuklarında şişman dayanaklık geçirmek sağlıyor." şeklinde konuştu.


- "Uygulama kalifiye istihdamı artıracak"


Turizm, Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Big Chefs Kurucusu Gamze Cizreli, de "Pandeminin peşi esna bu sahanın istikbaline umutla bakıyoruz. Hatta 2022 yılının 2019 rakamlarının üzerinde çıkacağını ön görüyoruz. Bu da elbette ki istihdam açığı yaratıyor. Bu sebepten dolayı UFS Academy aşama şeflere toy evren ve tagaddi trendlerine, toy pişirme tekniklerine hızlıca erişebilme olanağı sunan, rastgele ortak yerden ulaşılır taşınabilir ortak infaz aşırı kıymetli. Sürdürülebilirlik boyutunu da unutmamak gerekiyor. Önümüzdeki çağda toy eklenecek içeriklerle baş başa besin israfının azalması, henüz az plastik kullanması ve henüz az karbon salımı ile ilişik de mutfaklarda ortak farkındalık yaratacak ortak infaz olacak. UFS Academy’nin hem tüketicilere hem ülkemize hem de katmış olduğu bedel açısından gezegenimize aşırı faydası dokunacağına inanıyorum." dedi.

Cizreli, "Sektör aşırı değişiyor. Yeni pişirme teknikleri tagaddi trendleriyle baş başa aş damı teknikleri de değişiyor. Şeflerimizin de menfaatlerini güncellemeleri ve trendlere kadem uydurabilmeleri düşüncesince meyve adım endamsız videolar. Her an bunlara erişebilmeleri düşüncesince ve sektördeki istihdamın gelişme göstermesi açısından aşırı giranbaha ortak uygulama. Pandemide şişman istihdam kaybı yaşadık. Dolayısıyla kalifiye istihdam gereksinimi artıyor. Bu portal, hem şeflerin gelişme göstermesi hem de toy adaylar düşüncesince aşırı hayır olacak. Çok aktüel detayları barındırıyor. Her eve girebileceğini de düşünüyorum, videoları izledim hem asliye yöntemler elden aktüel trendler var. Gıda atığı ve israfı ile ilişik de ehemmiyetli içerikler var. Bu da aşırı özen etmemiz müstelzim ortak konu. Bu israfı ıskat geçirmek düşüncesince de mutfaklarımızda kullanılacak bulunan yöntemler aşırı değerli." diyerek konuştu.


- "Her paydaşın kesinlikle başvuracağı ortak kaynak"


Şef Arda Türkmen ise, “Bir lider namına değerlendirdiğimde Unilever Ev Dışı Tüketim’in geliştirdiği UFS Academy taşınabilir uygulamasının sektörümüzdeki herkes şeflerin gerekseme acilen başvuracağı ve hızlıca meyve alabileceği ortak pınar bulunduğunu söyleyebilirim. Profesyonel gelişimini desteklemek, bilim dağarcığını yeniliklerle güçlendirmek, toy yöntemler ve trendler bellemek talip rastgele ortak paydaşın kesinlikle başvuracağı ortak pınar olacaktır." yorumunu yaptı.

Dünyada trendlerin aşırı çabuk değiştiğini kaydeden Türkmen, "Bunları izlem geçirmek hiçbir hazırlop değil. Hem çalışıp hem de olanı biteni sonsuz izlem geçirmek zor. Bu infaz bunların hepsinin ortak arada toplandığı ortak platform. Her seferinde geriye dönerek asliye teknikler-tarifler, reçeteler, içerikler ve evren mutfaklarıyla ilişik bilim kabul geçirmek düşüncesince ortak pınar olması açısından UFS Academy aşırı önemli. Bu, hevesli şefler düşüncesince önce evrede mamul ortak seçenek fakat ilerleyici çağda kesinlikle evlere de girebileceğini düşünüyorum. Dünyada bilgiye anbean her insanın gereksinimi var. Profesyonel şefler iş düşüncesince kullanırken, evlerde ev pişirmeleri düşüncesince de asliye bilgilerin bulunabileceği düşüncesince bura ortak bibliyografya namına kullanılacaktır. Burada mevcud bilgiler levent boylu levent değil, 2 dakikada rastgele ortak ihtiyacınız olduğunda mobilden ulaşılabilir." şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ