USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vodafone Business 2021’de 1.2 milyon kurumsal müşteriye çözüm sundu

Finanstan perakendeye herhangi bir bu sahanın ihtiyacına akıllıca çözüm sunan Vodafone Business, 2021'de de işletmeleri sayısal geleceğe yapmaya bitmeme etti. Bulut tabanlı sistemler, Nesnelerin İnterneti, 5G, Siber Güvenlik ve Dijital Tarım sahalarında sunmuş olduğu çözüm ve s

Vodafone Business 2021’de 1.2 milyon kurumsal müşteriye çözüm sundu
30-12-2021 10:38

İşletmelerin sayısal iş ortağı Vodafone Business, 2021 senesinde da insanları geleceğin sayısal hayatına yapmaya bitmeme etti. Vodafone Business'ın Nesnelerin İnterneti, 5G, Bulut, Siber Güvenlik ve Dijital Tarım sahalarında sunmuş olduğu çözüm ve servislerden akıbet 1 yılda 1.2 milyon kurumsal müşteri yararlandı. İşletmelerin ilk önce iş süreçlerini akıcı ve tehlikesiz halde sürdürebilmelerini sağlayıcı platform, ayrımlı sektörlerde çalışkanlık yayınlayan firmaların gereksinimlerini çözümleme ederek sunmuş olduğu uçtan pöç çözümlerle rakiplik pozitif yanları sağlamalarına dayanak oluyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı hasret Kestioğlu, şunları söyledi: “2021 yılı yaşamın normale dönmeye başladığı, işletmelerin dijitalleşmenin öneminin farkına vararak doğacak stratejilerini baştan şekillendirdiği yan yana depar belgesi yılı oldu. İşletmeler, toy normale çabucak uzlaşma sağlayabilmek düşüncesince sayısal yatırımlarını 6 sene öne çekti. Biz de ‘teknoloji iletişimi şirketi' şekilde kürevi uzmanlığımızı ve evcil deneyimimizi birleştirerek işletmelerin öne çıkan gereksinimlerine odaklanıyoruz. Vodafone Business olarak, finanstan perakendeye rastgele bu sektörün gereksinimlerine akla yatkın çözümlerle müşterilerimizi geleceğin hayatına hazırlıyoruz. 2021'de de kadran özgür şekilde rastgele işletmeye akla yatkın özelleştirilmiş planlar geliştirmeye bitmeme ettik. Bir taraftan bereket ve artırım imkânı sunarken, yan yana taraftan da en akıllıcasına kanalları kullanarak müşteri memnuniyetinin korunmasını sağladık. Çözüm ve servislerimizden akıbet 1 yılda 1.2 milyon kurumsal müşteri yararlandı. Gelecek rotamızda, altyapımızı geliştirip geleceğe hazırlayarak, kamuda sağlıktan tahsile rastgele bölgede dijitalleşme çalışmalarına dayanak olarak, gerekseme sahibi kesimler düşüncesince sayısal erişimi ve okuryazarlığı artırarak ve işletmelerin dijitalleşmesine dayanak şekilde hesaplı dönüşümde yerimizi kabul etmek var. Ve kurumsal analizör en ehemmiyetli gelişme alanlarımızdan bir tanesi olacak. Platform olarak, dijitalleşmeye revan yolda teknolojideki gücümüzle işletmelerin indinde toprak almaya bitmeme edeceğiz.”

IoT maşa sayısı yüzdelik 24 arttı

Vodafone Business 2021 senesinde Türkiye'de Nesnelerin İnterneti Teknolojisiyle (IoT) beraberce 2.6 milyon aleti birbirine bağladı, IoT çözümleriyle başta istihsal ve dağınık sektörlerinin dijitalleşmesine dayanak oldu. mesela ticari taşıt segmentinde 50 yılı epey süredir istihsal meydana getiren Anadolu Isuzu, istihsal hatlarını izlem ederken ürettikleri vasıtaların ne etapta bulunduğunu ve istihsal endüstrisi içinde nerede bulunduğunu izlem edebileceği yan yana düzene gerekseme duyuyordu. Akıllı Fabrika projesi ile platform, Anadolu Isuzu'nun istihsal hattının enstantane fotoğraf takibini sağlayarak, sonuç nitelik ve teslimat zamanlarını iyileştirmesine imkân sağladı. Anadolu Isuzu, platformun Red Kontrol çözümü yardımıyla ayrımsız zamanda, istihsal tesisinin umumi verimliliğini ölçebiliyor, üretimi yakından izlem ederek makinelerin performansını en faziletkâr seviyeye çıkarıyor ve iş kayıplarının önüne geçebiliyor.

5G altyapısıyla etkin Türkiye'nin evvel Özelleştirilmiş Mobil Şebeke (MPN) kurulumu tamamlandı

Önümüzdeki çağda sağlıktan finansa, turizmden eğitime, perakendeden bankacılığa denli rastgele sektörde güzel değişimlerle karşılaşacağız. Bu değişikliklerin temelinde toprak takanak 5G de gelecekte nice hızla gelişen teknolojinin altyapısını oluşturacak. Platform, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası'nın (MESS) imalat sanayisinin sayısal dönüşümüne kılavuz edinmek ve Türkiye'yi kürevi rekabette perçinlemek hedefiyle kurduğu; dünyanın en şümullü sayısal inkılap ve mükemmellik akım merkezi bulunan MEXT'te Türkiye'nin evvel 5G Özelleştirilmiş Mobil Şebeke (MPN) kurulumunu tamamladı. MEXT çatısı altında tamamı Türk endüstrisine maruz ve Türkiye'nin uçtan pöç bütünleşmiş evvel sayısal istihsal tesisi bulunan Dijital Fabrika; kurulumu tamamlanan 5G MPN ile garantilenmiş izole bant genişliği, düşüt teehhür ve çabuk data akışıyla, üretimin sayısal geleceği namına toy yan yana devre başlattı.

Bulut ve Güvenlik teknolojilerinde yüzdelik 42 gelişme gerçekleştirdi

Dünyanın rastgele sabık çağ elan da dijitalleşmesi ile birlikte, işletmeler kaygı ve düzenlilik yatırımlarını hızlandırmaya başladılar. Müşterilerin gereksinimlerine elan çabuk karşılık verebilmek ve elan streç edinmek düşüncesince kaygı çözümleri ön plana çıkarken, yanı sıra kalan siber tehditlere gönül rahatlığı sığınmak düşüncesince siber düzenlilik çözümlerini görmek yan yana ıztırar biçimine geldi. Platformda, toptan teknolojileri ve evcil uzmanlığı ile iş ortaklarının inkılap planlarına dayanak he ve 2021 senesinde kısaca yüzdelik 42 gelişme gerçekleştirdi. Bu sene en baş döndürücü odaklanılan teknolojiler ise kaygı ve hususi bulut, anonsör barındırma, yedekleme ve siber düzenlilik ameliyat merkezi oldu. Platform, istikbal senelerde da rastgele ölçekten işletmeye uçtan pöç kaygı ve düzenlilik teknolojileri sunmaya bitmeme edecek.

289 Dijital Tarım İstasyonu kuruldu

Platform, Dijital Tarım İstasyonu'nu elan yan yana tomar çiftçiye ulaştırabilmek düşüncesince Türkiye İş Bankası ile teşrikimesai yapmış oldu ve ürünü Türkiye İş Bankası'nın ekincilik kredisiyle beraberce sunarak müşterilerine finansman desteği sağladı. Dijital Tarım Projesi kapsamında kurulan 27 Dijital Tarım İstasyonu ile 12 bin 700 üreticiye işlev verilerek 57 milyon TL hesaplı ulama sağlandı. Bu rakamın 23 milyon TL'si Dijital Tarım İstasyonu'nun sağlamış olduğu enstantane fotoğraf tembihat ile ilaçlama ve sulamanın akıllıcasına sürede yapılmasının oluşturduğu maliyet azalışından, 34 milyon TL'si ise toprak, iklim ve zararlılarla ilgilendiren Dijital Tarım İstasyonu sensörlerinden tahsil edilen verilerin derneşik çözümleme edilip çor ve verim yitirilmesine gönül rahatlığı ilkin hareket alınmasının oluşturduğu toplam ürün artışından geldi.

Yerli ve ulusal ekosistem düşüncesince 135 milyon TL ciro oluşturuldu

Yerli ve ulusal ekosistemin büyümesini öncelikleri şekilde gören platform, açık yan yana ortak ekosistemi ile çalışıyor ve bu ekosistemin getirmiş olduğu uzmanlık, toy ve çabuk çözüm ihya yetkinliklerini de müşterileri ile buluşturuyor. Yerli çözüm ortaklarıyla geliştirdiği Red Kontrol, Bulut Santral ve Siber Güvenlik Operasyon Merkezi kabil çözümlerle ekosistem düşüncesince açılan iş hacmi, 2021'de kısaca 135 milyon TL oldu.

Dijitalleşme Testi ile 1 yılda 63 bin KOBİ'nin sayısal minval haritası oluşturmasına dayanak sağlandı

Vodafone Business 2021 senesinde KOBİ'lerin sayısal skorunu hesapladı, elan yan yana tomar artırım sağlayabilmeleri, operasyonel verimliliklerini artırabilmeleri noktasında minval foto raporlar iletti. Dijitalleşme Testi ile bu hizmeti yan yana etap elan öteye haiz platform, işletmelerin dijitalleşmesini sağlayacak gereksinimleri 4 istifham ile anlıyor. Böylece rastgele işletmenin ihtiyacına uygun, dikişçi usulü kişiselleştirilmiş ayrımlı analizör sunarak hem verimliliklerini artırıyor bununla ortak elan yan yana tomar müşteriye ulaşmalarını sağlıyor. Dijitalleşme Testi'ni 1 yılda 63 bin KOBİ doldurdu.

Ücretsiz KOBİ Eğitim Platformu'ndan 165 bin isim yararlandı

2020'nin sonuna akıllıcasına yaşama geçirilen KOBİ Eğitim Platformu'nda 2021 yılı süresince e-ticaretten sayısal tarıma, e-ihracattan sayısal pazarlamaya denli nice başlıkta KOBİ'lerin gerekseme duyduğu 100'e DOĞRU bölgede sektörel ve asliye eğitimler parasız şekilde verildi. Bugüne denli parasız pedagoji bilimi platformundan yararlanan müşteri sayısı 165 bin kişiyi buldu. İlk neticelere layıkıyla e-ticaret ve sayısal marketing en baş döndürücü yeğleme edilen pedagoji bilimi kategorileri olurken, E-Ticaret'e Nasıl Başlarım/Yeni Ekonomi ve E-Ticaret, Pazarlamaya Genel Bakış, Müşteriye Erişme Yöntemleri ise en baş döndürücü izlenen pedagoji bilimi videoları oldu.

KOBİ ve Esnaflarımıza sayısal marketing dayanak paketi ile 36 milyon TL yarar sağlandı

Vodafone Business hem esnaf bununla ortak KOBİ'ler düşüncesince şümullü yan yana dayanak paketi hazırladı. Operatör alıcısı olsun yahut olmasın, dayanak paketinden feyizlenmek talip tamamı esnaf ve KOBİ'lere 3 ay süreyle parasız Dijital Pazarlama Danışmanlığı hizmeti sunuldu. Destek paketi kapsamında 100 binin üstünde müracaat fiş ve meydana getirilen hesaplamalara göre, 100 bin esnaf ve KOBİ'nin bu hizmetten yararlanmasıyla 36 milyon TL mesabesinde yan yana faydayı müşterilere parasız sunmuş oldu.

2021 senesinde Vodafone E-Ticaret Hizmet Paketi'nden 365 müşteri faydalandı

Platform, E-Ticaret Hizmet Paketi ile işletmelerin e-ticarete neşet etmek düşüncesince gerekseme duyduğu rastgele şeyi yegâne pakette topladı. Böylece, amaç kitlelerine ve gizil müşterilerine sayısal kanallardan kolay ulaşabilmelerini sağladı. E-Ticaret Hizmet Paketi; düzlük adı, hosting, email, düzenlilik yedekleme, ifa altyapıları, tamamı yazılım nitelikleri ve kontrol motoru optimizasyonu ile açacak teyit e-ticaret sitesi ihdas imkânı veriyor. Ayrıca gine bu sitelere sağlanan kargo entegrasyonu ile de havale çıktılarını, çizgi im ve izlem numaralarını bizatihi oluşturarak vakitten kazanıyor. 2021 senesinde E-Ticaret Hizmet paketinden 365 müşteri faydalandı.

TOBB Türkiye 100 Programı'nın destekçisi oldu

Platform, Mart ayında sağlam baş döndürücü projeye imza attığı iş ortağı TOBB ile yan yana kere elan güçlerini birleştirdi ve Türkiye'nin en çabuk büyüyen 100 şirketini yakalamak amacıyla, TOBB öncülüğünde, TEPAV ve TOBB ETÜ iş birliğiyle 7'ncisi meydana gelen TOBB Türkiye 100 Programı'na müzahir oldu. Programa 425 KOBİ ve esnaf müracaatta bulundu. Bu süreçte parasız şekilde maruz Dijital Pazarlama Danışmanlığı servisi 100 binin üstünde müracaat aldı. TOBB Türkiye 100 iş birliğiyle, KOBİ'ler düşüncesince 12 milyon TL'ye DOĞRU yarar sunuldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ