USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vodafone, hibrit çalışma düzenini kalıcı hale getirdi

Pandemiyle beraberce alıcı hizmetleri kadrosunu evden çalışma düzenine nâkil Vodafone, başka mensupları düşüncesince hibrit düzeni kalıcı hale getirdi. 1 Eylül bakımından 3 bin 600 çalışanın hibrit modele geçmiş olduğu şirkette çalışma düzeni çalışanların gereksinim

Vodafone, hibrit çalışma düzenini kalıcı hale getirdi
14-10-2021 15:36

Vodafone, 1 Eylül bakımından hibrit çalışma düzenine geçti. Pandeminin başlamasıyla beraberce kestirmece 4 bin 500 nefis Müşteri Hizmetleri kadrosunu yüzdelik 100 evden çalışma düzenine nâkil şirket, uygulayım bilimi ve adanmış birimlerinde işyar alan ekipleri dış geriye artan 3 bin 600 mensubu düşüncesince hibrit düzeni kalıcı hale getirdi.

Çalışma düzeninin insanların gereksinimlerine uyarınca şekillendiği acemi modelde, kadro bazında farklılık göstermekle beraberce averaj adına haftanın 1-2 haset ofisten, gayrı eyyam engin çalışılıyor. Ofislerin yüzdelik 50 kapasiteyle kullanıldığı hibrit düzende, çalışanlara hibrit modele akla yatkın adına sayısal kemirmek kartından erişim ödeneğine derece ayrışık taraf hukuk da sağlanıyor. Ofise kıymetlendirmek talip çalışanlar, ilkin OneApp uygulaması üstünden masa, güruh odası, kuaför, spor salonu ve kullanabilecekleri servis düşüncesince ayırtma yaptırıyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Bayram, “Bu acemi çağda etkin deneyimi ve esnekliği merkezine alan, engin çalışmanın verimliliği ile iş yerlerinde çalışmanın sinerjisini harmanlayan indinde manken uyguluyoruz. Çalışanlarımız zamanlarının ne kadarını uzaktan, ne kadarını iş yerlerinde geçireceklerini, işlerinin gereklilikleri ve ferdî tercihlerine ilişkin adına belirlemekte özgürler. Çalışanlarımızla paylaştığımız anketlerin neticeleri da deneyimi iyileştirmekle ilgilendiren bize kere gösteriyor. Özellikle ofiste geçirilen günlerdeki deneyim, toplumsallaşma olanağı ve yenilenen şube düzenimizle ilgilendiren aşırı müspet dönüşler alıyoruz. Ayrıca hibrit manken dinamiklerine uyarınca şekillenen erişim desteği, sayısal kemirmek kartı, iş bilimi desteği denli taraf haklarımız modelin getirmiş olduğu esnekliği destekliyor ve etkin odaklı indinde repertuvar sağlıyor. Yeni çalışma modelimizi deneyimleyerek öğrenme ve baştan sona hâlâ dobra çözümlere gitme dair indinde punt adına görüyoruz. Hibrit manken biz düşüncesince acemi olduğu için hâlâ indinde tomar deneyimleyerek en akıllıca çözümleri bulmayı ve çalışanlarımızın daim geribildirimleriyle sistemi geliştirerek en dobra deneyimi sağlamayı hedefliyoruz. Hibrit modeldeki deneyimimiz arttıkça gerekseme ve beklentilere ilişkin adına acemi infaz ve değişimleri değerlendirmeye bitmeme edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ofiste bire indinde anda en indinde tomar 800 kişi
Hibrit düzende, firmanın Maslak, Teknokent ve semt ofisleri, işbirliği, inovasyon, toplumsallaşma amacıyla beğenilen telaki noktalarına dönüştü. Ağırlıklı adına salı, çarşamba ve perşembe günleri beğenilen ofisler, pandemi tedbirleri kapsamında yüzdelik 50 kapasiteyle çalışıyor. Buna göre, firmanın Maslak umumi merkezinde bin masanın 500'ü rezervasyona açılırken, ofise bire indinde anda en indinde tomar 800 isim gelebiliyor. Ofis alanlarının indinde yönünü toplumsallaşma ve işbirliğini destekleyecek biçimde yenileyen şirket, çalışanlardan tahsil edilen arka dönüşlere uyarınca gayrı bölgelerde da düzenlemelere gidecek.

Şirket mensupları başkaca ilerleyici çağda İstanbul'un ayrışık lokasyonlarında bulunacak paylaşımlı ofisleri de kullanabilecek. Paylaşımlı ofisler sayesinde, çalışanlara anlaşılan günlerde İstanbul'un diledikleri indinde durumunda yada evlerine en andıran noktada mevcut paylaşımlı ofiste çalışma imkânı sunulacak.

Şirket, mensupları düşüncesince hibrit çalışma modeline akla yatkın adına acemi taraf hukuk ve dayanak noktası paketleri de sunuyor. Pandeminin başlangıcında ofisteki sandalye, monitör, ışıklandırma denli iş bilimi ekipmanlarını dileyen personellerinin evlerine yollayan şirket, indinde ahir etapta evlerde akıllıca çalışma ortamını bildirmek düşüncesince kâffesi çalışanlarına 2 bin TL mesabesinde Ergonomi Hediye Çeki bağış etti. Şirket başkaca Mimari Destek programını yaşama geçirerek personellerinin evlerinde elverişli ortamı sağlamalarına dayanak noktası verecek biçimde müşavirlik sağladı; kâffesi personellerinin evlerine çalışma deneyimlerini destekleyecek ürünleri içeren Uzaktan Çalışma Kiti gönderdi ve sayısal toplantılardaki deneyimi ıslah etmek az daha kulaklık dağıttı. Hibrit çalışma düzenine geçişle bu arada bu adalet ve paketlere sayısal kemirmek kartı, hareketli ve veri umumi ağ paketi, evde internette indirim, ring servis ve erişim ödeneği de eklendi. Şirket, hibrit çalışma modeliyle ahenkli olacak biçimde mensupları düşüncesince spor, psikoloji, tagaddi ve esenlik sahalarına da yatırımlar yaptı.

Rezervasyonlar OneApp'ten yapılıyor
Şirket başkaca mensupları düşüncesince acemi sayısal platformlar sunarak engin çalışma düzenindeki toplantı, işbirliği, toplumsallaşma ve inovasyon deneyimlerini iyileştiriyor. Çalışanların ofislere gelişlerini kolaylıkla planlamalarını bildirmek amacıyla yaşama geçirilen hareketli uygulamanın akıbet 1 ayda yararlanma payı yüzdelik 60 arttı. Uygulamaya bütünleşmiş edilen ayırtma sistemiyle, çalışanlar 1 hafta ilkin rezervasyona oluşturulan masaları kendileri yahut kadro arkadaşları düşüncesince gayrisıhhi yahut kusursuz güneş adına rezerve edebiliyor. Bu özelliklere ek adına çalışanlar servis, otopark alanı, güzellik salonu ve spor salonu kullanımlarını da ayırtma sistemi üstünden planlayabiliyorlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ