USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vodafone, melez emek vermeyi temelli duruma getirdi

Salgınla beraberce alıcı hizmetleri kadrosunu yüzdelik 100 evden düzentileme düzenine nâkil Vodafone'da, demincek de öteki çalışanlar düşüncesince melez dek mihman bir duruma geldi.

Vodafone, melez emek vermeyi temelli duruma getirdi
14-10-2021 10:04
İstanbul

Vodafone'dan meydana getirilen açıklamaya göre, Vodafone 1 Eylül bakımından melez emek vermek düzenine geçti.

Salgının başlamasıyla baş başa tahminî 4 bin 500 yabanlık alıcı hizmetleri kadrosunu yüzdelik 100 evden emek vermek düzenine nâkil Vodafone, demin de uygulayım bilimi ve adanmış birimlerinde memur meydan ekipleri dış geriye artan 3 bin 600 mensubu düşüncesince melez düzeni devamlı duruma getirdi.

Çalışma düzeninin insanların gereksinimlerine gereğince şekillendiği dünkü modelde, takım bazında ayrım göstermekle baş başa sayı farkı yerine haftanın 1-2 haset ofisten, öbür eyyam engin çalışılıyor.

Ofislerin yüzdelik 50 kapasiteyle kullanıldığı melez düzende, çalışanlara melez modele akla yatkın yerine sayısal aşındırmak kartından erişim ödeneğine denli türlü taraf hukuk da sağlanıyor. Ofise kullanmak talip çalışanlar, ilkin OneApp uygulaması üstünden masa, güruh odası, kuaför, spor salonu ve üste kullanabilecekleri servis düşüncesince ayırtma yaptırıyor.

"Yeni yürütüm ve değişimleri değerlendirmeye bitmeme edeceğiz"

Açıklamada görüşlerine toprak maruz Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Bayram, dünkü çağda etkin deneyimi ve esnekliği merkezine alan, engin çalışmanın verimliliği ile iş yerlerinde çalışmanın sinerjisini harmanlayan indinde manken uyguladıklarını belirtti.

Çalışanların zamanlarının ne kadarını uzaktan, ne kadarını iş yerlerinde geçireceklerini, işlerinin gereklilikleri ve şahsi tercihlerine ilişkin yerine belirlemekte engellenmeyen olduklarının altını çizen Bayram, şunları kaydetti:

"Çalışanlarımızla paylaştığımız anketlerin neticeleri da deneyimi iyileştirmekle ilgilendiren bize sefer gösteriyor. Özellikle ofiste geçirilen günlerdeki deneyim, toplumsallaşma olanağı ve yenilenen şube düzenimizle ilgilendiren baş döndürücü müspet dönüşler alıyoruz. Ayrıca melez manken dinamiklerine gereğince şekillenen erişim desteği, sayısal aşındırmak kartı, iş bilimi desteği kabil taraf haklarımız modelin getirmiş olduğu esnekliği destekliyor ve etkin odaklı indinde repertuvar sağlıyor. Yeni emek vermek modelimizi deneyimleyerek öğrenme ve her daim artık güzel çözümlere gitme dair indinde okazyon yerine görüyoruz. Hibrit manken bizler düşüncesince dünkü olduğu için artık indinde tomar deneyimleyerek en akıllıcasına çözümleri bulmayı ve çalışanlarımızın daim geribildirimleriyle sistemi geliştirerek en güzel deneyimi sağlamayı hedefliyoruz. Hibrit modeldeki deneyimimiz arttıkça gerekseme ve beklentilere ilişkin yerine dünkü yürütüm ve değişimleri değerlendirmeye bitmeme edeceğiz."

Vodafone'un Maslak, Teknokent ve semt ofisleri kavuşma noktalarına dönüştü

Açıklamada toprak meydan bilgiye göre, melez düzende, Vodafone'un Maslak, Teknokent ve semt ofisleri, iş birliği, inovasyon, toplumsallaşma amacıyla makbul kavuşma noktalarına dönüştü.

Ağırlıklı yerine salı, çarşamba ve perşembe günleri makbul ofisler, müstevli tedbirleri kapsamında yüzdelik 50 kapasiteyle çalışıyor. Buna göre, Vodafone’un Maslak umumi merkezinde 1.000 masanın 500’ü rezervasyona açılırken, ofise ayrımsız anda en indinde tomar 800 insan gelebiliyor. Ofis alanlarının indinde tarafını toplumsallaşma ve iş birliğini destekleyecek halde yenileyen Vodafone, çalışanlardan tahsil edilen art dönüşlere gereğince öbür bölgelerde da düzenlemelere gidecek.

Vodafone personelleri başkaca ilerleyici çağda İstanbul’un türlü lokasyonlarında bulunacak paylaşımlı ofisleri de kullanabilecek. Paylaşımlı ofisler sayesinde, çalışanlara anlaşılan günlerde İstanbul’un diledikleri indinde durumunda yada evlerine en benzeyen noktada mevcut paylaşımlı ofiste emek vermek olanağı sunulacak.

Hibrit emek vermek modeline akla yatkın yerine dünkü taraf hukuk ve dayanak noktası paketleri tanımlandı


Vodafone, personelleri düşüncesince melez emek vermek modeline akla yatkın yerine dünkü taraf hukuk ve dayanak noktası paketleri de sunuyor. Salgının başlangıcında ofisteki sandalye, monitör, ışıklandırma kabil iş bilimi ekipmanlarını dileyen mensuplarının evlerine yollayan Vodafone, indinde ahir etapta evlerde akıllıcasına emek vermek ortamını bildirmek düşüncesince hepsi çalışanlarına 2 bin TL mesabesinde Ergonomi Hediye Çeki armağan etti.

Vodafone başkaca Mimari Destek programını yaşama geçirerek mensuplarının evlerinde amelî ortamı sağlamalarına dayanak noktası verecek halde müşavirlik sağladı. Tüm mensuplarının evlerine emek vermek deneyimlerini destekleyecek ürünleri içeren Uzaktan Çalışma Kiti gönderdi ve sayısal toplantılardaki deneyimi ıslah etmek neredeyse kulaklık dağıttı.

Hibrit emek vermek düzenine geçişle bu arada bu adalet ve paketlere sayısal aşındırmak kartı, hareketli ve veri umumi ağ paketi, evde internette indirim, ring servis ve erişim ödeneği de eklendi. Vodafone, melez emek vermek modeliyle mevzun olacak halde personelleri düşüncesince spor, psikoloji, tagaddi ve keyif sahalarına da yatırımlar yaptı.

Vodafone başkaca personelleri düşüncesince dünkü sayısal platformlar sunarak engin emek vermek düzenindeki toplantı, iş birliği, toplumsallaşma ve inovasyon deneyimlerini iyileştiriyor. Çalışanların ofislere gelişlerini kolaylıkla planlamalarını bildirmek amacıyla yaşama geçirilen OneApp hareketli uygulamasının sonuç 1 ayda kullanma payı yüzdelik 60 arttı.

One App uygulamasına bütünleşmiş edilen ayırtma sistemiyle, çalışanlar 1 hafta ilkin rezervasyona oluşturulan masaları kendileri yahut takım arkadaşları düşüncesince sıhhatsiz yahut mükemmel devir yerine rezerve edebiliyor. Bu özelliklere ek yerine çalışanlar servis, otopark alanı, güzellik salonu ve spor salonu kullanımlarını da ayırtma sistemi üstünden planlayabiliyorlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ