USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vodafone, Türkiye’deki mağazalarını yeniliyor

Müşterilerine en dobra deneyimi sunmayı hedefleyen Vodafone, yeni soy sop dağınık anlayışı doğrultusunda Türkiye genelinde mağazalarını yeniliyor.

Vodafone, Türkiye’deki mağazalarını yeniliyor
11-12-2021 12:59
Vodafone, iklim geneline yayılan bine DOĞRU mağazasıyla ekonomiye katkısını artırarak sürdürüyor. Yeni evlat perişan anlayışı doğrultusunda mağazalarını da yenilemeye süregelen operatör, mütebeddil alım satım alışkanlıklarına akla yatkın adına mağazalarını henüz ortak tomar cins ve yeni evlat mamüllerin sergilenebileceği alanlara dönüştürüyor. Aynı sürede mağazalarına sürdürülebilir ve çevreci ortak etiket de kazandırmayı hedefleyen operatör, yeni evlat mağazalarında yüzdelik 95'i art dönüşümden elde edilmiş ve natürel malzemeler kullanıyor.

Dünya Mağazacılar Günü vesilesiyle ortak değerlendirmede mevcut Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “Operatör olarak, çoğalma hedeflerimizi gerçekleştirirken anne odağımız bahtiyar paydaşlar peyda etmek olmaya bitmeme ediyor. Paydaş ekosistemimizde mağaza çalışanlarımızın ehemmiyetli noktayı var. Bugün Türkiye'nin ciharıyek yanına yayılan mağazalarımızın yanı esna Vodafone Evde, Vodafone Dağıtım Merkezi, Vodafone Hizmet Noktaları ile beraberce toplanmış 11 bin 350 insana istihdam sağlıyoruz. Mağazalarımızın maaş toplanmış fut trafiği tahminî 9 milyon. Mağaza çalışanlarımızın özveren emekleri ve alıcı odaklı yaklaşımları yardımıyla bu trafiğin gelişigüzel sabık güneş arttığını görmekten büyüklük duyuyoruz. Mağazalarımızı yeni evlat perişan anlayışıyla baştan tasarlıyoruz.

Değişen alım satım trendleri doğrultusunda mağazalarımızı müşterilerimize cerrah ürünlerinin yanı esna henüz ortak tomar cins ve yeni evlat mahsulat de sunabildiğimiz uygulayım bilimi mağazalarına dönüştürüyoruz. Ayrıca, şebekesinde yenilenebilir erke kullanan önce ve biricik cerrah adına sürdürülebilirlik anlayışımızı mağazalarımıza da yansıtıyoruz. Yeni mağazalarımızda geçer not materyallerin yüzdelik 95'i art dönüşümden elde edilmiş ve natürel malzemelerden oluşuyor. Operatör olarak, alıcılarımız düşüncesince en güzel deneyimi sunmaya bitmeme edeceğiz. Bu vesileyle, tamamı mağaza çalışanlarımızın Dünya Mağazacılar Gününü kutluyoruz” sanarak konuştu.

Ürün portföyü genişliyor

Operatör, yeni evlat mağazalarında, müşterilerinin istem ve gereksinimleri doğrultusunda verim portföyünü çeşitlendiriyor. Buna göre, operatörün mağazalarında cep telefonu, tablet ve elektronik beyin kadar cihazların yanı esna zeki ev aletleri, zeki saatler kadar giyilebilir teknolojiler, kulaklık ve hoparlör kadar ekosistem ürünleri de satışa sunuluyor. Operatörün mağazalarında maruz yeni evlat ürünleri cerrah serbest tamamı alıcılar mağazalara hususi kampanyalardan faydalanarak satın alabiliyor. Müşteriler, beğendikleri ürünleri mağazalardan satın alabildikleri gibi, online mağazada arazi düzlük henüz ayrışık verim yelpazesinden ortak verim yeğleme edebiliyor ve bu mamüllerin istedikleri adrese tasdik edilmesini de istem edebiliyor.

Mağazalara sayısal dokunuş

Operatörün yeni evlat mağazalarında arazi düzlük QR kodun okutulmasıyla alıcılar zatî sayısal araştırma görevlisi TOBi'ye yönlendiriliyor. Böylece, adanmış noktaları birer sayısal mağazaya dönüştürülüyor. Aynı sürede operatörün mağaza mensupları kullandıkları Vstar hareketli uygulaması üstünden TOBi ile gelişigüzel sabahleyin mağaza performanslarını ve ayın önceliklerini görebiliyor.

“Yeşili Seven Kırmızı” mağazalar

Operatörün yeni evlat mağazaları firmanın sürdürülebilir yaklaşımını da yansıtıyor. Doğal ve tabiat dostu materyallerin kullanıldığı yeni operatörün mağazalarında çatı panelleri yüzdelik 100 art dönüşümden elde edilmiş malzemelerden oluşurken, zeminde geçer not materyal yüzdelik 97 oranında natürel bulunan linolyumdan elde ediliyor. Mağazalarda arazi düzlük ve “Yeşili Seven Kırmızı” konseptiyle açılan yeşil duvarda ise sulamaya gerekseme duymayan mumyalanmış nebatat kullanılıyor. Operatör, yeni dizayn anlayışıyla dekore etmiş olduğu mağazalarından çıkan emektar mobilyaları da sayısal iş ortakları kanalında değerlendirerek yüzdelik 100'e DOĞRU ortak art inkılap oranına ulaşmayı hedefliyor.

Tüm adanmış noktalarının sayısı 6 bin 358

Operatörün Türkiye genelinde bine DOĞRU mağazası bulunuyor. Bu mağazaların kapladığı toplanmış boğunuk düzlük ise 51 bin 210 metrekareye ulaşıyor. Vodafone mağazalarına ek adına Vodafone Evde, Vodafone Dağıtım Merkezi, Vodafone Hizmet Noktaları ile beraberce firmanın toplanmış adanmış noktası 6 bin 358'i, toplanmış etkin sayısı ise 11 bin 350'yi buluyor. Vodafone mağazalarının maaş toplanmış fut trafiği tahminî 9 milyon adına gerçekleşiyor. Operatörün mağazalarında en aşırı satmaca tahsilatı ve cep TL haşiv işlemleri yapılıyor. Müşteriler ağırlıklı adına hareketli hatlar yahut yeni evlat aksesuarlar ile ilgilendiren bilgelik kabul etmek istiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ