USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vodafone Vitrin ve Endeavor Türkiye’den girişimciler düşüncesince iş birliği

Vodafone'un Startup ekosistemine bedel ekleme hedefiyle 4 sene ilk yaşama geçirdiği girişim çabuklaştırma programı Vodafone Vitrin, bu sene Endeavor anne iş ortaklığında gerçekleştirilecek.

Vodafone Vitrin ve Endeavor Türkiye’den girişimciler düşüncesince iş birliği
09-03-2022 18:19

Vodafone'un 4 sene ilkin yaşama geçirdiği girişim çabuklaştırma programı Vodafone Vitrin, 2022 senesinde Endeavor Türkiye iş birliğiyle gerçekleştiriliyor. Vitrin ve Endeavor Türkiye ortaklığında başlatılacak izlence kapsamında seçilecek 10 girişime mentörlük desteğinin yanı esna ölçeklenme odaklı atölyelere iltihak imkânı ve Vodafone ile teşrikimesai kapsamında değerlendirilme, Vodafone kullanıcılarına ulaştırılarak işlerini eş arttırma imkanı sunulacak. Programla önceki bir sene zarfında minimum 3 sayısal girişimle dirimlik ortaklığı yapısı kurulması hedefleniyor. Programa müracaatlar firmanın genel ağ sitesinden alınacak.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Uğur Sennaroğlu, "Dijitalleşme vizyonumuz doğrultusunda 2018 senesinde ağırlıklı kendisine uygulayım bilimi sahalarında verim ve servis geliştiren firmalarla teşrikimesai gerçekleştirmek az daha Vitrin girişim çabuklaştırma programını yaşama geçirdik. Amacımız, girişim ekosisteminin bir parçası kendisine ekosistemin gelişmesine önderlik etmek. Bu programla, kişilerin dünyasına bedel katan, yaşamı kolaylaştıran toy verim ve servislerin gelişmesine dayanak noktası oluyoruz. Sahip olduğumuz varlıklarla girişimler düşüncesince ehemmiyetli bir yığın muvasala deposu durumundayız. Şirketimiz ayrımsız sürede satı ve marketing alanındaki deneyimi ve bilim birikimi ile girişimcilere araştırma görevlisi olurken, onları milyonlarca müşterisiyle buluşturarak manivela etkisiyle verim ve servislerinin çabucak yayılmasını sağlıyor. Sürekli geliştirdiğimiz Vitrin programını Endeavor Türkiye iş birliğiyle yürütmekten mevki duyuyoruz. Endeavor ortaklığında başlatacağımız toy izlence kapsamında seçilecek 10 girişime mentorluk desteğinin yanı esna değişik çalıştaylara iltihak imkânı sunacağız. Ayrıca önceki bir sene zarfında minimum 3 sayısal girişimle dirimlik ortaklığı yapısı oluşturmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin sayısal istikbaline istikamet hasretmek talip firmaları Vitrin'e katılmaya çağırma ediyoruz" dedi.

Endeavor Türkiye Genel Sekreteri Aslı Kurul Türkmen ise "Endeavor Türkiye kendisine ekosistemdeki 15. senemizdeyiz ve deneyimimizi herhangi bir sektörden girişimciye sunmaktan herhangi bir devir cümbüş duyduk. Görevimiz, Türkiye'nin en aceleci büyüyen girişimlerini anımsamak ve küresel çapta büyümelerine dayanak noktası olmak. Bu manada kurumsal piyasanın girişimcilerle teşrikimesai yapması, kurulduğumuzdan buyana savunduğumuz, girişimcilere ve ekosistemin gelişmesine ağırbaşlı manada ekleme kıymeti bulunan bir konu. Vodafone, Türkiye'de beraberce çalışmaktan cümbüş duyduğumuz, tüketicilere baş döndürücü altın katkıları bulunan bir iş ortağı. Şirket ile beraberce Vitrin kapsamında dayanak noktası sunacağımız 10 girişime çokça bap açmayı ve programdan en fevk ölçüde kâr sağlamalarını amaçlıyoruz. Girişimcilerin başvurularını heyecanla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Girişimcilere şümullü destek
Program kapsamında, önceki kullanıcılarına ulaşmış, toy satı ve marketing kanallarından faydalanarak iş modellerini ölçeklendirmek talip ve tercihen bir taşınabilir yürütüm üstünden kullanıcılarına sayısal verim veya servis sağlayıcı firmalarla teşrikimesai yapılıyor. Bu firmalara satış, pazarlama, dizi eylem ve uygulayım bilimi sahalarında dayanak noktası verici Vodafone, onları izlence yöneticileri ve dalında görmüş geçirmiş ortaklaşa iş yöneticileri ile bir araya getirerek iş modellerini ati seviyeye nakil fırsatı sunuyor. Şirketin sayısal kanalları tarafından milyonlarca kullanıcılara anlayış imkânı bulan Vitrin üyeleri, firmanın açık kurumsal ağından da faydalanabiliyor. Program kapsamında başta telekom, B2B, oyun, e-ticaret, sentetik zeka, marketing ve reklam teknolojilerinde inovatif analizör üreten firmalara ulaşılması hedefleniyor.

Endeavor Türkiye'nin programa hususi kendisine tasarlayacağı intihap süreci ve izlence boyunca sunmuş olacağı ölçeklenme odaklı mentörlük ve atölyeler ile programa dahil bulunan girişimlere aceleci büyümelerine yarayacak vasıtaların sağlanması amaçlanıyor.

Vitrin üyeleriyle “kazan-kazan” yaklaşımıyla etkin şirket, verdiği destek sunar karşılığında ek bir arzu oluşturmadan dirimlik paylaşım modelini müşareket planı kendisine sunuyor. Vitrin üyeleri, Türkiye pazarında menfaatlerini kanıtladıkları takdirde dünyaya açılarak sayısal verim ve servislerini firmanın çalışkanlık gösterdiği coğrafyalarda da arz fırsatı yakalayabiliyor. Programla 2023 sonuna derece bütün 50 firmayla teşrikimesai yapılması, bu firmalara 75 milyon TL mesabesinde dayanak noktası sağlanması ve bahis konusu destek sunar yardımıyla şirketler düşüncesince ek 600 milyon TL'lik hesaplı bedel oluşturulması hedefleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ