USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vodafone'dan Türk sanayisinin dijitalleşmesine destek

Vodafone Business, uygulayım bilimi kullanıcıları ve uygulayım bilimi tedarikçilerini buluşturan TÜSİAD Sanayide Dijital Dönüşüm Programı'na (TÜSİAD SD2) desteğini bu sene da sürdürüyor.

Vodafone'dan Türk sanayisinin dijitalleşmesine destek
04-10-2021 17:30

İşletmelerin dijital iş ortağı Vodafone Business, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Sanayide Dijital Dönüşüm Programı'na (TÜSİAD SD2) bu sene da desteğini sürdürüyor. Program, dijital dönüşümde arayışı olan, değişik sektörlerde çalışkanlık yayınlayan uygulayım bilimi kullanıcısı şirketlere akıllıcasına uygulayım bilimi tedarikçisinin bulunmasında ve ihtiyacına müteveccih hal üretilmesinde ehemmiyetli eş gösteriş oynuyor. Teknolojik verim ve işlev geliştiren tedarikçi KOBİ'ler de bu programla çözümlerini sunarak, alıcı doğrulaması yapabilecekleri eş platforma ulaşıyor. Operatör, Türk sanayisinin dijital dönüşümünü destekleyen ve Türkiye'nin kâmil uygulayım bilimi tedbir ağını tanıtıcı Sanayide Dijital Dönüşüm Programı'na dördüncü senesinde da destek veriyor. Programda 2021 devri çağrıları açılırken uygulayım bilimi KOBİ'lerinin başvuruları alınmaya başlandı. Başvurular 10 Ekim 2021 evveliyatına denli benimseme edilecek.

Sanayide Dijital Dönüşüm Programı'nın 2021 yılı 1'inci Çağrı Dönemi online matbuat toplantısıyla duyuruldu. Derneğin Sanayi Politikaları Yuvarlak Masa Başkanı Fatih Ebiçlioğlu, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı hasret Kestioğlu ile Derneğin Genel Sekreter Yardımcısı Nurşen Numanoğlu'nun açım konuşmalarını gerçekleştirdiği 1'inci Çağrı Dönemi toplantısına, Sanayide Dijital Dönüşüm Programı'nın 2021 zamanında davet cihazı açan şirketlerin temsilcileri, topluluk üyeleri ve Vodafone Türkiye temsilcileri katıldı.

“Dijital dönüşümün kâffesi aktörlerini, Sanayide Dijital Dönüşüm Programı'nda arazi almaya ve güzel infaz örneklerini artırmaya çağırma ediyoruz”
Toplantının açım konuşmasını meydana getiren Nurşen Numanoğlu şu açıklamalarda bulundu: “Sanayide Dijital Dönüşüm Programı ile 2018'den itibaren uygulayım bilimi kullanıcıları ve tedarikçileri eş araya getirerek dijital çözümlerin çalışılmasına destek oluyoruz. Bugüne denli aşırı değişik sektörlerde, en acemi teknolojilerle kalburüstü analizör üretildi ve bunları kamuoyuyla paylaştık. 2021'in bu ilkin davet cihazı döneminde, Brisa, Dalgakıran, Desa Enerji, Dyo, Enerjisa, Ford, Güven Hastanesi, Kordsa, Norm Cıvata, Tofaş ve Vitra'nın çağrıları 10 Ekim'e denli uygulayım bilimi KOBİ'lerinin başvurusuna bariz olacak. Yine kalburüstü eşleşmeler ve analizör olacağına inanıyoruz. Sanayide Dijital Dönüşüm Programı eş güzel infaz kütüphanesine dönüşüyor ve devreye aldığımız TÜSİAD SD2 Dijital Platformu ile de bu mevzuda çarpan tesiri kurmayı hedefliyoruz. Dijital dönüşümde arazi düzlük kâffesi aktörleri, Dijital Platforma organ olmaya ve güzel infaz örneklerini beraberce artırmaya çağırma ediyoruz. Sanayide Dijital Dönüşüm Programı'nın hedeflerine eş bulunan ve bizlere dijital tahavvül gösterimi ile haremlik fail operatöre aşırı teşekkürname ediyoruz.”

“Kurumların tahavvül sefer haritalarının oluşmasına destek veriyor ve sonra da bu planların başarıyla yaşama geçirilmesini sağlıyoruz”
Toplantının açılışında mütekellim Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı hasret Kestioğlu, bundan 4 sene ilkin evcil üretimi desteklemeye, evcil firmalarla beraberce büyümeye bitmeme ederken yollarının derneğin Türkiye'nin sanayide dijital dönüşümüne destek özgülemek düşüncesince başlatmış olduğu Sanayide Dijital Dönüşüm Programı ile kesiştiğini belirtirken laflarına şu halde bitmeme etti: “Operatör olarak, gelecek teknolojilerle hal üreten uygulayım bilimi şirketleri ile sektörünün eş araya gelmesini aşırı kalburüstü buluyoruz. Bu inançla, 4 senedir Sanayide Dijital Dönüşüm Programı'na dahiliz. Farklı disiplinlerden şirketlerin eş araya gelip hal oluşturmasının ülkemizin gelişimi açısından ehemmiyet taşıdığına inanıyoruz.

Sanayide Dijital Dönüşüm Programı'nın depar belgesi noktası temelde, kurumların iş gereksinimlerini karşılayacak en akıllıcasına uygulayım bilimi çözümüne ve kaynaklarına, en aceleci halde anlayış isteği. Bu programın hem uygulayım bilimi sağlayıcılarına aynı zamanda sanayi kurumlarına ağır kâr sağladığını biliyoruz. Bugün devletimizde evren standartlarında imkanlar sunan nice inkübasyon merkezi bulunuyor ve bu inovasyon merkezlerinde gelecek düzem uygulayım bilimi kullanarak analizör üretiliyor. Tüm bu üretimin sanayideki gereksinimlerle örtüşmesi ince önemli.

Sanayide Dijital Dönüşüm Programı birlik kendisine bu ihtiyaca cevap sağlayan aşırı hususi eş platform. Teknokentlerde inkübe bulunan fikirlerin asıl iş gereksinimlerini adresleyen, elle tutulur, uygulanabilir ticari efkâr durumuna dönüşmesini sağlıyor. gereksinim sahibi firmalar ile hal üreten şirketleri eş araya getiriyor. Teknoloji kullanıcıları ve uygulayım bilimi tedarikçilerini dijital eş platformda buluşturarak onlara himmet kazandırıyor. Özellikle IoT, otomobil öğrenmesi, sentetik zeka, şişman data derece bölgelerde uygulanabilir çözümlere ve yetişkin kaynaklara erişmek hakkıyla zor. Bu ortam akıllıcasına eşleşmelerin aceleci halde yapılmasına imkân sağlıyor. Her ölçekte kurumun uygulayım bilimi dönüşümünü sağlayıcı eş uygulayım bilimi şirketi olarak, bu projede arazi almaktan ötürü aşırı mutluyuz. Kurumların uygulayım bilimi danışmanı şirket olma yolunda, tahavvül sefer haritalarının oluşmasına destek veriyor ve sonra da bu planların başarıyla yaşama geçirilmesini sağlıyoruz.”

“Dernek kendisine devletimizde ve dünyada yaşanmış bulunan gelişimleri izlem ederek ülkemizin dijital dönüşümüne ulama sağlamayı şişman eş kararlılıkla sürdüreceğiz”
Fatih Ebiçlioğlu ise şu açıklamayı yaptı: “Bir uçucu plan kendisine ortaya çıkan Sanayide Dijital Dönüşüm Programı, geçtiğimiz üç çağda kazanılan deneyimler ile çağ aşırı elan mütekâmil durumda. Geçtiğimiz hafta tanıtımını yaptığımız TÜSİAD SD2 Dijital Platformu ile programın hedeflerini elan da fevk taşıyoruz. Halihazırda enli eş sektörel yelpazede beraberce çalıştığımız şirketlerimizin indinde değişik ölçekte elan eş tomar şirketimizi müdahale ederek dijital tahavvül ekosistemine yaptığımız katkıyı bollatmak ve derinleştirmek istiyoruz. Dernek kendisine devletimizde ve dünyada yaşanmış bulunan gelişimleri izlem ederek dijitalleşmenin değişik boyutlarını ele düzlük icraat yapmayı ve ülkemizin dijital dönüşümüne ulama sağlamayı şişman eş kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ