USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

'Wyndham her şey dahil konseptli yeni markasını tanıttı'

Küresel otel firması Wyndham, Meksika ve Karayipler'deki flaş dinlence bölgelerinin önde mevrut her şey dahil resort bünye sahibi, işletmeci ve plan geliştirici firması Playa Hotels & Resorts ile birlikte, yeni birlikte her şey dahil resort markası bulunan Wyndham Alltra'yı yaşama ge

'Wyndham her şey dahil konseptli yeni markasını tanıttı'
08-10-2021 16:24

95'e DOĞRU ülkede mevcut kısaca 9 bin oteliyle dünyanın franchise verici dünyanın en şişman otel şirketlerinden Wyndham Hotels & Resorts Wyndham Alltra'yı tanıttı. Wyndham çatısı altındaki marka sayısı 22'ye yükselmiş he .

Wyndham Alltra markası altındaki önce dü resort organizasyon Wyndham Alltra Cancun ve Wyndham Alltra Playa del Carmen'de şu anda renovasyon emek harcamaları bitmeme ediyor. Açık olmayı sürdüren dü otelde renovasyon emek harcamaları Aralık 2021'deki dinlence sezonuna denli tamam olduğunda, faaliyetlerine birer Wyndham Alltra resort tesisi kendisine bitmeme edecekler.

Bu dü otel, Wyndham'ın Playa'nın şu anda çalışkanlık gösterdiği Karayipler ve Meksika'daki üst-orta derslik her şey dahil resort sektöründe işbirliği ile meydana getirdiği mühim iş ortaklığı çerçevesinde geliştirilecek aşırı sayıda projeden önce ikisini oluşturuyor.

Wyndham Hotels & Resorts Başkanı ve CEO'su Geoffrey A. Ballotti, "Wyndham Alltra, yılda ağırladığımız 150 milyondan müşterek tomar misafirimizin sert çoğunu her şey dahil konseptindeki önce markamızla tanıştıracak. Birinci derslik çokluk kenarı görüşme noktalarında önde mevrut müşterek resort organizasyon sahibi, işletmeci ve plan geliştirici işbirliği ile katılım yapmamız sebebiyle misafirlerimiz ve 80 milyondan müşterek tomar Wyndham Rewards üyemiz, eksiksiz müşterek her şey dahil konaklama deneyimine elden erişebilecek. Üyelerimiz, Wyndham Rewards puanlarını Wyndham Alltra resort tesislerindeki yeni her şey dahil dinlence deneyimleri düşüncesince harcayabilecek ve buralardaki konaklamalarında nokta kazanabilecek" dedi.

Playa Hotels & Resorts Başkanı ve CEO'su Bruce Wardinski, "Bugün açıkladığımız iş birliği, Wyndham'ın çelimli tevzi kapasitesi ve ödüllü sadakat programını, bizim her şey dahil dalında kanıtladığımız uzmanlığımızla müşterek araya getiriyor. Birlikte, önce defa her şey dahil konseptinde konaklayacak şimdi müşterek tomar misafire erişmek için, üst-orta segment resortlar dalında yeni müşterek deneyimin startını veriyoruz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ