USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

6 yıldır göremediği oğlu düşüncesince 2 ayda Türkiye’yi dolaşacak

Sakarya'da canlı Yalçın Çalışkan 6 yıldır göremediği oğlunu görebilmek ve SMA hastası küçüklere iane edilmesi düşüncesince sosyal duyarlılık oluşması düşüncesince 2 ayda Türkiye'yi yayan dolaşacak.

6 yıldır göremediği oğlu düşüncesince 2 ayda Türkiye’yi dolaşacak
18-02-2022 14:03

Sakarya'nın Karasu kazasından yola çıkan Yalçın Çalışkan, boşandığı Amerikan yurttaşı emektar eşinin 6 yıldır oğlunu namına göstermediğini belirterek, oğlunu görebilmek düşüncesince Türkiye'yi yayan dolaşacağını anlatım etti. Yürüyüşünde elden öz oğlu düşüncesince değil SMA rahatsızlığı kabilinden ehemmiyetli müşterek mevzuda da maşeri duyarlılık kurmayı amaçladığını dile getiren kederli ata 2 ay sonradan yürüyüşünün İstanbul'da sona ereceğini belirtti.

Gazetecilere açıklamalarda mevcut Çalışkan “Bundan 12 yıl evvel müşterek dünyaevi yaptım. Şuan 7 yaşlarında müşterek oğlum var. 6 yıldır kendisini göremiyorum ve bundan 2 ay evvel ego içtimai iletişim araçları platformunda kendime aritmetik açtım. O aritmetik üstünden oğlum düşüncesince yayınlar hazırlamaya başladım. Fakat istediğim seviyeye gelemedim ve ego şöyleki düşündüm; öz kendime benim müşterek nesne yapmam gerekiyordu ve bu müşterek hafta evvel Sakarya'ya geldim. İstanbul'a hâllenmek istiyordum ancak sonradan düşündüm dedim ki ‘Sakarya'ya denli gelmişken bu projeyi başlatmayı düşündüm' ve bu projeyi başlattım. Kendi imkanlarımla şuana denli Kdz. Ereğli'ye geldim. Bundan sonrası yayıncı ki insanoğlu dayanak olursa Türkiye'nin genelini yayan bitirmeyi hedefliyorum. Hem oğlum düşüncesince hem bu SMA hastası çocuklarımız düşüncesince gaye koydum, İnşallah bana dayanak olunur. Bende bu yürüyüşü katışıksız esen bitiririm. SMA hastası çocuklarımız düşüncesince güzel müşterek nesne yaptığımı düşünüyorum ve oğlum düşüncesince 6 yıldır kendisini göremedim. Bu kez ortamında yürürken hakkıyla onu aşırı fikren gözlerimden aşırı gözyaşı geldi, aşırı ağladım. Tabi ki tarihi art alamıyoruz, keşki müşterek an evvel oğlumun yanına gidip oğlumu bağrıma basmayı hakkıyla aşırı istiyorum. Hiç kimesne annesiz yahut yetim büyümemeli. Ben kendimde annesiz yetim büyüdüm; Sakarya yetiştirme yurdunda büyüdüm. Onun düşüncesince annesizliğin ve babasızlığın ne işe yaradığını aşırı güzel biliyorum. Ben oğlumun anası yanı sıra lakin yetim büyümesini hakkıyla on paralık istemiyorum. Biz gelişigüzel ne denli eşimle aramız güzel olmasa da onun bana çocuğumu göstermesi ve ona hakkıyla aşırı yaklaşan peyda etmek istiyorum. Küçüklüğünde ve büyüdüğünde yanı sıra peyda etmek isterim lakin bildiğiniz benzeri kollar aşırı aceleci gelişiyor. Ben çocuğuma müşterek şeyler öğretmek, ona müşterek ata olmak, ona müşterek sevecenlik hasretmek istiyorum. Benim babam bana tek nesne öğretmedi, on paralık yanımda olmadı ve İstanbul'da ego yurttayken öldürüldü. Ben aşırı travmalar geçirdim, aşırı teessürat çektim. Benim oğlumda hakeza yetim büyümesini hakkıyla istemiyorum. SMA hastası çocuklarımıza hakkıyla desteklerinizi esirgemeyin. Yukarıdaki kesimlere de söylüyorum; hepsi kesimlere söylüyorum bunu lütfen dileyiş ediyorum sizden SMA hastası çocuklarımıza araştırma görevlisi olun. Onları bekâr bırakmayın, ego bekâr bırakmıyorum” dedi.

Yürüyeceği hat ile ilişik şekilde ta bilgiler verici Çalışkan, yolculukta en şişman sıkıntıyı duracak arazi dair yaşadığını anlatım etti. Çalışkan konuşmasında şu laflara arazi verdi; “Karasu'dan başladım, Karadeniz'i bulunduğu kabilinden yayan bitirmek. Oradan Kars'a, Iğdır'a ordan da Hakkari'ye geçip aşağıya geçip oradan Kilis, Antep, Şanlıurfa, Hatay, Adana, Mersin derken Çanakkale ordan da Balıkesir, Bursa ve İstanbul'da Mecidiyeköy'de bu yürüyüşü devretmek istiyorum. Kalacak derdi benim düşüncesince aşırı sıkıntılı. Çünkü kısıtlanmış müşterek imkanım mevcut hakeza müşterek şeye başladıysam bunun sonunu hakkıyla getireceğime inanıyorum. Aç kalacağımı düşünmüyorum, zira bizim insanlarımız aşırı merhametlidir. Ben ne kapıyı çalsam biri çıkıp bana müşterek tas çorba, müşterek kemirmek vereceğini düşünüyorum. Aç kalacağımı banko düşünmüyorum. İnşallah kendime sürekli müşterek yapı bulurum.”

Yalçın Çalışkan bu günkü yürüyüşüne Kdz. Ereğli'den başlayarak Zonguldak Merkez kaymakamlık istikametine bitmeme etti.

Vedat Kılıç
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ