USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ABD'den sel bölgesini görmeye geldi, çalışmalar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi

Kastamonu'da 11 Ağustos'ta yaşanmış olan sel felaketinin yaşandığı alanı değerlendirmek düşüncesince ABD Birleşik Devletleri'nden Türkiye'ye mevrut kadın, alanda meydana getirilen çalışmalardan baş döndürücü etkilendiğini söyledi.

ABD'den sel bölgesini görmeye geldi, çalışmalar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi
16-10-2021 12:54

Kastamonu'da 11 Ağustos'ta Bozkurt'ta Ezine Çayı'nın taşması sonucunda meydana mevrut sel felaketi, dirilik kayıplarının yanı sıra, baş döndürücü sayıda ev ve iş yerinin dokunca görmesine etken oldu.

Bozkurt kazasının yanı sıra, İnebolu, Devrekani, Küre, Pınarbaşı, Azdavay, Şenpazar, Hanönü, Çatalzeytin ve Abana'da da selde baş döndürücü sayıda menfez, güreşçi köprüsü ve yöntemler hasar gördü. Sel felaketinde Kastamonu'da 71 eş yaşamını kaybetti, zayi bulunan 9 eş de kontrol emekleri karada ve denizde bitmeme ediyor.

Sel bölgesindeki emekleri kullanmak düşüncesince ABD'den geldi

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) canlı Hırvatistan Duska Poljak, içtimai medyada Kastamonu'da yaşanmış bulunan sel felaketini gördü. Selden etkilenen Duska Poljak, çıkmaz hayvanları düşüncesince meydana getirilen çalışmalar ve sel bölgesindeki emekleri durumunda kullanmak düşüncesince Duska Poljak, Türkiye'ye geldi. Sel alanında hesaplı emekleri gözlemleyen Duska Poljak, çalışmalardan baş döndürücü etkilendiğini söyledi. Duska Poljak, ABD'den Türkiye'ye gelirken, bölge düşüncesince umudunun olmadığını lakin meydana getirilen çalışmalarla karşılaşmış olduğu düşüncesince bahtiyar bulunduğunu kaydetti.

"Benim buraya gelmeden evvel baş döndürücü umudum yoktu"

İlk yerine Türkiye'nin ve Türk insanının kendisini baş döndürücü şaşırttığını kail Duska Poljak, “Her toprak baş döndürücü güzel, Kastamonu adeta kalkmak üzere ortak bölge ve insanlarınız hakkıyla elleme kalpli. Bu çıkmaz hayvanlarının kalmış olduğu bostan ile ilgilendiren de bura sunturlu ortak toprak ve burada o derece baş döndürücü ağırbaşlı işler yapıyorlar ki ve bu işi çabucak dü eş yapıyor. Bu derece ağırbaşlı ve bu derece baş döndürücü işi çabucak dü ferdin yapması, yüklenmesi hakkıyla beni şaşkınlıklar içinde bıraktı. benim buraya gelmeden evvel baş döndürücü umudum yoktu. Ama dü gündür baş döndürücü levent boylu mesafeler gittik, hizmetçi bölgelerini gördük ve dostlarım bu bölgelerdeki köpeklerin yüzdelik 80-90'ınına derece kısırlaştırdığını gördük. Dolayısıyla ego bunları gördükten sonraları rüya sahibi oldum. Çünkü çıkmaz hayvanı sorunun çözülebileceğine inanmaya başladım” dedi.

"Lütfen bu canların dirim haklarına hürmet gösterin"

Sokaktaki hayvanların geçinme hakkına hürmet gösterilmesini talip Duska Poljak, “Türk insanlarına şurası anlatmak istiyorum. Lütfen bu canların dirim haklarına hürmet gösterin. Yazın ortak kapak su, kışında ortak kapak yemek, siz değerli ziyaretçilerimizin yapabilecekleri şeyler. Lütfen bunları esirgemeyen bu hayvanlardan” biçiminde konuştu.

"Buradaki çalışmalardan baş döndürücü etkilendim"

Bölgeyi iptila etmiş olduğu düşüncesince Kastamonu'ya geldiğini özetleyen Duska Poljak, şu ifadelere toprak verdi:
“Herkese, beni burada mihman ettikleri için, bana baş döndürücü elleme yemekler tattırdıkları için, bana özellik gösterdikleri düşüncesince baş döndürücü teşekkürname ediyorum. Ben Hırvat asıllıyım lakin 20 yıldan buyana Amerika'da yaşıyorum. Microsoft'ta çalışıyorum. 11 Ağustos'ta yaşanmış bulunan sel felaketinden sonraları bu alanı iptila ettim. Instagram sayfasından gördüm. Gerçekten buralarda akla yatkın işler mi yapılmaktadır niteleyerek öz gözlerim ile kullanmak istedim. Çünkü sert baş döndürücü insanoğlu ortak kadro elleme resimler yapmış olup dibine da dram abiye yazılar yazıp mülk topluyorlar. Ama sel bölgesindeki çalışmalar ve buradaki sığınak asıl ortak toprak mi, hakkıyla burada iş yapılmaktadır mu, buradaki çıkmaz hayvanlarına elleme bakılıyor mu niteleyerek geldim. Buradaki çalışmalardan baş döndürücü etkilendim. Ayrıca Kastamonu'nun doğasından ve yemeklerinden de baş döndürücü etkilendim, baş döndürücü beğendim. Teşekkür ediyorum.”

Vedat Yunus İkizoğlu
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ