USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Adalet Bakanı Gül: 'AK Parti milletle beraber yol yürüme siyasetinin adıdır'

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti'nin tamamen yapan, nesir eden, Türkiye'yi büyüten, geliştiren, kalkındıran müşterek ayrıca bulunduğunu belirterek, “Dünya el erki geçmişine de bu manada milletle iç içe eski apayrı müşterek siyasal akım örneği yoktur. Çünkü AK Part

Adalet Bakanı Gül: 'AK Parti milletle beraber yol yürüme siyasetinin adıdır'
17-12-2021 19:59
Elazığ'a mevrut Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, programları kapsamında müşterek paradigma ziyaretlerde bulundu. İlk kendisine adliyeye geçerek araştırmalarda mevcut Bakan Gül, arkası sıra martir Polis Memuru Cihat Şahin'in ailesini görüşme etti. Daha sonradan sırası ile valilik, şehremaneti ve Fırat Üniversitesi Rektörlüğünü görüşme den Gül, AK Parti İl Başkanlığına geçerek partililerle müşterek araya geldi. Bakan Gül burada açıklamalarda bulundu.
Elazığ'ın rastgele devir AK Parti'ye ve milletin adamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aşırı şişman müşterek dayanak verdiğini tamlayan Bakan Gül, “Elazığ'a AK Parti'nin tabelasını milletimiz asmıştır diyoruz. AK Parti kurulduğu günden buyana milletimizin bu partiye vermiş bulunduğu desteği en çelimli sağlayan yerlerden bir tanesi Elazığ'dır. Bu sebepten partimizin kuruluğu günden bu güne bu teşkilatta fariza alan, emeği sabık her insana canı içtenlikle teşekkürname ediyorum. Çünkü mevkiler makamlar, dirimlik kullanılan lakin as bulunan teşkilattır, milletimizle bulunan siyaset yolculuğudur.

AK Parti'nin siyasetteki başarısının temeli AK Parti müşterek kadro politik mühendisliklerle değil, AK Parti geri kapılarda ışıksız odalarda kurularak değil, milletimizin vesayete sonuç hasretmek için, yasakçılığa sonuç hasretmek düşüncesince tabelasını kurduğu müşterek partidir. O sebepten bu milletle beraber yol yürüme mevzusundaki başarısını da enerjisini de buradan almaktadır. Hem cumhurbaşkanlığı seçiminde hem şehremaneti seçiminde ve maada seçilerde dayanak sağlayan kâffesi Elazığlı hemşerilerimize canı içtenlikle teşekkürname ediyorum. Elazığ'a iş buyurmak bizim düşüncesince şişman müşterek onurdur. Cumhurbaşkanımız da Elazığ'a aşırı şişman ehemmiyet vermiştir. Cumhurbaşkanımızın dünde Elazığ'a selamlarımızı iletin dedi. İletmiş olalım. Depremden müşterek yol sonradan Elazığ'a Cumhurbaşkanımız geldi ve kestirmece 25 bin konutu doğrulama etti” niteleyerek konuştu.

“Devlet bundan hakeza yanımda anlayışını AK Parti hükümetleri ve Cumhurbaşkanımız kazandırmıştır”

Çok şişman müşterek facia ve sıkıntı yaşadıklarını özetleyen Bakan Gül, “Rabbim müşterek hâlâ yaşatmasın. Ülkemize müşterek kere hâlâ eski olsun. Önceki hadiselerde vatandaşımız nerede bu devlet, yanımda kimesne namevcut derken bu Allah vermesin lakin müşterek facia olduğunda da bundan hakeza yanımda bu büyüklük niteleyerek müşterek anlayışı AK Parti hükümetleri ve Cumhurbaşkanımız ülkemize kazandırmıştır. Bunu hâlâ da ileriye götüreceğiz. Esas itibarıyla bu milletimizin öteden buyana görmesi müstelzim müşterek durumdu. Ama bu eksiklikleri, olması müstelzim bu hizmetleri AK Parti getirdi. Bu mevzuda da hassaten aşırı ehemmiyetli adımlar attık. Yine atmaya bitmeme ediyoruz. Elazığ'a hem sanayisi, esenlik ve darülfünun alanındaki hizmetleri ile merkezi hükümet kendisine rastgele muhtelif desteğimizi sürdürmeye bitmeme ediyoruz” halinde konuştu.

“AK Parti baştan sona yapan, mensur eden, Türkiye'yi büyüten geliştiren, kalkındıran müşterek ayrıca olmuştur”

AK Parti'nin 19 salname hükümet hizmetlerinde milletin halının dibine süpürülmüş bulunan problemlerini alarak biricik on paralık çözdüğünü dile getiren Bakan Gül, “Elazığ'ın müşterek lafı var. Yiyen bilmez, hazırlayan bilgili diye. Yani burada mutfakta, millet düşüncesince iş etmek, problemlerini halletmek düşüncesince AK Parti aşırı şişman müşterek himmet gider etmiştir. Konuşmak, kalem kavgası yapmak, işin lafını ortaya ayırmak kolay. Ama as, güç ve lüzumlu olanda çalışmalar yapmaktır. Taş hesabına taş koymaktır. Akif'in söylediği gibi. Süleymaniye'yi gel yıkalım desem 2 kürek 2 rençper gerek, gel bunu gene deneyelim desem müşterek Sinan ister birde Süleyman gerek.

Yıkmak emeksiz lakin gerçekleştirmek düşüncesince müşterek Sinan müşterek Süleyman lazım. AK Parti baştan sona yapan, mensur eden, Türkiye'yi büyüten geliştiren, kalkındıran müşterek ayrıca olmuştur. Dünya el erki evveliyatına de bu açıdan milletle iç içe eski apayrı müşterek siyasetçi cereyan örneği yoktur. Çünkü AK Parti milletle beraber yol yürüme siyasetinin adıdır. Nereden geldiğimizi, kimimle geldiğimizi unutmayalım. Biz politik mühendislikte gelmedik, kılıç statükocularla gelmedik. Biz milletle geldik, mağdurlarla geldik. Nereden geldiğimizi, kiminle yürüdüğümüzü unutmayalım ki hâlâ müşterek tomar bu millete iş edelim.

Nerden geldiğimizin, kimlerle yol yürüdüğümüzü, kimlerle buraya derece geldiğimizi unutursak, o beraber yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızın da, o sosyolojinin de desteğini sürdüremeyiz. O sebepten bizim başarımız milletimize yüzümüzü baştan sona dönmemizle olmuştur. Milletimizin problemlerin geriş çevirip zat polemiklerimizi, çelimsiz çekişmelerimizi katiyen dönemeyiz. O sebepten milletimizin ne problemi var ise bu problemi gidermenin adı siyasettir. Bu siyaseti karşıcı tümen de AK Parti'dir. O sebepten bunu yaptığımız düşüncesince halkımız hepimiz rastgele devir desteğini sürdürüyor” dedi.

“Terörle savaş dalında da aşırı ehemmiyetli başarılar elde etmekteyiz”

Vesayetin karşısında mıhlı durduklarını dile getiren Gül, “Bugün 17 Aralık. Bu ülkede 17 Aralık- 25 Aralık operasyonu oldu. Yargı, güven ve kurumlara sızmış FETÖ hainlerinin koşut binanın bu açıdan yıldırı örgütünün organizasyonuyla kumpaslarıyla Türkiye diz çöktürülmeye çalışıldı. Sonunda 15 Temmuz'a derece revan ve öncesindeki yaşanmış bulunan hadiseler. Türkiye bu açıdan da mücadelesini terörle çalışan müşterek biçimde başarıyla verdikçe rastgele bölgede da hassaten terörle savaş dalında da aşırı ehemmiyetli başarılar elde etmektedir.

Türkiye bundan hakeza vesayete, statükoya, kumpaslara, kadem oyunlarına, milletin iradesini fesada çevirmeye, milletle gürültü fail anlayışa katiyen müsaade vermeyecektir. Bu açıdan da milletimizin problemlerine da cezaevi yummaya hakkımız yok. Esnafımızın, işçimizin, ters gelirli vatandaşımızın, milletimizin ne sorunları var ise tabii bu problemlerin bilincinde olarak, sorunları kırma kararlılığı gine ortaya koyuyoruz. Bu sorunlara, sıkıntılara, gözümüzü yumup başımızı ortak gömemeyiz” ifadelerini kullandı.

“Her siyasetçi partinin müşterek gayesi kendisine ortaya konan erek cumhurbaşkanımızın aldığı kararla ve liderliği de ortaya konmuştur”

Dün açıklayan minimum tutara yer veren Bakan Gül, “Dün cumhurbaşkanımız minimum ücretle ait izah yaptı. Tarihi müşterek artışla, bu mevzuda işçilerimize çalışanlarımıza aşırı şişman müşterek dayanak verdi. Tüm çalışanlarımız da müşterek sefa havası oldu. Keza işverenlerimize de arttırma müşterek ağırlık getirmeden, beklenen olduğunca o yükü almaya müteveccih de burada düzentileme ortaya kondu. Hem içi hem iş sağlayan yönünde ehemmiyetli müşterek gidiş ve muvaffakiyet ortaya kondu. Keza minimum ücretten dirimlik ve kaşe vergisi alınmamasına yönelikte müşterek değişmeyen aşırı zamanı müşterek karardır. Siyasetimizde senelerce müşterek manzara kendisine rastgele siyasetçi partinin müşterek gayesi kendisine ortaya konan bu erek cumhurbaşkanımızın aldığı kararla ve liderliği de ortaya konmuştur. Tüm çalışanlarımıza, düzentileme yaşamımıza yararlı kademli olsun.

Cumhurbaşkanımızdan da Allah razı olsun. Burada çalışanlar emekçiler var. Herkesin yüzü gülüyor. İşverenlerimize de arttırma sıkıntı gelmeden kâffesi bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Fiyat artışlarından çalışanlarımızın etkilenmemesi düşüncesince emekleri hükümetimiz tarafın sürdürülüyor. Keza amme çalışanlarına, memurlara gine esnafımıza, emeklilere ve kâffesi ters gelirlilere ücretle geçinen kâffesi kesimlere müteveccih çalışmalarımız da sürdürüyoruz. Bu mevzuda paha artışlarından çalışanlarımızın etkilenmemesi düşüncesince çalışmalarımızı da yapacağız. Bu mevzuda 3600 olsun sözleşmelilerin ekibe geçmesi ve ek göstergeler olsun kâffesi bu hususlarda da topluluğun kâffesi kesimleriyle ait iyileştirmeleri sürdüreceğiz. Milletimizin kâffesi problemlerini kırma kararlılığındayız”

“2023 senesinde gine milletimize iş yönünde aşırı güzel müşterek destekle yolumuza bitmeme edeceğiz”

“Türkiye'de müşterek mensur edenler var, birde projesi, gösterimi olmayanlar var. Türkiye bugün ülkemizin menfaatleri düşüncesince sahada aldatmaca müessis kendisine fariza üstlenen durumdadır” diyen Bakan gül, şunları kaydetti:
“Türkiye bu mevzuda aşırı ehemmiyetli sahada ve masada başarılar elde etti. Ama sorduğunuzda oda boncuğu projesi, gösterimi olmayan, Türkiye'nin bu konudaki tasavvufun

a hayalleri yetişemeyenlerin bu ülkeye diyet de oda boncuğu olanakları olmadığını milletimiz aşırı güzel biliyor. AK Parti 19 yılda rastgele bölgede bulunduğu üzere özgürlükler alanında, asliye hakların geliştirilmesi yönünde da aşırı ehemmiyetli katkılar yaptı. Biz bunu toy kanun ile de taçlandıralım istiyoruz. AK Parti'nin güzel niyeti ile yahut pratikte ki müşterek kadro desteklerle değil, bu vatandaşımızın anadan doğma getirmiş bulunduğu müşterek haktır. Anayasal haktır. Ne olursa olsun buradan geriye değil fakat ileriye gidilir niteleyerek müşterek anayasal teminata alınmasına gerekseme vardır. Bu zorunlu müşterek durumdur. Toplumun rastgele kesimi ile kucaklaşacağız, şurası bunu yapacağız diyenler 10 sene öne başörtülü müşterek kişi, görevli olabilsin, üniversitede okuyabilsin bunu kanun garanti dibine alalım dediğimizde 411 mebus he dedi.

Böyle olması lazım, bu iklim başı açıkça başı gizli ki olursa olsun, ne isterse anca yaşasın, ne isterse anca inansın, ne isterse anca düşünsün ve o biçimde giyinsin, dirim tarzına kimesne karışmasın, bu iklim hakeza müşterek ülkedir niteleyerek buna oy verdiğinde, CHP doğrudan soluğu Anayasa Mahkemesinde aldı. 411 el özgürlüğe kalkmıştı lakin kaosa el kalktı niteleyerek bu mevzuda müşterek ihtilaf ortaya çıktı. Buyurun toy kanun diyoruz. Gelin pazartesiden itibaren oda boncuğu kimsenin başı açığı da başı örtülüsü de gösterici giysisinden ötürü kamusal haklardan yararlanma, yetişek tahsil haklarından yararlanma, memurluk haklarından intifa dair oda boncuğu bariyer olamaz.

Engellenemez niteleyerek toy gıcır kanun deneyelim diyoruz. Gelin bu mevzuda samimiyseniz milletimizin bu asliye hakkı anasının ak sütü derece helal bulunan bu özgürlüklerini toy anayasayla anayasal garanti dibine alalım. AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanımızın bu çağrısına he deyin. Türkiye'yi toy yüzyıla, özgürlükçü ve hâlâ çıplak müşterek biçimde milletimizle beraber korkusuzca emniyetli adımlarla taşıyalım. Türkiye'de ekmeği de, özgürlüğü de büyüterek toy yüzyıla akla yatkın emniyetli adımlarla yürüme kararlılığındayız. Bunu da inşallah milletimizle beraber yapacağız. Sorunlarımızı, sıkıntılarımızı aşacağız. Cumhurbaşkanlığımız liderliğinde Cumhuriyetimizin toy yüzyılında 2023 senesinde gine milletimize iş yönünde aşırı güzel müşterek destekle yolumuza bitmeme edeceğiz.”

Sedat Erbak
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ