USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Adalet Bakanı Gül: Milletimiz acemi ve sivil polis polis ortak anayasaya gerekseme duymaktadır

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Biz Cumhuriyetimizin dünkü yüzyılına darbecilerin bu ülkeye müstahak gördüğü, hazırladığı, dayattığı ortak anayasayla bundan sonra giremeyiz. Milletimiz dünkü ve sivil polis polis ortak anayasaya gerekseme duymaktadır." dedi.

Adalet Bakanı Gül: Milletimiz acemi ve sivil polis polis ortak anayasaya gerekseme duymaktadır
18-10-2021 20:44
Kayseri

Çeşitli programlar kapsamında Kayseri'ye mevrut Gül, AK Parti İl Başkanlığı'nda icra ettiği konuşmada, şehirde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erciyes'in gölgesi ve heybetiyle çelimli yan yana geleceğin habercisi bulunduğunu tamlayan Gül, umumi ve domestik seçimlerde Kayseri'nin şişman yan yana himmet ortaya koyduğunu söyledi.

Bundan ötürü emeği sabık her insana teşekkürname fail Gül, Kayseri'nin AK Parti'nin kurulduğu günden bu tarafa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bu arada yürüyüp, gelişigüzel acilen dayanak noktası verdiğini dile getirdi.

Gül, bu arada yürümeye bitmeme edeceklerini vurgulayarak, "Bizim en şişman gücümüz milletimizden aldığımız güçtür. Bizim pusulamızı, rotamızı ulus belirlemiştir. Bundan sonradan da ulus belirleyecektir. Herkes tümen kurar, senaryo karikatürcü ancak milletle bu arada tabelası asılan yan yana parti, milletle bu arada yürüme, milletle beraberce olma, en büyük, en sahici, en realist yürüyüştür. Bunu da AK Parti yapmaktadır." ifadelerini kullandı.

Geleceğe sakıncasız adımlarla yürüdüklerinin altını çizen Gül, AK Parti'nin en şişman hususi durumunun halının dibine süpürülen topu topu meseleleri biricik hiç çözüme kavuşturması bulunduğunu dile getirdi.

Bakan Gül, AK Parti'nin milletin problemlerini halletmek düşüncesince kesintisiz uğraş ettiğini, bu mevzuda aşırı ehemmiyetli adımlar atıldığını ve problemlerin çözüldüğünü aktararak, "Elbette etraflı sorunları çözdük diyemeyiz. Sorunlar insanoğlu yaşamı bitmeme ettikçe gelişigüzel devir karşımıza çıkan konulardır. Bu sorunları kırma kararlılığı gene AK Parti'de mevcuttur. Vatandaşımızın problemlerini biliyoruz. Bu sorunları çözecek bulunak AK Parti'dir. Bu mevzuları çözecek önder de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Esnafımızın, işçimizin, çiftçimizin indinde onlarla bu arada hemhal bulunan yan yana siyasete sahibiz. Yaparsa evvel bulunduğu kabilinden bugün de ferda da meydana getirecek AK Parti'dir." sanarak konuştu.

"Bu derun Türkiye'ye hâkim olmayacaktır"

"Türkiye siyasetinde göz boncuğu nesne eskisi kabilinden olmayacak" niteleyerek yola çıktıkları bu şişman ve çelimli Türkiye yolculuğunda birtakımı siyasilerin bu manzaradan huzursuz olduklarına dikkati çekici Gül, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin asal bakımından yan yana ihtilaf problemi vardır, ağır yan yana anne ihtilaf problemi vardır. Türkiye'de vatandaşı, toplumunu, değişik kesimlerini zılgıt diliyle ötekileştiren, kamplaştıran ayrıştırıcı yan yana derun kullanan muhalefetin bu dili ülkemize, Türk siyasetine katiyen yakışmamaktadır. Tüm bu yaklaşımlar, bu janr politika emektar Türkiye'ye ilgilendiren politika tarzıdır, Türkiye'yi, emektar Türkiye'nin vesayetçi, buyurgan ve vatandaşına yukarıdan bakan, zılgıt diliyle ötekileştiren, kamplaştıran diline bilgili kılamayacaktır. Bu derun Türkiye'ye hâkim olmayacaktır. Türkiye'nin yönü geleceğe, 2023'e dönüktür. Türkiye'yi eski, mürteci emektar Türkiye'ye götürmeye kimesne kadir olamayacaktır. Buna milletimiz katiyen müsaade vermeyecektir ve inşallah politika sakıncasız adımlarla önüne bakmaktadır."

Bakan Gül, 2023 yılına akla yatkın gittiklerini ve Türkiye Cumhuriyeti'nin dünkü yüzyılına dünkü ve çıplak yan yana kanun ile tahavvül etmek durumunda bulunduğunu vurgulayarak, şöyleki bitmeme etti:

"Biz Cumhuriyetimizin dünkü yüzyılına darbecilerin bu ülkeye müstahak gördüğü, hazırladığı, dayattığı yan yana anayasayla bundan böyle giremeyiz. Milletimiz dünkü ve çıplak yan yana anayasaya gerekseme duymaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına, topu topu siyasilerin, politika üstü sosyal anlaşma bulunan bu belgeyi istihzar amacında içtenlikli ve gerçek yan yana himmet içerisine girmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde milletimiz bu sorumsuzluğa da müstelzim yanıtı verecektir. Türkiye'nin önü ve geleceği aydınlıktır. Türkiye milletin adamıyla 2023'te de gene yolculuğuna, Cumhur İttifakı'nın bütünlük el birliği anlayışı ile sakıncasız adımlarla ilerlemektedir. 2023'te en çelimli biçimde milletimiz, milletin adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile kere yürüyecektir. Buna inanıyoruz. Daha yan yana tomar çalışarak, himmet ederek milletimizle el ele, saf kolalama girerek yan yana oy kabul etmek değil yan yana derun dağı yöneltmek düşüncesince kesintisiz himmet ediyorsunuz. Yine gayrete bitmeme ederek ülkemizi henüz iyi geleceğe taşıyacağız."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ