USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığından Cemal Emir hakkında suç duyurusu

AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Halil Hotaman ve birlikte kadro vatandaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan düşüncesince "Ceberrut adamı bu ülkenin kökeninden atacağız. Bir henüz onlar kabil gelmesin niteleyerek de onların kökünü kazıyacağız" diyen CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal

AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığından Cemal Emir hakkında suç duyurusu
22-09-2021 14:50
Geçtiğimiz alışveriş haset Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kaza kongresinde Etimesgut İlçe Başkanı seçilen Cemal Emir, teşekkürname konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan düşüncesince ‘Ceberrut adamı bu ülkenin gene atacağız. Bir hâlâ onlar kabilinden gelmesin diyerek de onların kökünü kazıyacağız" demişti. AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Halil Hotaman öncülüğünde Sincan Batı Adliyesi'ne mevrut partililer ve vatandaşlar, Emir hakkında ihbarında bulundu.

Adliye uğrunda mütekellim Hotaman, “Etimesgut'un çiçeği burnunda kaza başkanının zat seçmeninin gözünü hâlâ geçmiş günden boyamak namına teşekkürname konuşmasında ortak politik öğür temsilcisine yakışmayacak özellikte ifadelerle umumi başkanımıza, Cumhurbaşkanımıza ve kendileri kabilinden düşünmeyen, politik şekilde menfaatlerini desteklemeyen bireylere taşlama ve tehditlerde bulunması, CHP ve yöneticilerinin topluma erinç besledikleri kin, tiksinme duygularında geldikleri yeri açık açık gözler önüne sermektedir. Sayın Cemal Emir, çapraz müzahrefat ve suçlamalarla geçirdikleri kurultay periyodunu unutturmamak namına olacak ki sınırını aşan ifadelerle ruzname oluşturmaktadır.

Ülkemizin seçme Cumhurbaşkanına, liderimiz ve Cumhurbaşkanımıza 'Ceberrut adam' kelimesini kullanacak denli seviyesiz, zat politik düşüncesine cemaat olamayanlar düşüncesince ise 'kökünü kazıyacağız' kabilinden açık saçık kelimeleri kullanacak denli şirazesi kaçık ortak siyasetçinin maşer nazarında benimseme görmeyeceğini namına ortak kere hâlâ anımsatmak istiyoruz. Sayın başkan, nisyan ki korkutacağız, susturacağız, yıldıracağız ve ayrıca kökünü kazıyacağız dediğiniz insanoğlu bugüne denli bu coğrafyada devletleri düşüncesince Malazgirt'te, Sakarya'da, Çanakkale'de ve sonuç şekilde 15 Temmuz gecesi ülkenin rastgele durumunda tanklara, mermilere gövdesini esirgeme etmiş, martir ve gazi ergin insanlardır” dedi.

“Darbe girişiminde şehremaneti başkanının evine gizlenen yöneticilerinizi korkutabilirsiniz”

Hotaman, “Siz ve sizin gibiler bu janr ifadelerinizle fakat ve fakat başta sonuç çağda korkakların, yalancıların, tacizci ve tecavüzcülerin yegane toplantı endüstrisi biçimine dönüşen zat politik partiniz içerisindeki güçsüz idareci dostlarınızı ve ya 'Darbe olursa tankın önüne geçmiş ego çıkarım' dedikten sonraları vuruş girişiminde şehremaneti başkanının evine gizlenen yöneticilerinizi korkutabilirsiniz. Size tavsiyemiz, ortak Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı şekilde ülkenin seçme cumhurbaşkanını ve zat politik düşüncenizi paylaşmayan kullanmakta olanları zılgıt eylemek hesabına ülkemize, şehrimize, ilçemize ve yurttaşlarımıza kâr sağlayacak siyasa üretmeniz ve bu bağlamda söylemlerde bulunmanızdır” diyerek konuştu.

“Parti mensuplarımıza yönelecek rastgele ortak tehditte mesul şahsen sayın başkandır”

Kurulduğu günden itibaren çalışmaların ‘Halka misyon Hakk'a hizmettir' parolasıyla yürütüldüğünü kail Hotaman, “Çalışmalarımıza Cumhurbaşkanımız önderliğinde kelimesi kelimesine bitmeme edeceğimizi, bundan huzursuz bulunan düzeysiz Emir kullarına erinç mücadelemizi hâlâ da kalan ortak azim ve kararlılıkla sürdüreceğimizi belirtiyor, CHP Etimesgut İlçe Başkanı seçilen zatı yakışıksız, düzeysiz açıklamalarını namına misliyle reddetme ediyoruz.

Etimesgut ve ya rastgele ortak yerde öğür mensuplarımıza yönelecek rastgele ortak tehditte ve ya eylemde şahsen sorumlunun sayın başkanın olacağını da anımsatmak istiyorum. Bununla beraberce CHP Etimesgut İlçe Başkanının kongrede meydana getirdiği cumhurbaşkanımız ve teşkilatımıza müteveccih zılgıt ve taşlama muhtevalı ifadeleri dolayısıyla kaza uğrunda matematik soruyor ve ihbarında bulunarak ahbaplık uğrunda matematik yoklamak az daha harekete geçiyoruz” ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Halil Özbek - Sadettin Aliusta


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ