USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Kamuoyu anketlerinde AK Parti açıkça aralık bir numara parti

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, "2023 seçimleri, bariz söylüyorum aslanın ağzındadır, bunun düşüncesince baş döndürücü çelimli idman zorundayız. Şu anda eksiksiz halkoyu anketlerinde AK Parti bariz açıklık bir numara partidir." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Kamuoyu anketlerinde AK Parti açıkça aralık bir numara parti
19-02-2022 18:08
Gaziantep

Çeşitli programlara eklenmek kıl payı geldiği Gaziantep'te, Şahinbey Belediyesi, Gaziantep ile Hasan Kalyoncu üniversitelerinin iş donanmasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde kaynaklanan Çocuk Şenliği Kitap Fuarı'nı da gezen Numan Kurtulmuş, şimdi sonradan partisinin Şehitkamil Nikah ve Toplantı Salonu'nda kaynaklanan Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Sözlerine Konya'da meydana mevrut gidiş geliş kazasında yaşamını kaybedenlere Allah'tan yağmur yaralılara şifalar dileğiyle başlamış bulunan Kurtulmuş, 2023'te ehemmiyetli hissedar intihap yapılacağını ve bu seçime fırka şekilde elbette hazırlandıklarını kıymetlendirmek düşüncesince illeri görüşme ettiklerini tabir etti.

Teşkilat şekilde ağırbaşlı hissedar tedarik yaptıklarını tamlayan Kurtulmuş, AK Parti'nin 4 asliye hususi durumunun bulunduğunu belirterek, şu biçimde konuştu:

"Bunlardan birtanesini kaybedersek yolumuz kaybederiz. AK Parti hemen hissedar siyasal partinin ismi değildir. AK Parti şişman hissedar sorun hareketinin adıdır. Büyük hissedar davanın bugünkü temsilcisidir. Davamızın dü asliye ayağı vardır. Birisi içeride 84 milyona dirlik bulunan sorumluluğumuz ve vazifemiz. Yani baştan çelimli hissedar Türkiye'yi kurabilmektir. Bunun düşüncesince canla başla çalışmaktır. Bu ayağımız sert biçimde yere basıyor. Davası şişman ve çelimli Türkiye olan, Türkiye'de defans sanayisini kurabilir, baştan ulusal değerler üstünde yükselişimizi sağlayabilir, Akdeniz ve Karadeniz'de alan yağı bulur. Nice senelerdir yapılmaz dediğimiz şeyleri bugün yapar. Türkiye'nin arabasını TOGG'u gerçekleştirir. Davası baştan çelimli Türkiye olanlar, Ayasofya'yı ibadete açarak Müslüman milletin kıyamete genişliğinde burada kalmasını sağlar. Karabağ'ın Ermeni işgalinden kurtulması düşüncesince Azerbaycan'a dayanak verir ve Türkiye'nin Kafkaslarda baştan güçle olmasını sağlar."

Davanın ikinci ayağının, dünyada halis muhlis insanoğlu düşüncesince adaletin, hakkaniyetin, ayrıca hukuka makul hissedar evren sisteminin kurulması düşüncesince uğraş edebilmek olduğuna ayraç fail Kurtulmuş, Türkiye'nin hayattaki mazlumların ümidi bulunduğunu dile getirdi.

Türkiye'de ve dünyada değme devir mazlumun ve hakkın birlikte toprak alacaklarını dile getiren Kurtulmuş, "Böyle hissedar davaya eş olursanız Birleşmiş Milletlerde 'dünya beşten büyüktür' niteleyerek halis muhlis dünyanın egemenlerine sefer koyarsınız. Onlara dirlik elinizi masaya koyarsınız. Şimdi Gaziantep'te 500 bin Suriyeli kardeşimiz var. Eğer baştan çelimli Türkiye davası düşüncesince etkin takım iş başlangıcında olmasaydı bu acayip Suriyeliler nereye gidecekti? Siz aş verdiniz, ekmeğinizi ve suyunuzu bölüştünüz. Eğer Türkiye olmasaydı onlar biliyor ki gidecek tek bölgeleri yok. Orada ihtimal ahiret yolculuğu kamplarında toplanarak milyonlarca öldürülmüş olduğu kademe buraya mevrut kardeşlerimizde öldürülecekti. 'Davanız nedir' sorusunu baştan şişman Türkiye'yi kurmak, hakkaniyetli ve adaletli hissedar dünyanın düşüncesince çabalamak halinde özetleyebiliriz." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin hemen geçmişin değil geleceğin de partisi bulunduğunu kail Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"20 yılda Türkiye'de 70 yılda yapılmayanları yaptık mı? Yaptık. Biz hemen önceki başarılarımızı konuşup, eskiden yapılanları özetleyen hissedar cereyan değiliz. Türkiye'nin istikbaline bağlı hedefleri ortaya koyuyoruz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinden bahsediyoruz. Bu hedeflerin bütünü Türkiye'nin eş ulusal hedefleridir. Biri Cumhuriyetimizin 100 sene dönümü, biri İstanbul'un fethinin sene dönümü biri de Anadolu'nun bizlere, atalarımıza, milletimize ferahlama tarihinin sene dönümü. 'Neden şimdiye genişliğinde başka partilerin, siyasal kadroların aklına gelmedi de sizin aklınıza geldi, 2023, 2053 ve 2071' dediniz. Cevap akıbet aşama basittir; zira tığ kökü mazide bulunan partiyiz, köklerimiz üstünde baştan yeşermeye bitmeme ediyoruz."

Kurtulmuş, AK Parti'nin hissedar grubun, seçkinin takımın, sınıfın, bölgenin, budunsal binanın partisi olmadığı, 84 milyonluk Türkiye'nin partisi ve Türkiye'den imge besleyici milyonlarca insanoğlunun partisi bulunduğunu kaydederek AK Parti'nin herkesi bağrına basacak ve toparlayacak güce eş bulunduğunu söyledi.

"AK Parti devletin partisi değil..."

"Bizim kitabımızda kullanmakta olanları açmak yazmaz, Türk'tür, Kürt'tür, Arap'tır sanarak kullanmakta olanları budunsal kökenlerine, mezheplere mucibince açmak yazmaz. İnsanların kılık, kıyafetlerine, başının açıklığına yahut kapalılığına mucibince açmak yazmaz." diyen Kurtulmuş, AK Parti'nin talih partisi olmadığını kaydetti.

Numan Kurtulmuş, laflarını şu biçimde sürdürdü:

"AK Parti devletin partisi değil, milletin oylarıyla verdiği yetkiyle devleti müdür hissedar budun partisidir. Biz milletin partisi olduğumuz düşüncesince 27 Nisan muhtırasına AK Parti direnebilmiş ve talih namına devletteki güçlerini kullanarak siyasete istikamet özgülemek isteyenlere ayakkabı bırakmamıştır. Devlet partisi buyurmak milletin elbette giysi giyineceğine, ayrıca elbette musiki dinleyeceklerine değişmeyen verici hissedar partidir. Türkiye eskiden bunları görmüş oldu mü? Gidin Gaziantep'te annelerinize, ninelerinize sorun. 18 sene 'tanrı uludur' sanarak ezan sesini bu millete dinlettiler. Yakın vakitlere genişliğinde bu millete zulümler yapılmış oldu mı, 28 Şubat'ta bu 6 fırka hissedar de görünmeyen mevcut 7 parti, hissedar araya gelecekler ve 28 Şubat'ta hissedar mal bildirimi yayınlayacaklar. umut ediyorum ki 28 Şubat eleştirisi de yapsınlar. 28 Şubat'ta bu milletin enselerinde elbette boza pişirildiğini, bunun elbette hissedar antidemokratik infaz bulunduğunu hissedar kat şimdi hatırlasınlar."

2023 seçimleri

Geldikleri yerin, gelinen noktaların ve gidilecek hedeflerin unutulmaması icap ettiğinin altını çizen Kurtulmuş, konuşmasını, "Çok hissedar tomar hissedar müddet kalmadı. Haziran 2023'e genişliğinde gayretle idman düşüncesince denge sizdedir, uğraş sizindir. Mahalle mahalle, karye köy, belde kasaba, çıkmaz sokak gezerek meselemizi anlatacağız. 2023 seçimleri bariz söylüyorum, aslanın ağzındadır. Bunun düşüncesince aşırı çelimli idman zorundayız. Hani diyorlar ya, zannedersin ki kendileri hissedar numara fırka olmuş. Şu anda halis muhlis halkoyu anketlerinde AK Parti bariz boşluk hissedar numara partidir, en yaklaşan rakibinden 10-12 nokta öndedir. Çok şükür gestalt böyledir. Ama 50+1 gerekiyor, değme çağ fazlalık 1 alarak yolumuza bitmeme edeceğiz. Her çağ toy arkadaşlar, insanoğlu kazanacağız. İnsanlar siyasette başarıya oy verir, siyasette fariza yapanlara oy verir. Ama insanoğlu oy verirken akıllarıyla cereyan etmiş olduğu genişliğinde gönülleriyle de cereyan eder." sanarak tamamladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 2023 seçimlerinin aşırı ehemmiyetli ve önemlice bulunduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de şehirde yaşama geçirilen projelerden bahsederek, "AK Parti varsa, Recep Tayyip Erdoğan mevcut ise domestik kalkınma vardır. 2023 ne hissedar partinin ne hissedar liderin seçimidir. Bu intihap milletin nasip seçimidir." sanarak konuştu.

AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ise Gaziantep'te değme seçimde Türkiye averajının 10 nokta üstünde oy alındığını, 2023 seçimlerinde de bunu başaracaklarını söyledi.

Programa, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ali Şahin, Mehmet Sait Kirazoğlu, Müslüm Yüksel, Derya Bakbak ve partililer katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ