USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım: Sosyal iletişim araçları iletişimini baş döndürücü şimdi koyu kullanmamız lazım

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Artık bu toplumsal iletişim araçları iletişimini baş döndürücü şimdi koyu biçimde kullanmamız lazım." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım: Sosyal iletişim araçları iletişimini baş döndürücü şimdi koyu kullanmamız lazım
13-12-2021 16:20
Ankara

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, parti namına bundan sonra toplumsal komünikasyon araçları iletişimini baş döndürücü henüz derin halde kullanmaları icap ettiğini belirterek, "Bu denli milyonlarca üyesi bulunan müşterek partinin rastgele müşterek bap kendisince paylaşımlarının on binlerle, beniz binlerle değil, milyonlarla anlatım edilir duruma gelmesi lazım." dedi.

Yıldırım, parti umumi merkezinde, 81 ilin katılımıyla planlı AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanları Eğitim Toplantısı'nda konuştu.

AK Parti iktidarının, yollar, havalimanları, hastaneler ve okullarla hatırlandığını tamlayan Yıldırım, haberleşme dalında icra ettikleri fakat görülmeyen, yaşayarak faydalarının hissedileceği hizmetlerinin de olduğunu söyledi. Binali Yıldırım, "Geniş izole bant aceleci umumi ağ yoktu, zaman degaje izole bant umumi ağ kullanması az henüz nüfusun yüzdelik 80'i yüzdelik 90'ınını bulmuş vaziyette. Bunun yanında fiber ağımız 80 bin kilometreden, 445 bin kilometreye çıktı." diyerek konuştu.

Siyasette haberleşme yollarının değiştiğini vurgulayan Yıldırım, "Bugün bundan sonra iletişimde enstantane fotoğraf etkileşim var, siz müşterek bilinçlilik söylüyorsunuz alelacele sizin o söylediğinizin karşısında binlerce insanoğlu konumlanıyor, size yanıt veriyor yahut sizin lafınızı destekleyen on binlerce ve beniz binlerce yanıt oluşuyor." ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım, hem toplumsal medyayı çalışan halde kullanacaklarına bununla birlikte töre bilimi değerleri aşındırmayacaklarına ayraç ederek, şunları söyledi:

"Çünkü, müşterek insanoğlu yahut on insanoğlu kazanalım derken bin insanı kaybetmek, onların hakkını gasbetmek yahut onları kıygın geçirmek kabilinden müşterek konumda olamayız, bizim siyasa anlayışımıza bu sığmaz. Yapanlar bizim bu hassasiyetimizi gözetmiyorlar, basıyorlar yalanı, zira tamamımız biliyoruz ki toplumsal medyada evvela atışı karşıcı kazanıyor. Siz peşi esna arzu ettiğiniz denli yanıt verin, paylaşım yapın tek faydası yok. Çünkü iş saniyelerle oluyor, tashih doğruluk getire, düzeltmenin oluşturacağı ağırlık ile evvela paylaşımın arasındaki etki, uçurum, baş döndürücü şişman ayırt var, evvela akılda artan her neyse onunla gidiyor."

Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti'nin yenilikçi müşterek parti olduğunu, toplumsal medyayı evvela evvelce kullanan partilerin başlangıcında geldiğini belirterek, "Ama bundan ahir süreçte maksadımız 2023 ve 2024, bunlar zahirî hedeflerimiz, bundan sonra bu toplumsal komünikasyon araçları iletişimini baş döndürücü henüz derin halde kullanmamız lazım." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti'nin 13-14 milyona yaklaşan üyesi olduğunu bildiren Yıldırım, "Eğer dikkate alınır, alelacele buna ortaklık sağlanırsa bizlerden henüz şişman delici toplumsal ağ olamaz. Düşünün, 'on bin zevk aldım' diyen havalara zıplıyor. Bu denli milyonlarca üyesi bulunan müşterek partinin rastgele müşterek bap kendisince paylaşımlarının on binlerle, beniz binlerle değil, milyonlarla anlatım edilir duruma gelmesi lazım. Bu beklenen mü, mümkün, kâfi ki bu zehir ve bu kuma bilinci geliştirelim." dedi.

Yıldırım, toplumsal komünikasyon araçları firmalarının birçoğunun Türkiye'de şube açtıklarını yahut ajan atama ettiklerini hatırlatarak, şöyleki bitmeme etti:

"Şimdi bundan sonra muhataplık problemimiz namevcut lakin parti namına fikrimiz, henüz az yasak, henüz baş döndürücü hükümlere akıllıca faaliyet. Çünkü yasakta ne diyorsunuz, '4 sayaç bünyesinde bunu kaldıracak.' Kaldırsa ne olabilir kaldırmasa ne olur, 4 saatte doğrusu vurup geçiyor, hasar değme muhtelif tahribatı yapmış oluyor, müşterek faydası da yok. Hem yasaklamış kalıyorsunuz bununla birlikte müşterek faydası yok. Onun adına global müşterek konvansiyonla, toplumsal medyanın töre bilimi değerlerinin oluşması gerekiyor. Aslında bununla ilişik müşterek emek vermek mevcut kılıç buraya da tarafız, Avrupa Parlamentosunun müşterek konvansiyonu mevcut kılıç de yan olduk."

Binali Yıldırım, interneti ve toplumsal komünikasyon araçları ağlarını sonuna denli kullanmaları icap ettiğini belirterek, "Geleneksel komünikasyon araçları ile yüzdelik 60 nüfusa erişebilir misiniz, 6 milyon 200 bin dinç kardeşimiz oy kullanacak ve bunlarla beniz yüze iletişimin ne kadarını başarabilirsiniz. Mitinglerde ne denli onlara seslenme edebilirsiniz? Bunlar tabii toplumsal komünikasyon araçları üstünden paylaşımlarla gerçekleşecek konular." diyerek konuştu.

"Tanıtım ve Medya Başkanlığı en ehemmiyetli ünite biçimine geldi"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da seçimlerin 2023 Haziran'da yapılacağını, AK Parti'nin bu seçimde de bugüne kadarki başarısını elde edeceğini söyledi.

Dağ, parti ortamında baş döndürücü ehemmiyetli fariza örümcek Tanıtım ve Medya Başkanlığının, sonuç dönemde, kampanya ve yaymaca şekillerinin değişmesi zımnında en ehemmiyetli ünite biçimine geldiğini aktardı.

Partililerin bu hassasiyetin bilincinde olduklarını anlatım fail Hamza Dağ, "Neredeyse 540 güne yaklaşan müşterek proses kaldı. Bu 540 güne yaklaşan süreci değme hatırat değme dakikası değme saniyesini partimizin başarısı, liderimizin başarısını henüz öteye dayanmak düşüncesince nite harcarım diyerek fikren yola bitmeme edeceğinizden tek şüphem yok." diyerek konuştu.

Programa, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları Yasin Bölükbaşı ve Ömer Arvas ile Konya Milletvekili Selman Özboyacı da katıldı.

İki devir sürecek programda, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ibret verecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ