USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: 2022 yüzlerin şimdi da güleceği ortak sene olacak

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, "2022 yılı dünkü konuşu modelimizin sonuçlarının yaşanacağı, yüzlerin hâlâ da güleceği, enflasyonun azalacağı, paha dengesinin oluşacağı ve alıntı gücünün artacağı birlikte sene olacak." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu: 2022 yüzlerin şimdi da güleceği ortak sene olacak
31-12-2021 14:29
TBMM

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Devletin kurumlarını, talih adamlarını itibarsızlaştırmak üstünden Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı ihtiraslarını istiğna etmelerine bundan sonra müşterek akıbet vermeleri ve bunu devleti itibarsızlaştırmadan zat içlerinde halletmeleri gerekiyor." dedi.

Akbaşoğlu, Meclis'te düzenlemiş olduğu matbuat toplantısında, Kovid-19 salgını zımnında dünyanın ve Türkiye'nin sosyolojik, psikolojik, iktisadi alanlar ilkin edinmek kadar ağır müşterek süreçten geçtiğini belirtti. Devletin "milletin hizmetkarı" anlayışıyla akım etmiş olduğu düşüncesince bu ağır sürecin minimum etkiyle atlatıldığına dikkati çekici Akbaşoğlu, minimum ücrette meydana getirilen kombinezon ile vatandaşların yüzünü güldürdüklerini söyledi.

Toplumun etraflı kesimlerinin yanı sıra arazi kabul buyurmak istediklerini dile getiren Akbaşoğlu, yatırım, üretim, istihdam, dış satım ve faiz odaklı, ulusal ve yerel faiz modelini, Türkiye modelini katı müşterek arzu ile ortaya koyduklarını ve bunu dört dörtlük müşterek kararlılıkla gerçekleştireceklerini anlatım etti.

Meclis'in çalışmalarına doğacak hafta bitmeme edeceğini, gündemde stokçulukla mücadeleyi de havi anayasa teklifi bulunduğunu tamlayan Akbaşoğlu, bahis konusu teklifin, stokçuluğa dört dörtlük müşterek deva edinmek ve onunla en çalışan biçimde çabalamak itibarıyla ehemmiyet taşıdığını vurguladı.

Fiyat istikrarına çarpış vuranlara dirlik amansız müşterek savaşım ika karalılığında olduklarını özetleyen Akbaşoğlu, stokçulukla ilgilendiren cezalarda madun sınırı ve fevk sınırı 50 bin ve 100 bin liralık bulunan skalanın madun bitim 500 bin fevk bitim 2 milyon liralık namına belirleneceğini anlatım etti.

"Devlet kurumlarını isteyerek itibarsızlaştırıyorlar"

Başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu edinmek kadar etraflı muhalefetin kargaşa ortamı hayata geçirmeye çevrik müşterek siyasa izlediğini kail Akbaşoğlu, "Devlet kurumlarını ve adamlarını isteyerek itibarsızlaştırmaya çevrik müşterek şuurlu siyasal yeğleme içinde politika hazırlamaya çalışıyorlar. Bu dört dörtlük manasıyla yıkmacı müşterek politika anlayışıdır." dedi.

Akbaşoğlu, muhalefetin "AK Parti iktidarı dünyanın en güzel, iyi, hayır işlerini de yapsa kılıç ihtilaf namına bunu alkışlamayız." anlayışına ehil bulunduğunu söyledi. Muhalefetin AK Parti iktidarına dirlik art niyetli, ön yargılı, çirkin müşterek basar açısına ehil bulunduğunu dile getiren Akbaşoğlu, konuşmasını şu biçimde sürdürdü:

"CHP yöneticilerinin, hassaten akıbet sürede 28 Şubat'ı hortlatmaya çevrik yaklaşımlarına tanık oluyoruz. 28 Şubat'ı cesaretlendiren, 28 Şubat'ın arkasındaki esas kafa bulunan CHP zihniyetinin, kendisini toplumsal demokrat namına nitelendiren müşterek partinin umumi başkanının TÜSİAD'a çağrıda mevcut edinmek kanalıyla siyasete gösteriş biçmeye çevrik yaklaşımlar içinde olmasını istemesi ve akabinde milletimizin inançlarına, geleneklerine, örf ve adetlerine açık açık hücum şeklindeki beyanatlar, doğruyu dar alan etmeye çevrik yaklaşımlar, milletin huzuru, güveni, esenliği düşüncesince değil dört dörtlük aksine millete adavet gerçekleştirmek düşüncesince ortaya çıkmaktadır. Herkes sınırını bilmelidir, milletimizin iradesine, inancına, değerlerine her insanın hürmet göstermesi müşterek zorunluluktur."

Muhalefetin emniyetsizlik ortamı hayata geçirmeye çalıştığını, büyükelçilere varakpare göndererek Türkiye'nin iri planlarına bariyer olmaya çalıştığını aktaran Akbaşoğlu, muhalefetin ruh bilimsel savaş tekniği kullandığını, Kılıçdaroğlu'nun geçmiş Milli Eğitim Bakanlığına gitmesinin bunun en iri delillerinden bir tanesi bulunduğunu söyledi.

"Diyanet İşleri Başkanlığına meydana getirilen hücum yanıtsız kalmayacak"

Diyanet İşleri Başkanlığının "4-6 gözyaşı arası kollar düşüncesince Kur'an kursu eğitimin mecburi olması"na bağlı açıklamasını muhalefetin "Orta Çağ zihniyeti" namına nitelendirmesini eleştiren Akbaşoğlu, "Diyanet İşleri Başkanlığına ve o talih kurumu üstünden milletimizin erkincilik ve değerlerine, Kur'an'a meydana getirilen hücum tek biçimde yanıtsız kalmayacak." dedi.

Muhalefetin açıklamasını milletin inançlarına, değerlerine, geleneklerine taşlama namına değerlendiren Akbaşoğlu, CHP yönetimini kurumsal namına bu mevzuda milletten bozukluk dilemeye çağırma etti. Akbaşoğlu, "Devletin kurumlarını, talih adamlarını itibarsızlaştırmak üstünden Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı ihtiraslarını istiğna etmelerine bundan sonra müşterek akıbet vermeleri ve bunu devleti itibarsızlaştırmadan zat içlerinde halletmeleri gerekiyor." dedi.

Yeni senenin baş döndürücü şimdi güzel geçeceğine inandıklarını dile getiren Akbaşoğlu, "2022 yılı dünkü iktisadi modelimizin, aldığımız etraflı tedbirlerin ve etraflı maşer kesimlerine çevrik iyileştirmelerin sonuçlarının yaşanacağı, yüzlerin şimdi da güleceği, enflasyonun azalacağı, değer dengesinin oluşacağı ve alıntı gücünün artacağı müşterek sene olacak." ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ