USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Millet Kılıçdaroğlu’nu bir kere daha yanıltacak'

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı Danışma Meclis Toplantısına eklenmiş olan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, önümüzdeki seçimlerde millettin Kılıçdaroğlu'nu bir defa daha yanıltacağını belirterek, Cumhurbaşkanının bir açıklamasıyla ekonomide hedeflenen oyunları darmada?

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Millet Kılıçdaroğlu’nu bir kere daha yanıltacak'
25-12-2021 15:19
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gaziantep ziyareti kapsamında kente mevrut AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı Danışma Meclis Toplantısına katıldı. Toplantıda mütekellim Ömer Çelik, CHP ile aykırılık partilerine yüklendi. Gaziantep'i önümüzdeki seçimlere müheyya kendisine gördüğünü tabir fail Çelik, “Gaziantep'teki azim ve oturma bizim geleceğe yürürken gelecekteki ufuklarımızı esmerleştirmek isteyenlere huzur cevaptır” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'da vatandaşa parasız çarpıcılık dağıtımı vaadini de eleştiren Çelik, “Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa'ya ulaştığında ‘Belediyeyi alırsak elektriği parasız vereceğiz' dedi. Adana CHP'de haydi versin o zaman. Adana'ya geldiği sürede ‘Biz elektriği üretip anca vereceğiz' dedi. Vatandaşa politik şantaj yapılmaz. İşte Recep Tayyip Erdoğan'ın farkı budur” ifadelerini kullandı.

“Milletimiz Kılıçdaroğlu'nu bir ker daha yanıltacak”

Başta Gaziantep iktisap etmek neredeyse Türkiye'nin ciharıyek yanı sıra Cumhurbaşkanıyla yürüyeceklerini vurgulayan Çelik, “Bu seçimlerde geçmiş seçimlere layıkıyla daha şişman bir muvaffakiyet sağlanacaktır. Buradaki inam dalavere dalavere Türkiye'nin ciharıyek yanına dağılacaktır. Gaziantep'teki azim ve kararlılık, bizim geleceğe yürürken gelecekteki ufuklarımızı esmerleştirmek isteyenlere huzur cevaptır. Zaman devir çeşit duyum yayılıyor. Türkiye şöyleki krize girdi, AK Parti gidecek, Recep Tayyip Erdoğan zayıflayacak diye. Bunların bütünü onların temennisidir. Onun düşüncesince politik kendisine önü kapandı, ‘Muhtar fark olamaz' demişlerdi. Ne oldu, Türkiye'de bulunduğu kabilinden Gazianteplilerde cumhurbaşkanımızın gerisinde durdular. Başbakanda oldu, Cumhurbaşkanı da oldu. Bir daha ki seçimlerde milletimizin teveccühüyle Kılıçdaroğlu'nu bir benzer daha yanıltacağız. Cumhurbaşkanımıza saldıranları, AK Partiyi hüsrana çıkmak isteyenleri bir kere daha hüsrana uğratacağız. Cumhurbaşkanımız zamanında Türkiye'de meydana getirilen icraatlar Türkiye'yi DOĞRU sürede G-7'nin içine koyacaktır. Her çeşit krize huzur el ittifakında sonuç basamak çelimli bir hal vardır” niteleyerek ekledi.

“Cumhurbaşkanının bir açıklaması oyunları bozdu”

Cumhurbaşkanının bir açıklamasıyla ekonomide hedeflenen oyunların darmadağın bulunduğunu vurgulayan Çelik, “Geçmişte de bunu yaşadık. Üzerimize politik fak suikastlarla geldiler. Ancak sizler bu salonları doldurarak bu şişman politik iradeyi mıhlı ayakta tutarık bu tuzakları bozdunuz. Onun düşüncesince tek biçimde ufkumuzu karartmaya lüzum yok. Yanlış propagandalara kapılmaya lüzum yok. Cumhurbaşkanımızın ne söylediğine bakacağız. Bu yolu güçle azimle dostça yürümeye bitmeme edeceğiz. Siz ve sizden geçmiş arkadaşlarımız şişman başarılara imza attınız. Meydanalar çıkıp tığ buradayız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız Türkiye'nin kalkınması düşüncesince 24 çağ çalışmaya hazırız dediniz. Mahallle mahalle büyüyen iradeniz AK Partiyi evren markası durumuna getirdi. Türkiye'nin eskiden yaşamış bulunduğu krizlerden dalında şişman aktör durumuna gelmesi siz değerli üyelerimizin iradesi sayesindedir. Bu kâm ve el birliği olmasaydı eskidekiler kabilinden olurdu. Bir ekip iktidarlar iktidara gelirken yurttaşı dinleyip sonra kulak tıkıyorlar” ifadelerine arazi verdi.

“Cumhurbaşkanımız mazlumlara cemaat çıkmaya bitmeme edecek”

Türkiye'de arı milletin istediğinin ve dediğinin olacağını dile getiren Çelik, “Egemenlik umursamaz koşulsuz milletindir ilkesinden anladığımız budur. İlk kere Türkiye'de AK Parti hükümetleri zamanında güncelik verildiği devir muhtırayı verene reddetme fail Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu şişman başarıların arkasındaki gücü ve başarıyı siz anabolizma ediyorsunuz. Bu iradenin sahibi sizsiniz. Cumhurbaşkanımız Afrika'ya gittiği devir tığ buraya serveti kullanmak düşüncesince gelmedik sizlere dayanışmaya göstermeye geldik. Peki, Erdoğan orada gezerken ‘Erdoğan'ın Afrika'da ne işi var' manşetlerini ki attı. Fransa attı. Niye zira orayı en baş döndürücü onlar sömürüyor.

Erdoğan oraya birlik düşüncesince gittiği devir geçmişin emperyalistleri gene tasalı oldu. Siz burada salonları doldurduğunuz devir Cumhurbaşkanımız emperyalistleri tasalı etmeye bitmeme edecek. Cumhurbaşkanımız ‘Dünya 5 cilt büyüktür' niteleyerek mazlumlara cemaat çıkmaya bitmeme edecek. 2023 seçimleri, ondan ahir şehremaneti seçimleri tığ Türkiye'yi geriye çalmak isteyenlere okazyon veremeyiz. Bu ülkenin gençleri evlatları ve geleceği düşüncesince bu yolu yürümeye bitmeme edeceğiz. Biz sınırlarımızı Gaziantep'imizi PYD, PKK ve YPG'li teröristlere huzur arkalamak düşüncesince harekat yaparken Kılıçdaroğlu, ‘Onlardan bir zılgıt gelmez' demişti. Peki saldırdılar mı, saldırdılar. Kılıçdaroğlu, gene nahak yere baskı mı? Onlar gene PYD, YPG'ye dayanaklık etmek vermeye bitmeme etti mi. Mavi vatanda, iklim devletimizde bizim düşüncesince azizdir ve vazgeçilmezdir” niteleyerek konuştu.

“Gaziantep sizin hakkınızdan gelmeye yeter”

Dün Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Cumhurbaşkanının bizim ittifakımızdan olacak” söylediğini aktaran Çelik, “Kendi kendine eş güvey oluyor. Sizin el reisi adayınızın ki bulunduğu bizi katiyen ilgilendirmiyor. Büyük Türkiye'nin önünü boğazlamak düşüncesince ne komplolara imza atacağız bizi ilgilendirmiyor. Bizi ait obje Gaziantep'in ve Türkiye'nin büyümesidir. CHP'sinin hesabına HDP'yi koyun. Onlara da diğerlerini ekleyin. Bırakın Türkiye'yi hoppadak Gaziantep sizin hakkınızdan gelmeye yeter. Siz projelerin oyunların içine girin bütün Türkiye'de de olabileceği kabilinden Gaziantep'te de darmadağınık olacak. Bir ahir seçimde de gene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bir ahir seçme zaferi AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olacaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ