USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

'AK Parti yavaş yavaş yükseliyor'

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Türkiye'de başta yaz aylarından itibaren AK Parti'nin değme halkoyu yoklamasında yavaş yavaş yükseldiğini söyledi.

'AK Parti yavaş yavaş yükseliyor'
29-12-2022 02:06
Istanbul

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Bayrampaşa Belediyesi Konferans Salonu'nda planlı AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilat Toplantısı'nda meydana getirdiği konuşmada, seçime az biricik müddet kaldığını, fedakarca, gayretle etkin biricik teşkilata cemaat olduklarını söyledi.

İki anlamda başlangıç döndürücü ehemmiyetli biricik seçime gidildiğini tamlayan Kurtulmuş, "20 senedir iktidarda bulunan AK Parti'nin yapmış bulunduğu görev ve kitap siyasetinin milletimiz çeşidinden aklama edileceği biricik seçime gidiyoruz. İnşallah milletimiz 2023'teki seçimde hem Recep Tayyip Erdoğan'ı belirgin açıklık biricik numara çıkartıp baştan cumhur reisi seçecek bununla beraber AK Parti'yi Meclis'in en çelimli partisi yapacaktır. Ama bundan başlangıç döndürücü elan ehemmiyetli olan, bu seçimin ikinci özelliğidir. Bu seçim, Türkiye'nin ne istikamette yürüyeceğinin tespiti ve tayini tarzı olacaktır. Allah'ın izniyle önümüzdeki intihabat 'Türkiye Yüzyılı' hedefinin kapılarının sonuna denli açıldığı biricik akıbet ortaya çıkaracak ve milletimiz bu yolda yürüyecektir." diyerek konuştu.

Kurtulmuş, AK Parti teşkilatının çabucak seçme zamanı vardığında etkin biricik düzenleme olmadığına ayraç ederek, seçimin devrisi haset biricik ahir seçme düşüncesince gayretle savaşım ettiklerini aktardı.

"Türkiye vesayetlerle mücadelede muvaffakiyet kazandı"

Ana mottosu 'Türkiye Yüzyılı' bulunan biricik seçme kampanyasına hazırlandıklarını özetleyen Kurtulmuş, bunun çalışmalarını hem teşkilatla bununla beraber halkla paylaşarak yollarına bitmeme edecekleri belirtti.

Kurtulmuş, seçme haset sandıklara cemaat çıkacaklarını vurgulayarak, o düzen yerini bulmasını engelleyeceklere punt vermeyecek biricik düzentileme yürüteceklerini söyledi.

Türkiye'nin yeni, çelimli biricik istikamette, dört dörtlük özgür biricik Türkiye adına zımnında bitmeme edeceğini dile getiren Kurtulmuş, AK Parti'nin 20 yılda gerçekleştirdiği hizmetlere dikkati çekti.

Kurtulmuş, "Türkiye vesayetlerle mücadelede muvaffakiyet kazandı. Başarı kazanılmış bulunduğu düşüncesince Türkiye, hepsi yapabildi, iklim araçlarını yapabildi, ulusal defans sanayinde özgü geçebildi, dünyanın nice ülkesiyle yarışabilen biricik dünya durumuna geldi." ifadelerini kullandı.

Yerli araç, insansız tayyare kabil ehemmiyetli çalışmalara imza attıklarını özetleyen Kurtulmuş, "AK Parti hükümetinin gayrı başarıların da önünü açan en iri başarısı, bu vasilik odaklarının ortadan kaldırılmasıdır. Artık bu memlekette milletten ayrıksı lakırtı sahibi, beşeri planda tek kuvvet bulunmamaktadır ve tek güce haysiyet edilmemektedir. Şimdi başlangıç döndürücü belirgin söylüyoruz; içeride de dışarıda da beşeri anlamda milletin gücünden ayrıksı tek gücü bilmeyiz, tanımayız." halinde konuştu.

"AK Parti yavaş yavaş yükseliyor''

Kurtulmuş, Türkiye'de ilkin yaz aylarından itibaren AK Parti'nin değme halkoyu yoklamasında yavaş yavaş yükseldiğini söyledi.

Karşı taraftaki ittifakın ise değme çağ elan biricik tomar dağıldığını, elan biricik tomar duraksama içinde arazi aldığını tamlayan Kurtulmuş, şöyleki bitmeme etti:

"Bunun düşüncesince milletimiz, 'Yaparsa Tayyip Erdoğan yapar, gene bu sorunları çözerse AK Parti çözer, Cumhur İttifakı çözer.' diyor. Ben göstergeç konuşmalarımda söylüyorum. Karşı taraftaki altı artılı masanın derdi, eş namzet çıkaramamak değil, eş biricik düşünüm çevresinde bütünleşememektir. İşte dü hafta önce Meclis'te HDP'li milletvekilinin milletvekilliğinin düşürülmesi oylamasında İYİ Parti'den kimi milletvekilleri 'düşürülsün' diyerek oy kullandı, biricik bölümü katılmadı. CHP'nin çoğunluğu katılmadı, katılanlar da 'hayır' oyu verdi. Libya tezkeresine bir tanesi 'evet', gayr 'hayır' dedi. Herhangi biricik mevzuyu aldığınız devir hissedar düşündükleri biricik obje yok. 'Adayınızı söyleyin' denildiğinde 'Siz tarzı anons edin, kılıç devrisi çağ talibi belirleriz.' dediler. Niye namzet belirlemiyorlar? 'Yıpranır, yıpratılır' diye. İyi de kardeşim, Tayyip Erdoğan 50 senedir ortada, 20 senedir Türkiye'yi yönetiyor, yıpranmıyor da sizin adayınız dü günde mi yıpranacak? Şimdi anlıyoruz ki iş namzet yıpranır meselesi değil; bazısı namzet söylesek, ötekiler biricik biçimde mızıkçılık yapacak."

Saraçhane Meydanı'nda bu durumun ortaya çıktığını vurgulayan Kurtulmuş, "Biz politik öğür adına denk yarıştan yanayız. Mahkemelerin siyaseti yönlendirmesine katiyen isteme göstermeyiz. Mahkemelerin politik mühendislik adına kullanılmasına katiyen müsaade vermeyiz, razı olmayız. Ortada bitmeme fail biricik duruşma süreci varken Saraçhane Meydanı'nda biricik mitingle niçin namzet belirleyemediklerini başlangıç döndürücü belirgin biricik biçimde millete gösterdiler." diyerek konuştu.

Kurtulmuş, oradaki görüntülerin aykırı adına birbirlerini tasalı ettiğini dile getirerek, laflarını şöyleki sürdürdü:

"Sonunda geçmiş gece ezanı bakımından baştan altılı ganyan masanın dü adet parlamentoda mevcut ortağı, beraberinde biricik musahabe gerçekleştirmek gereksinimi hissettiler. Allah ongun etsin, ne görüştükleri bizi ilgilendirmez. Ama altılı ganyan masa diyorduk ya, altı artılı masa diyorduk ya toy toplantıdan sonraları herhalde masayı şöyleki tarif etmek lazım. İki zait kuartet masa durumuna gelmiştir bu masa, dü adet eş var, art kalanlar ise ayrıntılar durumuna gelmiştir. O masa ne değişmeyen alır, elbette akıntı eder, bazısı namzet gösterir, bilmeyiz. Ama demin anca göründüğü bunun şeklinde ihtimal ansızın biricik tomar namzet çıkacak. Kendi bilecekleri iştir. Ama şu, milletle beraberinde bizim de beklentimizdir: Hangi programla milletin karşısına çıkacaksınız? Uygulayacağınız tutum programını kalkın, anlatın. Türkiye'nin aut politikasına bağlı görüşleriniz nedir? Mavi vatanla ait görüşleriniz nedir? Türkiye'nin terörle mücadelesinde ne eş düşünüm çevresinde akıntı edeceksiniz? Bunları anlatın. Bunların hiçbirisini anlatmadan, illa bu duruşma sonucu üstünden bulduklarını zannettikleri biricik rüzgara yaslanmaya biricik biçimde yeti ederek politik magazin konusu durumuna geldiler. Bu masaya teklifimiz; siyaset, er meydanı, ciddilik işi, istikrar işidir. Siyaset, millete ne yapacağınızı belirgin biricik biçimde beyan etmek ve milletin oyunu, desteğini kabul etmek içindir."

Kurtulmuş, konuşmasının arkası sıra toplantıya katılanlarla foto çektirdi.

Toplantıya, AK Parti milletvekilleri Hasan Turan ve Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve başlangıç döndürücü sayıda partili katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ