USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Parti'li Kurtulmuş: Yılbaşı bakımından değer pahalılığını önleyecek bazısı adımlar atılaca

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Yılbaşı bakımından bu eder pahalılığını önleyecek, enflasyonun altında vatandaşımızı ezdirmeyecek kimi adımlar atılacak." dedi.

AK Parti'li Kurtulmuş: Yılbaşı bakımından değer pahalılığını önleyecek bazısı adımlar atılaca
29-11-2021 15:25
Ankara

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, vatandaşların konuşu sıkıntılarının bilincinde olduklarını belirterek, "Yılbaşı bakımından bu paha pahalılığını önleyecek, enflasyonun altında vatandaşımızı ezdirmeyecek bazı adımlar atılacak. Asgari ücret, emekliler, 3600 ilkin edinmek neredeyse bu mevzularda adımlarımızı atarak vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz." dedi.

Kurtulmuş, parti umumi merkezinde, AK Parti Bilgi ve haberleşme Teknolojileri Başkanları Eğitim ve İstişare Toplantısı'nın açılışında konuştu.

Partinin akıbet umumi kurulunda açılan Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığının önemine ayraç fail Kurtulmuş, bu birimde fariza sahaların bilim ve haberleşme teknolojileri dalında kılavuz icraat yapacağına inandığını belirtti.

Teknolojinin, değme çağda evolüsyon kaydettiğine, bunun insanlığın yararına kullanılmasının ehemmiyetli olduğuna ayraç fail Kurtulmuş, "Bilgi ve haberleşme teknolojilerinin gelişmesiyle bizim derece iddiası olan, aşkın çelimli insanoğlu potansiyeli bulunan devletler düşüncesince devasa müşterek punt piyasası karşımıza çıkmıştır. İHA ve SİHA'ları evren ölçeğinde rakiplik edebilecek müşterek duruma getiren Türkiye'dir. Türkiye bu manada görülmedik müşterek halde mesafeyi kapatmıştır. İnşallah Türkiye, ilkin sayısal tahavvül edinmek neredeyse acemi zamanın ortaya çıkardığı etapta Türkiye, üzerinde düşeni yaparak aşkın çabuk müşterek halde gelişecektir." sanarak konuştu.

Gençlere, AK Parti'nin niteliklerini aşkın elleme kavramaları tavsiyesinde mevcut Kurtulmuş, AK Parti'nin, müşterek sorun hareketinin ismi bulunduğunu söyledi.

AK Parti'li Kurtulmuş, "(Biz Müslüman değerlerine cemaat olduğumuz düşüncesince art kaldık. Elin oğlunu görüyor musun uzaya gitti) sanarak hayıflanarak, elin oğlundan ne var ise onu imitasyon etmeyi modernizasyon kendisine anlayan müşterek kafa maatteessüf Türkiye'nin akıbet dü asrında can alıcı oldu." dedi.

Kurtulmuş, Türkiye'nin özlük kökleriyle barışması, teknolojik atak yapması mevzusundaki "nice albenili ihanetleri, birçok belirgin çelme takmaları" evvel derece hatırladıklarını anlatım etti.

"Türkiye'de modernizasyon kafasındaki CHP zihniyetinin, daima milletin köklerinden uzaklaşmayı esasi aldığını" kail Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Helalleşme ismi altında bazı topluluğun enli tutucu kesimlerine cezaevi kırpan laflarına tek aldanmayın. İnşallah öyledir, kılıç santimantalite testi yapmıyoruz. Ama deriz ki, şayet helalleşme istiyorsanız, CHP'nin 1946'dan buyana topluluğun değişik kesimleriyle dirlik karşıya geldiği konulardan kusur dileyin. Bu ağır mu? 1960 darbesi öncesinde sokakları karıştırarak, sokaklara çıkarak ve 1960 darbesi ondan sonra Başbakan ölüm cezası cezası cezası edildikten sonraları politik memnuniyetlerini değme platformda dile getirenler CHP'liler değil miydi? 28 Şubat sürecinde Ankara'daki üniversitede yegâne başörtülü kız çocuğuna tolerans gösteremeyen, binlerce başörtülüyü kapının önüne koyan, üniversitelerde inandırma odaları kurarak o inandırma odalarında faşist Almanya'nın tatbikatına benzeşim uygulamalarını ortaya koyan CHP'nin kullanmakta olanları değil miydi?

27 Nisan muhtırası esnasında Ankara'nın, Türkiye'nin sokaklarında sanki Cumhuriyet mitingleri niteleyerek ortaya çıkıp, 'Ordu göreve' niteleyerek askeri kışkırtan, CHP'nin zihniyeti değil miydi? Gelin bunlardan kusur dileyin. Daha yakın, emektar müşterek bakanın, 'Ben başörtülü birisinin bilgili ve müddeiumumi kendisine girmiş bulunduğu mahkemede yargılanmak istemem.' diyecek derece faşist müşterek zihniyeti ortaya koyduğunu görmediniz mi? Daha evvel müşterek şehremaneti başkanının, 'yabancıya suyu şu kadara satarım, yabancıya nikahı şu derece paraya kıyarım' diyecek derece Almanya'nın, Avusturya'nın baş döndürücü sağcı faşist partilerinden gelecek müşterek zihniyeti ortaya koyduğunu duymadınız mı? Buyurun kusur dileyin. Samimiyet, insanoğlunun yaptığını içtenlikli müşterek halde itiraf etmesinden geçer. Sadece oy kabul etmek düşüncesince bazısı çevrelere cezaevi kırpmaksa, katiyen ve katiyen içtenlikli müşterek tutum kendisine görülmez. Özür dileyin, peşi sıra istiyorsanız helalleşmenizi yapın. Ama bu millet, Cumhuriyet Halk Fırkasının zihniyetinin hakeza bulunduğunu bilmiş bulunduğu düşüncesince değme hesaplaşmayı sandıkta yapmış ve sittinsenedir Cumhuriyet Halk Fırkasını muhalefete mahkum etmiştir."

"Geçmişteki yanlışlarımız, bizlere hatalarımızı tashih etmek düşüncesince punt verir"

AK Parti'nin elden geçmişin değil, ayrımsız sürede geleceğin de partisi bulunduğunu tamlayan Kurtulmuş, "Geçmişte meydana getirilen elleme şeyler bizlere kösemenlik yapar. Geçmişteki yanlışlarımız bizlere hatalarımızı tashih etmek düşüncesince punt verir. Ama katiyen eskiden takılıp kalmış şekilde politika yapılamaz. Onun düşüncesince geçmişten bu gücü alıyor, atiye akıllıcasına yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin, milletin partisi bulunduğunu kail Numan Kurtulmuş, "Devlet partisi olmakla milletten almış bulunduğu yetkiyle devleti yönetmen kavim partisi edinmek ortada ayırt vardır. Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet Halk Fırkası müşterek talih partisiydi. Öyle bulunduğu düşüncesince de daima vatandaşlarımızı şekillendirmek, vatandaşlarımızı eş etmek, vatandaşlarımızı tornadan çıkmak derece hepsini ayrımsız seviyede, ayrımsız hizaya iletmek derece müşterek anlayışları var. Açıkçası talih ayrıksı telden, kavim ayrıksı telden çalardı. 18 sene ezanın 'Tanrı uludur, oğan uludur' sanarak okutulmasının nedeni budur." halinde konuştu.

AK Parti'nin müşterek zümrenin, sınıfın, budunsal kökenin değil, 84 milyonun eş sesi, beklentisi ve siyasetteki eş yönelimi bulunduğunu dile getiren Kurtulmuş, "Bazı partilerin devir hin sıkıntı içine düşmelerinin nedeni budur. Bir zümre partisi kendisine tasarım edilenlerin yahut müşterek semt partisi kendisine konumlandıranların, milletin tamamına söyleyecek lafları olmaz. Millet partisi bulunduğu düşüncesince de 19 yılda AK Parti, aşkın iri hizmetler yaptı, bükülme durumunda adımlar attı." dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, siyasetin kilidinin, gönüllere dönüşmek bulunduğunu anlatım ederek, laflarını şöyleki sürdürdü:

"2023 sürecinde AK Parti'lilerin sınavı, gönüllerden düşmemektir. Bunun yolu da tevazuyla, insanlarımızın ne söylediğine kulak kabartmak, kızmadan, tek halde insanlarımızı ötekileştirmeden, 84 milyonun tamamını dinleyerek, onlara Türkiye'nin istikbaline bağlı fikirlerimizi, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmak.

Ekonomik ağır hallerden geçtiğimiz müşterek süreçteyiz. Bunlar geçici, inşallah müşterek süre sonraları Türkiye rotasına oturacak, bu çoğalma alışkanlıkları elan da faziletkâr müşterek halde ileriye akıllıcasına gidecek, Türkiye üretmeye ve gerçek ekonomisini güçlendirmeye bitmeme edecek, istihdamını artırmaya bitmeme edecek. Ama vatandaşımızın şu sıralarda çekmiş olduğu, iri müşterek çoğunluğu pandemi ekonomisinden meydana gelen sıkıntılarının bilincinde olduğumuzu da vatandaşımızla pazarlık etmek zorundayız. Onları itaat etmek zorundayız. Onların çektikleri sıkıntıları bertaraf etmek düşüncesince hükümetimiz değme muhtelif desteği vermeye mücahede ediyor. Yılbaşı bakımından bu paha pahalılığını önleyecek, enflasyonun altında vatandaşımızı ezdirmeyecek bazı adımlar atılacak. Asgari ücret, emekliler, 3600 ilkin edinmek neredeyse bu mevzularda adımlarımızı atarak vatandaşımızı ezdirmeyeceğiz."

AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri de ilki planlı ve dü güneş sürecek terbiye ve danışma toplantısında, Başkanlığın hedefleri kendince bilgilendirme yapılacağını, güzeşte sekiz ayın değerlendirileceğini kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3753-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ