USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AK Partili Özhaseki’den anket açıklaması: 'Anketlerde, AK Parti açık ara önde'

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Anketlerde gençlere soruyoruz; ‘Hayatta ne düşüncesince uğraş edersiniz?' ve çıkan akıbet vatan, millet, sembol ve kült kadar ulusal ve tinsel değerler açık ara önde çıkıyor. Yapılan anketlerd

AK Partili Özhaseki’den anket açıklaması: 'Anketlerde, AK Parti açık ara önde'
01-11-2021 16:16

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP'nin sabık sene ‘evet' söylediği bire müşterek tezkereye bu sene ‘hayır' demesine bağlı çıkan tartışmalarla ilgilendiren “CHP senelerdir 'evet' söylediği tezkereye duyurulmayan ortağı HDP'yi yenilgi korkusundan bu kat ‘hayır' dedi.

Tezkerenin süresi dü sene. Bir sene olsa kısaca ‘evet' mi diyecektiniz? Bu denli baş döndürücü itiraz edeceklerini bilseydik müşterek sene sanarak getirirdik. Sayı çoğunluğumuz var, müşterek sene sonradan müşterek henüz getirirdik. Yabancı er meselesi eski tezkerelerde de vardı” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, katılmış bulunduğu müşterek monitör programımda gündeme bağlı açıklamalarda bulundu.

"CHP'de HDP'yi yenilgi korkusu var"

Tezkere dair “CHP'nin ‘hayır', İYİ Parti'nin ‘evet' demesini müşterek çatlama adına değerlendiriyor musunuz?” sorusuna Özhaseki, "CHP, HDP baskısından çevre Suriye- Irak tezkeresine ‘hayır' demiştir. Yani CHP senelerdir 'evet' söylediği tezkereye duyurulmayan ortağı HDP'yi yenilgi korkusundan bu kat ‘hayır' dedi” biçiminde yanıt verdi.
HDP'yi yenilgi korkusunun CHP'yi tezkereye ‘hayır' demeye götürdüğünü anlatım fail Özhaseki, “CHP, ittifakta HDP'nin adını söyleyemiyor. HDP'liler de muttasıl ‘Bizden utanıyor musunuz, söylesenize, Ankara ve İstanbul'u bizim sayemizde kazandınız. Biz oy vermeseydik ne yapacaktınız' sanarak bası yapıyor. Kandilden teröristlerin elebaşları da bire müşterek şeyi söylüyor. Peki, CHP ne bahaneyi gelecek sürdü? Tezkerenin süresi dü sene. Bir sene olsa kısaca ‘evet' mi diyecektiniz? Bu denli baş döndürücü itiraz edeceklerini bilseydik müşterek sene sanarak getirirdik. Sayı çoğunluğumuz var, müşterek sene sonradan müşterek henüz getirirdik. Yabancı er meselesi eski tezkerelerde de vardı” dedi.

Millet İttifakı'nda Cumhurbaşkanı adayının ki olabileceği tartışmalarına bağlı mütekellim Özhaseki, “Karşı tarafın cumhur reisi talibi meselesinde adlar üstünde müşterek akışkanlık, uçuşma yaşanıyorsa bu kafalarının şen olmadığının ve açık olmadıklarının alametidir. Kafaları açık değil, zat aralarında müşterek adayları namevcut ve kuma müşterek namzet çıkarmaları baş döndürücü da emeksiz görünmüyor. Karşı taraftaki anlaşma esasen ilkokul benzemezlerin iletilen müşterek araya geldiği müşterek ittifak. Bir tarafta CHP ve İYİ Parti var. Bir yandan da söyleyemedikleri, utandıkları, gizledikleri PKK'nın siyasal uzantısı HDP var. Şimdi müşterek yandan HDP'yi müşterek yandan da İyi Parti'yi nite müşterek arada tutacaksınız? Bu emeksiz müşterek bilinçlilik değil hakikaten. Bir yandan da bazısı önemsiz partileri yanlarına alıyorlar, derken ilkokul benzemez müşterek araya geliyorlar. Beş benzemezin müşterek araya gelmesinden müşterek cumhur reisi talibi boşaltmak güç bulunduğu denli nite müşterek programda uzlaşacakları ondan henüz zor. Bu beraberlikten müşterek uygarlık tasavvuru ortaya koymalarını bekleyemeyiz” sanarak konuştu.

“Bizim duruşumuz belli” diyen Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, “Cumhur İttifakıyız. Kaygılarımız belli, bire müşterek hassasiyetleri taşıyoruz. Türkiye'ye tehditlere huzur yüzdelik beniz müşterek arada olmanın gerekliliğine inanıyoruz. Bir araya geldiğimiz milli, domestik müşterek ittifakımız var. Milliyetçi Hareket Partisi ile beraberce kurduğumuz ittifak, salim olsunlar Büyük Birlik Partisi de dayanak veriyor. Duruşumuz net” ifadelerini kullandı.

"Erken intihap düşüncesince müşterek etmen yok"

“Erken intihap mevcut mı?” sorusuna Özhaseki, “Erken intihap yok. Olması düşüncesince de müşterek etmen de yok. Bütün evren pandemi çağında bindir çeşitli sıkıntıya girmişken, faiz oranları eksiye düşmüşken; Türkiye'de faiz oranlarının baş döndürücü açık ve artılarda bulunduğu müşterek çevrim yaşıyoruz. Piyasa hareketli, henüz iyiye revan işler var. Ve baş döndürücü açık Meclis'te çoğunluğu bulunan müşterek anlaşma var. Gayet de dobra işler giderken, niçin seçime gidilsin ki? Seçime gitmenin de müşterek nedeni olmalı. Seçime gitmenin müşterek nedeni yok. Bizdeki sahadaki çalışmaya huzur er intihap hevesine kapılanlar anlamsız fon kurmasın, kılıç rastgele çevrim çalışıyoruz” sanarak yanıt verdi.

Anketlerde AK Parti açık ara önde

16 Kasım'da Ankara'da Belediyeler Gençlik Festivali yapacaklarını da duyuran Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, “Yani belediyelerimiz deneyimsizlik üstünde neler yapıyorlar? Bunu kurmuş oldukları stantlarda gösterecekler. 100'e yaklaşan aktiflik var. Tahmin ediyorum ki binlerce dinç orada olacak. Gelsinler bunu söyleyenler, binlerce gencin AK Partili Belediyeler etrafında neler yaptıklarını müşterek görsünler. Anketlerde gençlere soruyoruz; ‘Hayatta ne düşüncesince uğraş edersiniz?' ve çıkan son vatan, millet, sembol ve diyanet denli ulusal ve içsel değerler açık ara önde çıkıyor. Yapılan anketlerde ‘kendinizi ne partiye yaklaşan görüyorsunuz?' sorusunda AK Parti açık ara önde” biçiminde konuştu.

Asgari tutara bağlı de açıklamalarda mevcut Özhaseki, "Pandemi etraflı dünyada küresel, kazançlı sorunlara hastalık oldu. Asgari ücrette ego ağır müşterek artım olacağını sanıyorum. Türkiye'yi yönetim fail ve idrak operasyonlarına onur etmeyen müşterek partiyiz. Bizim AK Parti adına emek vermek yapmadığımız müşterek meydan yok. EYT'liler müdahale edinmek az daha o anki kazançlı koşulları menfez uğrunda bulundurarak müşterek grup icraat yapılıp, ilgilendiren kurumlara ve sonradan da Sayın Cumhurbaşkanına sunma edilir” sanarak konuştu.

Hülya Keklik
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ