USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Amasya’da kanala düşen AFAD personeli için hüzünlü tören

Amasya'da HES kanalına düşen araçta ölüm fail dü genci kontrol emek harcamaları sırasında çökertme havuzuna düşerek yaşamını kaybeden AFAD personeli Mürsel Demir için tören düzenlendi.

Amasya’da kanala düşen AFAD personeli için hüzünlü tören
19-12-2021 15:23

Amasya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü bahçesindeki törene Mürsel Demir'in (47) yakınları, meslektaşları, Vali Mustafa Masatlı, Belediye Başkan Vekili Cahit Aktaş, AFAD Başkan Yardımcısı İsmail Palakoğlu, AFAD Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Sadi Ergin ve öteki ilgililer katıldı.

Palakoğlu ve Vali Masatlı, konuşmalarında Demir'in ailesi ile çalışma arkadaşlarına başsağlığı diledi. Evli ve 3 bebek babası Demir'in özgeçmişinin okunmasının peşi sıra afsun edilip helallik alındı. Annesi Ünzile ve kardeşi Öznür ile beraberce babasının Türk bayrağına sarılı tabutu başlangıcında yaş döken Cihat Demir ise, törende babasından geriye küsurat üniformayı giydi. Amasya AFAD'ın en denetimli mensupları ortada yayınlanan Demir'in cenazesi, Fatih Camii'nde kılınacak ikindi namazının peşi sıra Suluova Mezarlığı'nda defnedilecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Demir için içtimai iletişim araçları hesabından taziyet mesajı yayınladı. Bakan Soylu mesajında, "Amasya Taşova'da yaşanmış olan gidiş geliş kazasında kanala düşerek yaşamını kaybeden dü genci arama-kurtarma çalışmasında vurulan ve kaldırıldığı hastanede ölüm fail AFAD personelimiz Mürsel Demir'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Rabbim, kazada yaşamını kaybeden dü gencimiz ile beraberce AFAD personelimiz Mürsel Demir'in ailelerine sabr-ı cemîl inayet eylesin. Mekanları cennet, makamları âlî olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Amasya'nın Taşova ilçesine ilişkin Mülkbükü köyünde ferah ticari otomobilin HES kanalına düşmesi kararı meydana mevrut kazada yaşamını kaybeden Fatma Özdemir (24) ve kuzeni Muratcan Şahin (17) de son yolculuklarına uğurlandı.

Murat Çelik - Serdoğan Sıvacı
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ