USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Antalya Diplomasi Forumu buluşması, depremlerden çevre senenin sonuç çeyreğine ertelendi

Antalya Diplomasi Forumu'nun (ADF) 10-12 Mart'ta düzenlenmesi planlanan buluşmasının, özek üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri bulunan depremler dolayısıyla senenin akıbet çeyreğine ertelendiği bildirildi.

Antalya Diplomasi Forumu buluşması, depremlerden çevre senenin sonuç çeyreğine ertelendi
17-02-2023 05:06
Ankara

ADF'nin Twitter hesabından meydana getirilen bağlanmış açıklamada, endamsız müddette toptan ve lehçe meselelerin şümullü biçimde ele alındığı, barışçıl diyaloğu motivasyon fail çalışan birlikte ortam biçimine mevrut ADF'nin bu yılki buluşmasının 10-12 Mart'ta "Barış ve Düzen düşüncesince Etkin Diplomasi" anne temasıyla gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilerek, bugüne derece ADF2023'e katılımlarını tasdik etmiş bulunan evren liderleri, dışişleri bakanları, uzmanlar, diplomatlar ve akademisyenlere teşekkürname edildi.

Açıklamada, 6 Şubat'ta asrın en şişman natürel afetlerinden bulunan dü depremin Türkiye'yi sarstığı ve ülkeyi dip birlikte kedere boğduğu vurgulanarak şunlar kaydedildi:

"Tüm hayattaki dostlarımızın da sebebiyle kontrol ve istirdat faaliyetlerine müteveccih sıkı gayretler ve insanca yardımlar sürmekle birlikte, felaketin tesirinin aşırı şişman bulunduğu ve levent boylu müddet hissedileceği aşikardır.

Şimdi, Türkiye düşüncesince felaketten etkilenenlere iane ika ve alanı baştan mensur vaktidir. Bu itibarla, bulunan şerait altında ADF2023'ün bu senenin akıbet çeyreğine ertelenmesi gerekli bir vaziyete gelmiştir.

Bu çetin devirde ülkemizden desteklerini esirgemeyen tamamı dostlarımıza en içten şükranlarımızı sunuyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ