USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Antalya'da yollar göle döndü, bir vatandaş araçlar arasında yüzdü

Antalya'da esbak can alıcı bulunan hararetli yel ve sağanakta ana yol ve sokaklar göle döndü. Bir vatandaş ise, nısıf örtüsüz suya girip vasıtaların arasında kulaç attı.

Antalya'da yollar göle döndü, bir vatandaş araçlar arasında yüzdü
03-03-2022 10:50

Turizm kenti Antalya'da geçmiş sabahleyin sansasyonel bulunan boğanak ve hararetli yel yaşamı negatif etkiledi. Yağış dolayısıyla ana yol ve sokaklar göle dönerken, araçlar yollarda kaldı. Yağmur dolayısıyla Konyaaltı ilçesi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı'nda nice araç çevrili kalırken, bir otelin otoparkının alçı tavanı 4 otomobilin hakkında düştü.

Yağış sırasında bir vatandaş ise nısıf örtüsüz suya girdi. Arkadaşı çeşidinden cep telefonuyla kayda tahsil edilen vatandaş, sağlıksız m. derinlikteki su birikintisinde kulaç attı.

Yoğun yağmur dolayısıyla Kepez ilçesi 75. Yıl Bulvarı da göle döndü. Dalgaların oluştuğu bulvarda araçlar zorlukla ilerlerken, kanallara dolan su yağışın ne derece sansasyonel bulunduğunu gözler önüne serdi.
 

Suat Metin
 

İLGİLİ HABER
Antalya semalarındaki çakım görüntüsü izleyenlere görsel ziyafet sundu Antalya semalarındaki çakım görüntüsü izleyenlere görsel ziyafet sundu
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ