USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Arnavutköy'de 'usta işi' hırsızlık: Aracı kaldırıma çıkartıp lastiklerini çaldılar

Arnavutköy'de tün saatlerinde ortak sitenin otoparkında mevcut gösteriş aracın 4 lastiğini sökerek araklayan hırsızlar kayıplara karıştı.

Arnavutköy'de 'usta işi' hırsızlık: Aracı kaldırıma çıkartıp lastiklerini çaldılar
14-12-2021 11:04
Sabah evden çıktığında 4 lastiği çalınan arabasını kaldırımda gören taşıt sahibi gözlerine inanmadı. Arnavutköy Taşoluk Mahallesinde geçtiğimiz akşam müşterek sitenin otoparkına giren hırsızlar, aşırı arabanın lastiklerini ve hususi dizayn jantlarını gözlerine kestirdi. Otomobili kaldırım taşlarının hesabına sabitleyen hırsızlar, otomobilin 4 lastiğini çabucak sökerek kayıplara karıştı. Sabah işe görmek düşüncesince otomobiline yönelen İsmail Akbeyik ise aracının lastiklerinin olmadığını ayırt edince şoke oldu. Yaklaşık 40 bin TL'lik enteresan hırsızlık sonrası taşıt ise hakeza görüntülendi.

"Gerçekten usta işi"

Yaşadıkları fenomen karşısında şoke bulunan taşıt sahibi İsmail Akbeyik, “Gece 03.00 kabilinden geldim, arabamı otopark yeri yazar evime çıktım. Sabah 05.00-06.00 kabilinden de servisten dönen müşterek komşum zile bastı 'aracının lastikleri yok' dedi. İnip baktım, aracım bu haldeydi. Daha sonradan karakola bilgi verdik. Polisler çalışıyor. Arabamı dü taş hesabına bırakmışlar. Bu denli merkezi ayarlayıp arabayı devirmemek hakkıyla usta işi. Burada gören olduysa da karışmamıştır ihtimal de kendisi yapıyor diye" dedi.

Batuhan Toprak

İLGİLİ HABER
İzmirde bankada yaşanmış bulunan hırsızlık hatırat asayiş kamerasına yansıdı İzmir’de bankada yaşanmış bulunan hırsızlık hatırat asayiş kamerasına yansıdı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ