USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Ataşehir’de sürücüye maganda şoku!

Ataşehir'de ilerleyiş şeklinde bulunan Ali Naim Küçük iddiaya göre, trafiğin derin bulunduğu saatte arkadan birlikte arabanın güven şeridini ihlal ederek ilerlediğini görür görmez namına bariyer olup anımsatmak istedi. Trafik magandası da Küçük'ün önünü keserek tehditler

Ataşehir’de sürücüye maganda şoku!
06-05-2022 14:07

Olay geçtiğimiz Cumartesi haset zaman 17.30 sıralarında Ataşehir Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dinlence hazırlığı düşüncesince Turgut Özal Bulvarı üstünde tempo biçiminde bulunan Ali Naim Küçük, sıkışan trafikte arkadan müşterek arabanın güvenlik şeridini ihlal ederek ilerlediğini gördü. Bunun ilişkin Küçük, güvenlik şeridini ihlal yazar yolun sağından çabucak geçmeye etkin sürücüye bariyer iktisap kılmak düşüncesince aracıyla yolu ortaladı. Arkadan mevrut sürücü, Ali Naim Küçük'ün engeline takılınca gayrı sürücüler kabilinden aracıyla sıkışan trafikte genişlemek mecburiyetinde kaldı. Bir müddet sonraları gidiş geliş açılınca arkadan mevrut sürücü, direksiyonunu Ali Naim Küçük'ün aracının önüne kırarak alternatifini kesti.

Ardından küfürler etmeye başladı. Bu esnada araçta 5 buçuk yaşlarında kızı ve 2 yaşlarında oğluyla araçta bulunan Küçük, araçtan inmedi. Trafik magandası ise Küçük'ün evlatlarının gözü uğrunda aracından inerek Küçük'ün camına vurup tehditler savurdu arkası sıra Küçük'ün aracının taraf aynasını kırdı. O esnada Küçük, hırsını alamayan magandaya evlatlarının gözü uğrunda cevap özgülemek istemedi. Trafik magandası kırdığı aynayla taşıt camına da vurduktan sonraları aynayı fırlatıp otomobiline binip uzaklaştı.

Trafik magandası kamerada

Ali Naim Küçük, o anları el telefonu kamerası ile saniye saniye görüntüledi. Görüntülerde gidiş geliş magandasının Küçük'ün taşıt camına vurup tehditler ve küfürler savurduğu arkası sıra taşıt camının kırdığı görülüyor.

“Sağdan güvenlik şeridinden kaptırmış geliyordu”

O anları özetleyen Ali Naim Küçük, “Olay, neşe tatilinden müşterek eski gündüz geçtiğimiz hafta cumartesi haset yaşandı. Bayram düşüncesince yola çıkmadan geçmiş evlatları evde aldım. Rahatça hazırlanalım diyerek mazot aldım. Yolda giderken Ataşehir Turgut Özal Bulvarı'nda müşterek araç, hakeza arka arkaya müşterek sürü makine giderken sağdan güvenlik şeridinden kaptırmış geliyordu. Orada eksiksiz insanoğlu nizami müşterek biçimde trafikte izlerken oradan birinin emniyetten gelip gayrı kişilerin tabiri caizse vaktini çalması beni erinçsiz fail müşterek durumdu. Ben de hafifçe sağa akıllıcasına kaydırarak arabamı, onun oradan geçmesini engelledim. Tabiri caizse alternatifini kapattım. O da gayrı insanoğlu kabilinden ayrımsız tam değerlendirmek mecburiyetinde kaldı. Yolun böylece kendisi yanıma yaklaşıp camını açtı. Camdan küfürler zarfında bağırıp çağırmaya başladı. Ben namına “Utanmıyor musunuz beyefendi, orada hepsi beklerken siz taraftan geliyorsunuz” dedim. Kendisi şimdi da hakeza kızgın müşterek biçimde otomobilini önüme çekti. Benim yolumu kapattı ve araçtan aceleci müşterek biçimde indi. Aracımın yanına geldi, cama vurmaya başladı. Ben tek inmedim, zira arkada dü parça çocuğum vardı. Biri 5 buçuk yaşında, başkası 2 yaşında. Onları düpedüz bekâr başına artırmak istemedim. Hiç araçtan inmedi, camı fark açmadım.“ dedi.

“Başka kişilerin da canını yakmaması düşüncesince şikayette bulundum”

Küçük, devamında “Kendisi ile tek muhatap olmadım. Kendisi bağırdı, çağırdı, sövme etti. Zaten ego onları da videoya çektim. Aynamı kırdı. Kırdığı aynayla camıma vurduktan sonraları aynayı çimenlere fırlatıp otomobiline hışımla binip gitti. 5 buçuk yaşındaki kızım az buçuk şimdi vakaları idrak edebilecek yaşta. Kendisi sıradan korkmuştu, kısaca sağlıksız zaman tek konuşmadı. Sonradan da 'baba müşterek şimdi oradan gitmeyelim, ego aşırı korktum' demeye başladı. Olay hemen sonra ego tatile gittim. Aynayı bantlayarak gezi kılmak yerinde kaldım. Hemen zaman neşe tatili dönüşünde de emniyete gittim. Başka kişilerin da canını yakmaması düşüncesince bu dost hakeza pimi sıkıntısız bomba kabilinden gezmesin diyerek ego de mevzuyla ilişik emniyette kendisinden şikayetçi oldum. Yetkililerden talebim, hakkıyla bu mevzunun önünün katılması lazım. Bu mevzularda ego cezaların aşırı kaba ve caydırıcı olması icap ettiğini düşünüyorum ki o cezayı yedikten sonraları müşterek şimdi hakeza müşterek şeye yeltenemesinler” ifadelerini kullandı.

Aykut Zor - Metin Başar - Mustafa Ayabakan
 

İLGİLİ HABER
Trafik kavgası hunriz bitti: 1 ölü, 1 yaralı Trafik kavgası hunriz bitti: 1 ölü, 1 yaralı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ