USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Ayı saldırısı sonucu hastanelik olan şahıs, dehşet anlarını anlattı!

Tunceli'de kocaoğlan saldırısı sonucu vurulan ve askeri helikopterle Elazığ Fethi Sekin kent Hastanesine kaldırılarak otama dibine tahsil edilen Mustafa Keser, yaşamış olduğu düşünce meşbu anları anlattı. Keser, ayının namına dü kez saldırdığını vücudunun az daha değme

Ayı saldırısı sonucu hastanelik olan şahıs, dehşet anlarını anlattı!
07-10-2021 13:24
Tunceli'nin Ovacık ilçesi Koyungöl köyünde canlı 3 bebek babası Mustafa Keser (59), 4 güneş geçmiş Karagöl Yaylası branşında kucak ve keçilerini otlatırken kocaoğlan saldırısına uğradı. Ayı saldırısı kararında baş, bel, döş ve kasık bölgelerinden vurulan Keser, aniden ortak reflekse ayıdan katkısız kurtulmayı başardı. Olayın etkisiyle yayan tahminî 5 kilometre kez büküm fail Keser, elan sonraları eşini arayarak iane istedi. Haber verilmesi ilişkin sert olan askeri helikopter ile tahsil edilen Keser, Elazığ Fethi Sekin kent Hastanesine kaldırıldı.

Burada tedavisi devam eden ve vücudunun ortak aşırı durumunda ısırık yarası olan Keser, dehşet anlarının anlattı. Ayı ile etraflıca müddet boğuştuğunu aktaran ayının boynunu ve yüzünü ısırdığını, karışma geçirmek isterken kolunu parçaladığını söyledi. Şu an afiyet durumunun dobra bulunduğunu dile getiren Keser, yaşamda kalmasının ortak talih yapıtı bulunduğunu kaydetti.

Yaşadığı dehşet anlarını özetleyen Mustafa Keser, “Sabah ego hayvanları dağa otlatmaya götürürken onları 5 kilometre dağın zirvesine götürdüm. o esnada küçük ortak hektar orman alanım var. Hayvanlar oraya yayılınca sabahleyin sayaç 8:30 gibiydi, hayvanları oradan çıkarayım derken kocaoğlan ile karşılaştım. Aramızda en ortak tomar 2 mt. ortak ara vardı. O esnada kocaoğlan üstüme saldırırken çubuğumu ağzına soktum. Ağzına sokarken çubuğumu itti, aracısız üstüme saldırdı. Artık kaçacak imkanım olmadı. Beni yere yatırdı.

Kafamdan, kaşımdan ve alnımdan başladı ısırmaya başladı derken üstümden ortak kalktı. Ben de kalktım. Tekrar bana hücum etti ego elimi ağzına soktum. Elimi ağzına sokayım derken elimi parçaladı. Beni gine yere yatırdı. Bir elan başladı beni hırpalamaya. Bir elan kalktı havaya, ayrımsız anda ego de kalktım. O acı atıyor, bağırıyor, ego de bağırıyordum. Bağırmamla artık, Allah elan dobra biliyor, güya art git dedi. Nasıl art dönerek gidince ego de kendimi ormandan aşağıya akıllıcasına koşmaya başladım” dedi.

"Her tarafım içki içerisinde, oradan 5 kilometre yürümüşüm"

Saldırıdan sonraları olayın şokuyla 5 kilometre kez yürüdüğünü ifaden fail Keser, "O esnada eşim telefon etti. Ben de dedim ki milleti toplayın, beni kocaoğlan parçaladı. Millet bana akıllıcasına gelsin, dedim. Her tarafım içki içerisinde, oradan 5 kilometre yürümüşüm. Aşağı erişince telefon ettim, dedim ya helikopter gönderin veya cankurtaran alçak gelsin. Ambulansın gelmesinin mümkünü yoktu fakat umudum ortak helikopterin gelmesiydi. Allah devletimize, doktorlarımıza gündüz dikilmesi vermesin.

Ben alçak geldikten sonraları cankurtaran aşağıda bekliyordu. Oradan köylüler beni alçak akıllıcasına sırtladılar ve beni ambulansla Ovacık'a getirdiler. Ovacık'tan da askeri helikopterle Elazığ'a yetiştirdiler. Yani, beni Allah kurtardı. Şu anda kafamdan, alnımdan, elimden, sırtımdan, kasığımdan göğsümden yaralandım. Kafam bulunduğu kabil dikişli. Şu anki durumum iyiye gidiyor. Sağ olsunlar, hocalarım benimle dobra ilgileniyor. Allah gündüz dikilmesi vermesin. Güzel biçimde de bakımımı sağlıyorlar. Teşekkür ediyorum hocalarıma, İyi ki varlar" diyerek konuştu.

Hastanın hali için bilim sağlayan Fethi Sekin kent Hastanesi Kulak Burun Boğaz bölümünde Prof. Dr. Ömer Sakallıoğlu ise "Hastamız, kocaoğlan saldırısı sonucu bizlere başvurmuştu. Hasta bizlere geldiği tam baş, günah branşında ve el bileklerinde dip kesikler içermekteydi. Hastamıza umumi duyum yitimi altında giriş ve günah bölgesindeki ve ellerindeki kesiler onarımı yapıldı. Şuan hastamızın hali değişmez altında. Hastamızı ortak birçok güneş içre sağlığına kavuşarak inşallah taburcu etmeyi planlıyoruz” halinde konuştu.

Rıdvan Yeşilırmak
 

İLGİLİ HABER
Tuncelide kocaoğlan saldırısına uğrayan yurttaş yaralandı Tunceli’de kocaoğlan saldırısına uğrayan yurttaş yaralandı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ