USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bahçeli: 'Erdoğan’ın yeniden seçilmesi düşüncesince insanüstü bir gayret sarf edilecektir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Erdoğan'ın yeniden seçilmesi düşüncesince insanüstü bir gayret sarf edilecektir” dedi.

Bahçeli: 'Erdoğan’ın yeniden seçilmesi düşüncesince insanüstü bir gayret sarf edilecektir'
01-09-2022 18:05

MHP önderi Devlet Bahçeli, fırka umumi merkezinde meydana gelen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) toplantılarının peşinde matbuat açıklaması gerçekleştirdi. Seçime denli yapılacak icraat karşı bilgilendirmede mevcut Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan bulunduğunu bir el hâlâ tekrarlayarak Erdoğan'ın seçilmesi düşüncesince insanüstü bir bilek sarf edeceklerini söyledi. Kılıçdaroğlu'na ve 6'lı masayı da maksat düzlük Bahçeli 6'lı masanın çalışarak dağıldığını anlatım etti.

“Partimiz dört başı mamur olanak ve inancıyla 2023'e kilitlenmiştir”

MHP'nin 2023 senesinde gerçekleştirilecek seçimlere anık bulunduğunu anlatım fail Bahçeli, “Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü sene dönümüne hem fikren, hem zihnen, hem siyaseten, hem de moralman anık bir kıvama çoktan gelmiştir. Partimiz dört başı mamur olanak ve inancıyla 2023'e kilitlenmiştir. Özellikle anlatım eylemek istiyorum ki, tedavüle sokulan idrak operasyonları, linç kampanyaları, esassız rüzgarları, haysiyet suikastları, rastgele gündüz bir yenisi servis edilen, adeta FETÖ taktiklerini aratmayan eksiklik ve şek aylı iddialar 2023 yılının umutlarını katiyen kıramayacaktır. Hiç kimesne yürüyüşümüzü engelleyemeyecektir” niteleyerek konuştu.

“TBMM çalışmalarına adım atar başlamaz içtimai komünikasyon araçları düzenlemesi kanunlaştırılmalıdır”

Sosyal komünikasyon araçları yasasının bir an ilk yürürlüğe girmesi icap ettiğini kail Bahçeli, “Son gelişmeler sergilemiştir ki, içtimai medyanın sözgötürmez surette teftiş dibine katılması şarttır. Bunun beraberinde ahlaki ve türel manada sınırlandırılması sahn ölüm konusudur. Bu kapsamda 1 Ekim 2022 tarihinde, TBMM çalışmalarına adım atar başlamaz hazırlığı iri miktarda tamam bulunan içtimai komünikasyon araçları düzenlemesi kanunlaştırılarak derece derece büyüyen, erinç ve güvenliğimizi kalan halde yutan kişmiri cezaevi türel bir temele bağlanmalıdır. İnsanların hususi hayatlarının yöntem materyali yapılması tehlikeli bir ahlaksızlıktır. Siyaset yapıyor olmanın bir erdemi olmalıdır. Siyaset iş değil fraksiyon ve batkı üretirse bunun altından kalkılması baş döndürücü zordur. eğer bir kabahat varsa, caba başı yerde belirleme edilmişse bununla alakadar ne yapılacağı, ne işlemlerin sırası ile kılgı ve realizasyon edileceği yürürlükteki mevzuat hükümlerince açıktır, bellidir. Yargısız infazların demokratlık ve ahbaplık ilkeleriyle bağdaşmadığı meydandadır. Sosyal komünikasyon araçları ifşalarının ardına düşüp yöntem oluşturmaya, getirim ve arzu devşirmeye heveslenen ihtilaf partilerinin acizliği, fırsatçılığı ve tükenmişliği bundan böyle örtülemeyecek denli encam noktadadır” ifadelerini kullandı.

“CHP Genel Başkanı'nı da politikacı incelik ve eğitim sınırlarına behemehâl dönmelidir”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun içtimai komünikasyon araçları üstünden ajitasyon çağrısı yaptığını kail Bahçeli, “Sosyal komünikasyon araçları kanalıyla ajitasyon hesabına provokasyona meyledenler Türkiye'nin önüne taş koymaya nüfuzlu olamayacaklardır. Buna en ilkin ermiş milletimiz prim ve müsaade vermeyecektir. ‘Gelecek aylarda rastgele ayrışık provokasyona maruz kalacağız' niteleyerek aklı esna ön alan, cambaza baktırarak provokatörlüğün anne karargahını kuran CHP Genel Başkanı'nı da politikacı incelik ve eğitim sınırlarına behemehâl dönmelidir. Dahası pervasızlığının ve pişkinliğinin yöntem mücadelesine bir obje kazandırmayacağını aklından bir an olsun çıkarmamalıdır” ifadelerine toprak verdi.

“Kılıçdaroğlu'na diyorum ki, sen affetsen ne yazar, affetmesen ne çıkar”

Ankara'da meydana getirilen bir eylemde bir manşet memuru ile eylemci ortada gerçekleşen vakalara yer vererek içtimai komünikasyon araçları hesabı üstünden izah karşıcı Kılıçdaroğlu'nu maksat düzlük MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Kılıçdaroğlu'nun demokratlık anlayışı sakat, nasyonalizm iddiaları sahte, doğruluk ve yöntem zihniyeti batıktır. Sokak aralarında yabansı tanıtım gösterisi karşıcı vazifeli ve dideban provokatörlere Türk polisinin ahbaplık çerçevesinde meydana getirdiği dahil besbelli Kılıçdaroğlu'nu çileden çıkarmıştır. Zira Kılıçdaroğlu askerimizin de, polisimizin de, ulusal güvenliğimizin de karşısındadır. Geçtiğimiz günlerde yaşanmış bulunan bir çıkmaz eyleminde görevinin gereğini karşıcı kabadayı bir polisimiz karşı Kılıçdaroğlu'nun direktifiyle duyurma yapılması namertliktir. CHP ahacık budur. Sözde ‘Öğretmene meydana getirilen efeliği affetmeyeceğiz' diyen Kılıçdaroğlu'na diyorum ki, sen affetsen ne yazar, affetmesen ne çıkar. Asıl Türk milleti seni affetmeyecek, bu yaptıklarını yanına bırakmayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi alp düzenlilik güçlerimizin sonuna denli yanındadır” açıklamasında bulundu.

“Zillet ittifakı düşüncesi ve fiili şekilde dağılmıştır”

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının besbelli olmadığını bir el hâlâ dile getiren Bahçeli, “Geçmişte mücerrep ve sınav edilmiş yöntem eskilerini defaatle gündeme getirip Cumhurbaşkanı adaylığıyla alakadar tartışmaların istikametini değiştirmeye idman alçaltı hesabına boktan bir çırpınıştır. Bir ad üstünde uzlaşmaktan beceriksizlik kalan, birbirine sonsuz afra tafra atan, kulisleri kaynatan, gıybet çarkını döndüren partilerin gerçek üstünde durmaları müstelzim madde ayrımsız şeyleri söylemeleri değildir. mühim bulunan söylediklerinin ne denli gerisinde durdukları, caba ne anladıkları meselesidir. Zillet ittifakı düşüncesi ve fiili şekilde dağılmıştır. Masa devrilmiş, altından CHP'nin kuklası bulunduğu aşikar bulunan ‘Emek ve Özgürlük' adlı sol ve yarıcı bir ittifakın ortaya çıkmış bulunduğu görülmüştür” ifadelerini kullandı.

CHP'nin tek ulusal meselede duyarlılık göstermediğini kanıt fail Bahçeli, Yunanistan'ın S-300'lerle Türk jetlerini rahatsızlık etmesini, Mavi Vatan'da maruz kalıcılık mücadelesini CHP'nin gündemine almadığını söyledi.

“NATO bu düşmanlıkla alakadar gereğini çabucak gerçekleştirmek zorundadır”

Yunanistan'ın S-300 Hava Savunma Sistemi'nin Türkiye'ye ilgilendiren F-16 harp uçaklarına sevkitabii kilidi atmasına yer veren Bahçeli, “Yunanistan tabii bardağı taşırmak düşüncesince elinden mevrut tacizleri sahnelemektedir. S-300 Hava Savunma Sistemi'nin F-16 harp uçaklarımıza sevkitabii kilidi atması cevapsız ve yaptırımsız bırakılmaması müstelzim bir hırsızlık ve hayasızlık örneğidir. Söz konusu sevkitabii kilidinin NATO misyonu çerçevesinde fariza yürütme fail harp uçaklarımıza atılması da meselenin bir ayrıksı anlamlı boyutudur. NATO bu düşmanlıkla alakadar gereğini çabucak gerçekleştirmek zorundadır. Radar kilidi atan Yunanistan, kaide ve ahbaplık ihlali yaparak Türkiye'nin radarına girmiş, çarpış menzilinin içerisine yuvarlanmıştır. Tam da bu sırada, Amerika Kongresi'nin Dış ilgiler Komitesi Başkanı'nın Atina'da dile getirdiği, ‘Türkiye Doğu Akdeniz'de en iri tehdittir' lafı küstahlıktır, kifayetsizliktir, kepazeliktir. Asıl ciddi gözdağı Yunanistan'ı askeri üs biçimine getirip Türkiye'ye tabanca doğrultmasını kışkırtan ve bunun düşüncesince askeri tahaşşüt karşıcı ABD'dedir. Hiç işkil bulunmayan ki, Türkiye rastgele ayrışık ihtimale dört başı mamur ulusal kuvvet unsurlarıyla hazırdır. Milli bekamızı ve buyruk haklarımızı zedeleyecek, yıkma edecek, zaafa uğratacak tek dayatmaya günah eğmeyeceğimiz herkesçe baş döndürücü güzel bilinmelidir” niteleyerek konuştu.

“Erdoğan'ın yeniden seçilmesi düşüncesince insanüstü bir gayret sarf edilecektir”

MHP'nin 2023 seçimlerine anık bulunduğunu ve partinin intihap stratejisini duyuran Bahçeli şu ifadelere toprak verdi:
“Vatandaşlarımızla beniz yüze değinme ve yazışma dil seferberliği şeklinde yaygınlaşacak, ‘Adım Adım 2023' çalışmalarımız il ve ilçelerimizin tamamında yapılmaya intihap gününe denli bitmeme edilecektir. ‘2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' temalı bariz iklim toplantılarımızın ilki Sivas ilimiz özek peyda eylemek şekli ile Amasya, Tokat, Çorum ve Yozgat teşkilatlarımızın ve kıymetli yurttaşlarımızın iştirakiyle 4 Eylül 2022 Pazar haset gerçekleşecektir. Açık iklim toplantılarımız belirleme edilmiş illerimizde kalan bir şevkle yapılacak, ayrımsız sürede gerekseme zahirî olursa mağaza toplantıları da planlanacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Erdoğan'ın yeniden seçilmesi düşüncesince insanüstü bir gayret sarf edilecektir. 28'inci çevrim TBMM'de mebus sayısını ve politikacı desteğini en çoklaştırmış Milliyetçi Hareket Partisi'nin varlığı da kesme hedefimizdir. Bunun indinde Cumhur İttifakı'nın TBMM'de kanun değişikliğini sağlayacak kalifiye çoğunluğa kavuşması bir gayrı ağız dalaşı götürmeyen hedefimizdir. Milliyetçi Hareket Partisi tuzaklara düşmeden, tahriklere kapılmadan, hamle ve sabotajlara teyit olmaksızın sabırlı, inanlı ve prensipli halde mutlu mücadelesine bitmeme edecektir. Hiç kimseyi ayırmadan, tek kimseyi ötekileştirmeden, rastgele insanımızı Cenab-ı Allah'ın kutsi bir emaneti farzımuhal çalışmalarımız kararlılıkla sürecektir. Milliyetçi Hareket Partisi gönüldedir, dildedir, duadadır, fikirdedir, aydın yarınların gözbebeğidir.”

Açıklama sonrası matbuat personellerinin sorularını cevaplayan Devlet Bahçeli, af yasasının çıkıp çıkmayacağı sorulmasının üzerine, “Bizim haberimiz yok. Bunu kail gazetecilere yoklamak lazım” niteleyerek konuştu.
CHP önderi Kılıçdaroğlu'nun içtimai komünikasyon araçları üstünden meydana getirdiği bir paylaşımda “Gençler, size yeniden çağırmak istiyorum. Gelecek aylarda rastgele ayrışık provokasyona maruz kalacağız” ifadelerinin sorulması karşılık verici Bahçeli, “CHP'nin ajitatör üslubu rastgele bölgede bitmeme ediyor. Şimdi aklı esna sokağa çekmeye çalışıyor. Sokak tehlikelidir, karanlıktır, sokağa itilenler çıkmaz kabilinden yutulur. Bunu Kemal Kılıçdaroğlu'nun unutmaması lazım” dedi.

CHP önderi Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılar karşı meydana getirdiği art devir açıklamalarına yer veren Bahçeli, “Kılıçdaroğlu duyurulmayan eksik FETÖ'cülük oynamasın. O sevdadan vazgeçsin. KHK'nın dönüşü gibi değildir” ifadelerini kullandı.

Ömer Faruk Karataş

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ