USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bahçeli'den 10 büyükelçiye tepki: Herkes haddini bilsin

MHP önderi Devlet Bahçeli partisinin ekip toplantısında açıklamalarda bulundu, Bahçeli; 'Kavala, Soros'un kuryesidir. Gezi Parkı olaylarının finansörü, azmettiricisidir.' (Büyükelçiler konusu), Türkiye'ye ortak nevi güncelik vermiştir. Ahlaksızlıktır, bağımsızlığımız

Bahçeli'den 10 büyükelçiye tepki: Herkes haddini bilsin
26-10-2021 14:14
Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:"Cumhuriyet ulusal birlikte tercihtir. Dönemin şartlarına mucibince en uygun tercihtir. türk milleti tarihin akın istikametini akıllıcasına okuyarak geleceğinin haritasını çizmiştir. Değişen sadece politikacı kefaret olmuştur. Cumhuriyeti tezgâhtarlık etmek eyitmek onun evveliyat devirleri gözden boşaltmak eyitmek değildir. Tarihte kurulan rastgele türk devleti birlikte öncekinin eseridir. Cumhuriyetin kuruluşunun 98.yıl dönümünü gururla kutlayacağız.

Cumhuriyet korunup kollanması müstelzim birlikte nimettir. Rejim ile hükümet sistemi arasındaki farkı çarpıtmak düşüncesince yaymaca yapanlar Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini eleştiriyorlar. Rejim bambaşka hükümet ve gözetim sistemi başkadır. Cumhuriyetle Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ikisi de milletle gelmiştir.

Cumhuriyete huzur çıkanlar camız ve dulda hayranlarıydı. Bugün ise hükümet sistemin itiraz edenler ve ne bulunduğu anlaşılan sıfır güçlendirilmiş mebus sistemi ardında koşanlar FETÖ'nün ve PKK'nın hile suyuna giren yoz politikacı partilerdir. Dün Damat Ferit vardı, çağ Zillet İttifakı ve ortakları var.

Kılıçdaroğlu ya düşünülerek yada cehaletinin oyununa gelmiş olarak hem develete hem millete kulaklı kaldırmıştır. Böyle birlikte şahsın CHP önderi olması talihsizliktir. 100. sene dönümünde Cumhuriyetinin hakkını hukukunu korunum edecek bulunan Cumhur İttifakıdır. Cuhuriyet emeksiz kazanılmamıştır. İşbirlikçi kalpazanlara katiyen bırakılmayacaktır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Türk milletinin tercihidir. Türkiye'de demokratlık bulunmayan eyitmek millete ihanettir.

BÜYÜKELÇİLERİN KAVALA AÇIKLAMASIABD büyükelçiliiği ve 9 devletin büyükelçiliği bitmeme fail birlikte davanın faili ile ilgilendiren hukuksuz birlikte çağrıda bulunmuşlardır. Görevlerini aşmışlardır. Aynı şeyi Kılıçdaroğlu'da istemiştir. Karşımızda senaristi gerelti gerisinde, figüranları bedeli karşılığında sahneye itilen kazalı birlikte gösteriş gır konusudur. İç ve aut obstrüksiyon cephesinin emelleri ortaya çıkmıştır.

Kavala Soros'un kuryesidir. Gezi Parkı vakalarına birlikte otopark ötesinde deme ve işlev yüklenmesinde konuş üstüne alan ve bu amaçla çıplak maşer kuruluşlarına insanoğlu ve servet sağlayanların uşağıdır. Kavala şaibeli birlikte kişidir, teröre çömlek tutmuştur. Kendisiyle meydana getirilen birlikte röportajda teröre çömlek tutmuştur. Kavala 29 Aralık 2017'de kanun mahkemesine 2018'da AİHM'e müracaat yapmıştır.

29 Aralık 2017'de AYM'ye şimdi sonraları da AİHM'e müracaat yapmıştır. AYM 22 Mayıs 2019 tarihinde hukuka karşıt demiştir. AYM anca birlikte bir vaziyete gelmiştir ki, Türkiye'nin ne denli kuyusunu kulaklı plaçkacı var ise yanındadır. Osman Baydemir ile ilgilendiren adalet ihlali sonucu veren, 30 bin TL ödence ödenmesi kararını da AYM vermiştir. Şu adaletsizliğe bakın ki hem canımızı alıyorlar hem paramızı alıyorlar.

Çünkü failin, katilin, teröristin adalet ihlaline kaldığını kanıt fail birlikte mahkemenin şehitlerimize, gazilerimize, yetimlerimize söyleyecek birlikte tane birlikte lafı olamaz. Sorarım sizlere AYM kapanmasın da adalet ve hukukun itibarı mı bulunmayan olsun. AYM kapanmasın da terörle mücadeleye sünger mi çekilsin. Demirtaş ve Kavala davasında adalet ihlali sonucu sağlayan neymiş hakimler gelsin bunu külahıma anlatsınlar. Haydi buyursunlar, FETÖ'cüler ile bölücüler ile ilgilendiren geçindiren mahkemeler çelimsiz müddet süresince sonuçlandırılmalıdır. Teröre iane ve karyola karşıcı vekillerin dokunulmazlıklarının çabucak görüşülmesi gerekmektedir.

"GERİ ADIM ATMASI ÖNEMLİDİR"Kavala'nın avukatı kanalıyla AİHM'e meydana getirdiği müracaat beklendiği kabilinden Türkiye aleyhine sonuçlanmıştır. Bir töhmet işlendiğine müteallik uygun şek yokluğu doğacak sürülmüştür. Farklı birlikte değişmeyen çıksa şaşardık. İşte bu duruşma sonucu batının elinde kozalak dönüşmüştür. Büyükelçiler Türkiye'ye birlikte nevi güncelik vermiştir. Ahlaksızlıktır, bağımızlığımıza kumpastır, gayri kanunidir.

Kimse hakimlere buyuru ve yönerge veremez. Yargı bağımsızlığı pirüpak ve gölgesizdir. Büyükelçiler kaymakamlık istiklaline baltalama yapmıştır. Dün Amerika Büyükelçiliği'nden meydana getirilen açıklamada, Viyana sözleşmesinin 41.maddesine tasdik ettiklerine toprak verilmiştir.

Diğer büyükelçilerde bire birlikte açıklamayı yapmıştır. Cumhurbaşkanımızın kabadayı ve azimli duruşu zamanı birlikte yanlışın düzeltilmesinde önemlidir. Türkiye kum torbası değildir. Herkes haddini bilsin, saygısızlığa tahammülümüz yok. ABD'nin 18 Ekim bildirisinden arka etap atması önemlidir. Kavala ile ilgilendiren egemenlik verilirse cezasını burada çekmesi, şimdi sonraları da başıboş kalsın diyen 10 büyükelçiden birinin ülkesine vatandaşlıktan çıkarılarak gönderilmesi bundan böyle zarurettir"

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ