USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Çavuşoğlu Şehzadelerpark’ı ziyaret etti

Çeşitli temaslarda mevcut olmak kabil Manisa'ya mevrut Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Ege Bölgesi'nin en iri tarih, firez ve canlılık parkı bulunan Şehzadelerpark'ı ziyaret etti.

Bakan Çavuşoğlu Şehzadelerpark’ı ziyaret etti
03-10-2021 12:55

Bir dal film film ziyarette mevcut olmak az daha Manisa'ya mevrut Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 4 ayrı konsepti müşterek arada ziyaretçilerine sunan Şehzadelerpark'ı gezdi. Ziyareti esnasında Bakan Çavuşoğlu'na zevcelik fail Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, park için bilgelik verdi. Şehzadelerpark'ın 17 bin 500 metrekarelik bölgede kısaca 15 milyon TL'ye yaptırıldığını tamlayan Başkan Çelik, parkın Diaromik Mesir Müzesi, Masal Park, Miniaşehzadeler ve Şehzade replikaları kabil bölümlerden oluştuğunu anlattı.

Başkan Çelik, “Şehzadelerpark içerisinde; çevresinde habitat bölgeleri mevcut 571 metrekare büyüklüğünde dirim bilimsel gölet, 310 metrekaresi kapalı, 270 metrekaresi açıkça alan, hep 580 metrekare bölgeye cemaat müşterek kafeterya, 34 metrekare asayiş binası ile tarihte kurulan 16 Türk Devleti'nin bayraklarının toprak almış olduğu müşterek büro yapılmıştır. Bin 600 m. boyunda ve toplamda 2 bin 880 metrekare temaşa yolu yapılmış, 3 bin 200 m. bordür döşenmiştir. Bütün bu icraat yapılırken, alandaki ağaçlar korunmuştur.” dedi.

Parkı dolaşarak asar için bilgelik düzlük Bakan Çavuşoğlu Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i hizmeti dolayısıyla kutlama kartı etti. Parkı ince takdirkâr Çavuşoğlu memnuniyetini anlatım etti. Başkan Çelik, şimdi sonraları park zarfında toprak düzlük içtimai tesislerde Bakan Çavuşoğlu ve beraberindekileri kahvaltıda ağırladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ