USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Kasapoğlu’ndan Çankırı Valiliği'ne ziyaret

Çankırı Valiliği'ni ziyaret fail Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'da gençlere ve spora müteveccih bitmeme fail çalışmalarla ait değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Kasapoğlu’ndan Çankırı Valiliği'ne ziyaret
09-02-2022 14:29

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bazısı ziyaret ve tetkikte mevcut olmak gibi Çankırı'ya geldi. Bakan Kasapoğlu'nun, Çankırı'daki geçmiş durağı Ilgaz Kayak Merkezi oldu. Kayak merkezinde araştırmalarda mevcut Bakan Kasapoğlu, henüz sonradan Çankırı Valiliği'ni ziyaret etti. Valilik itibar defterini imzalayan Bakan Kasapoğlu, Çankırı'da ölçülü çalışmalarla ait Vali Abdullah Ayaz'dan bilim aldı.

Ziyarette Çankırı'daki spor ve gençlere müteveccih meydana getirilen yatırımlarla ait değerlendirmelerde mevcut Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Çalışmalarımız, iddialarımız bitmeme edecek. Bir yanda halkımızın tamamı fertlerin spora erişimini ihya çalışmalarımız bitmeme ediyor. Salonlarıyla, sahalarıyla nice branşa seslenme eden, hem seyyar aynı zamanda Çankırı'nın merkezinde düz yazı ettiğimiz nısıf olimpik havuzumuzda çalışmalarımız çabucak bitmeme ediyor. Onu da en çelimsiz müddette milletimizin hizmetine sunmuş olacağız. Bunun yanı sıra cahillik çalışmalarımız da bitmeme ediyoruz. Çankırı bu açıdan hem müşterek cahillik markası aynı zamanda müşterek spor markası olma hesabına için bitmeme ediyor” dedi.

Bakan Kasapoğlu, henüz sonradan AK Parti Çankırı İl Başkanlığı ve Çankırı Belediyesi'ni ziyaret etti.

Murat Kanber - Recep Arslan
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ