USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bakan Soylu: 'Terörle mücadelede tünelin ucundaki ışığa yaklaştık'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin terörle mücadelesinin kararlılıkla bitmeme ettiğini belirterek, “Terörle mücadelede tünelin ucundaki ışığa yaklaştık” dedi.

Bakan Soylu: 'Terörle mücadelede tünelin ucundaki ışığa yaklaştık'
21-01-2022 18:45

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bakanlığın Eğitim Dairesi Başkanlığında meydana gelen 110. Dönem Kaymakam Adayları Uyum Kursu'nun akıbet gününde ilçebay adaylarıyla birlikte araya geldi. Bakan Soylu, Kaymakam adayları ile görüşmesinden geçmiş Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün hareketli tırını dolaşarak tır hesabına muhtelif bilgiler aldı. Tır içinde birlikte bireyin de ehliyetinin yenilenme işlemi gerçekleştirildi. Mobil tırı gezdikten sonradan ilçebay adaylarıyla birlikte araya gelmiş şekilde görüşme meydana getiren Bakan Soylu, 110'uncu Kaymakam Adayları ortada 16 avrat ilçebay adayının bulunduğunu söyledi.

“Batının toplamından birlikte tomar narkotik özellik yakalıyoruz”
Türkiye'nin nice vakayla erinç karşıya kaldığını, gine de olumsuzluğa ve kesintilere karşın büyüklük geleneği sebebiyle ayakta kaldığını dile getiren Bakan Soylu, “Cumhurbaşkanımızın birikimi, dobra yönetmesiyle, akıllıcasına kullanmasıyla ve milletimizin gücüyle, bu geleneğiyle milletin değerlerini inancını akıllıcasına birlikte biçimde harmanlamasıyla ve senelerdir ülkemizin başına musallat bulunan vesayeti söküp atmasıyla zamanı zirvemize çıkıyoruz. Bizim ihtiyacımız akıllıcasına birlikte istikamette ilerleyici birlikte önder ve o istikametten sapmayacak babayiğit büyüklük adamları. Bu sayede zaman terörün belini kırdık. Terörden illallah etmiş şehirlerimizi bellik kentler durumuna getirmeye etkin birlikte iyilikle buluşturmuştur. Genç nesillerimizi, emanetlerimizi ağılamak talip batının toplamından birlikte tomar narkotik özellik yakalıyoruz. Bu sayede Türkiye'nin nazarıitibar alanlarını bulaşık alanları durumuna getiriyoruz. Bu sayede yapmak istedikleri, helikopterlerle, uçaklarla milletimizin tertemiz insanlarının hesabına hunharcasına acı ettikleri, ele görmek istedikleri memleketimiz düşüncesince 15 Temmuz darbesini alıp başlarına geçirdik” dedi.

“2023'te ülkemizin ve Cumhuriyetimizin ikinci asrının kodları çizilecek”
2023 ve sonrasının çelimli birlikte doğacak bina kılmak arzu edenler ortada ehemmiyetli birlikte yeğleme olacağını tamlayan Bakan Soylu, “2023'te ülkemizin ve Cumhuriyetimizin ikinci asrının kodları çizilecek. Burada sizin gayretinize ihtiyacımız var. Türkiye'nin 21. yüzyıla bakışını ve hedefini dobra anlamak, adımlarımızı buna layıkıyla alaşağı kılmak zorundayız. Türkiye dünyaya karşı, bu topraklarda oluşturulmak maksut vesayete karşı, zulme erinç insanlığın düşmanlarına erinç memleketimiz birlikte bilinçlilik yapmaktadır. Türkiye, akıbet 4 senedir dünyanın en baş döndürücü arsıulusal iane eden ülkesidir. Önümüzdeki günlerde Türkiye'den Afganistan'a sağlık treni yola çıkacak. Milletimizin ve STK'ların da destekleriyle 700 titrem üstünde halis muhlis desteğimizi ortaya koyabileceğimiz ve arkası sıra da bitmeme edecek birlikte sağlık treni. Derdimiz insanlıktır. Derdimiz vahşiliğin, emperyalizmin, kapitalizmin altında inlettirilmek maksut bireylere eş çıkmaktır. Bizim medeniyetimizin de inancımızın problemi de insandır. Bizim inancımız rastgele insanı birlikte alem adına nitelendirmiştir” sanarak konuştu.

“Bugün Terörle mücadelede tünelin ucundaki ışığa yaklaştık”
Büyük büyüklük olmanın sorumlulukları bulunduğunu vurgulayan Soylu, “Türkiye'nin büyüklük adamı hoppadak öz coğrafyasını düşünmekle mesul değildir. Buna tığ Avrupa Amerika kabil koloni anlayışıyla bakmayız” niteleyerek şunları söyledi:

“Etrafımızdaki ayrıksı birlikte ülkenin, ayrıksı birlikte komşumuzun senelerce batının ambargosuna sunulan kaldığı, etrafımızdaki öteki devletlerin birlikte istikrarsızlıkla erinç karşıya kalmış olduğu birlikte tabloda sonsuz büyüyen, sonsuz yenilenen, sonsuz değiş içinde olan, sonsuz ihtilal gözetleyen ve bunu sağlayan, gerçekleştiren, öz kapasitesini geliştiren birlikte manzarayla erinç karşıya Türkiye. Bu mücadele aktüel siyasetin baş döndürücü üstünde birlikte mücadeledir. Bu mücadele direkt siz değerli üyelerimizin de vebal sahasındadır. Bu geleneğe milletin ferasetine, doğrularına alışmak durumundayız. Bugün terörle mücadelede tünelin ucundaki ışığa yaklaştık. Bunun tamamlandığını görebilmemiz düşüncesince sizlere ihtiyacımız var. Bugün afetlere aceleten dahil edebiliyoruz ve vatandaşımızı açıkta bırakmıyoruz. Bugün iş anca birlikte noktaya geldi ki LGBT derneklerine devasa bütçeler aktarıyorlar, bunlara yaymaca ve enformasyon cemiyeti veriyorlar. Mücadelenin çetinliğini buradan anlayın.”

Bakan Soylu, “Bu milletin geleceğini arkalamak düşüncesince siz değerli üyelerimizin bilgisine ihtiyacımız var. Türkiye baş döndürücü değişti ve bu değiş durmayacak. Bu değişimin lokomotiflerinden biri de siz olacaksınız. Yaptığımız işlerin karşılığı vatandaşlardan Allah sizden razı olsun sözünü duymaktır. Bizim inancımız bizlere ümitsizliği öğüt etmemiştir. Ümitsizlik bizim kitabımızda yoktur” cümleleriyle kaymakamlara muhtelif öneriler, telkinler ve direktiflerde bulundu.

Huzeyfe Tarık Yaman - İbrahim Çakmak

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ