USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Başkentte kan donduran cinayet: Eşini katlettikten sonra kendisini de yakarak öldürdü

Ankara'da metrukiyet etabında bulunduğu eşini bıçakla öldürücü müşterek kişi, olayın peşi sıra kaçtığı yersiz arazide uzlaştırıcı içinde kendisini yakarak intihar etti. Cinayetin dü eş arasındaki mülk varlıklarını paylaşamamasından dolayı ortaya çıkmış bulundu?

Başkentte kan donduran cinayet: Eşini katlettikten sonra kendisini de yakarak öldürdü
19-11-2022 17:06

Olay, Yenimahalle ilçesi Ergenekon Mahallesi Beyazköy Sokak'taki ortak evde meydana geldi. İddialara gereğince Yaşar Ç. (37), metrukiyet evresinde yer aldığı benzeri Zülfi Ç.'nin (38) yanına geldi. İkili ortada servet varlıklarının paylaşılamaması dair ağız dalaşı çıktı. Tartışmanın alevlenmesi dair Yaşar Ç., eşini yüz kere bıçakladıktan sonra kaçarak kayıplara karıştı. Kavga seslerini duyan yer sakinlerinin suç duyurusu dair fenomen adına aşırı sayıda afiyet ve kolluk kadrosu atıf edildi. Sağlık ekipleri bitirdikleri evvel müdahalenin peşi esna Zülfi Ç.'nin yaşamını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise agresif kocayı belirlemek düşüncesince düzentileme başlattı. Yuva Köyü mevkiinde yersiz ortak arazide araba içerisinde patlama bilgisi meydan kolluk ekipleri, acımasız zanlısı Yaşar Ç.nin ortamında bulunmuş yer aldığı LPG'li arabası patlatarak intihar ettiğini belirledi. LPG'li otomobilin patlaması ile bu arada taşıt ve içerisinde mevcut acımasız zanlısı Yaşar Ç. yanarak yaşamını kaybetti. Olayla ilgilendiren soruşturmanın ise bitmeme etmiş yer aldığı aktarıldı. Öte taraftan çiftin 13 senedir evli oldukları, Yaşar Ç.'nin esirgeme tedbiri yüzünden eşinden 1 senedir ayrı yaşamış yer aldığı ve 2 bebek sahibi oldukları öğrenildi. Ölenlerden Zülfi Ç'nin Karşıyaka Mezarlığında, Yaşar Ç.'nin ise memleketi Çorum'da toprağa verileceği öğrenildi.

Katil zanlısının annesi: “6 - 7 insan oğluma yükleniyordu sürekli”

Katil zanlısı Yaşar Ç.'nin anası Dudu Çeri, olayın servet varlıklarının paylaşılamamasından naşi çıktığını tez ederek, “Bir senedir aralarında hararetli bağdaşmazlık vardı. Gelin, oğlumdan bilgisiz kardeşine itibar vermiş. Tartışma bundan çıkmış. Oğlum iş durumunda kalıyordu. Uzaklaştırması vardı. Oğluma şen vermediler. 6 - 7 insan oğluma yükleniyordu sürekli. 13 yıllık evliydi. Oğlum bana, ‘anne bunlar bana faydalı vermiyor. Boşanacağım, yok ise kendime dokunca vereceğim' dedi. Oğlum metrukiyet davası açmıştı. Gelinim beni aradı. ‘Ben boşanmaktan konma geçtim. Ben de sorun açacağım. Çekişmeli boşanacağım. Malımı hiç kimseye yedirmem' dedi. Ben de kazanamadığın mülkü illet istiyorsun, derdin ne dedim. Oğlum 10 senedir o evde otururdu. Bir çağ fark gidemedim yanına” dedi.

Öldürülen kadının ailesinden iddialara yalanlama: “Her dü tarafın da parayla işi yok”

Talihsiz kadının dayısı Kenan Kum ise olayın parayla gelişigüzel ne ortak halden naşi yaşanmadığını söyleyerek, “Zülfi benim yeğenim. Yaşar ise senelerdir komşumuzdu. İkisi evlenmişti. Bazı yerlerde hatalar var. Açık açıkça söylüyorum. İki evlatları vardı. Olay itibar problemi değil. Bunların bütünü yalan. Her dü tarafın da parayla işi yok. Buraya taşındıklarında aşırı güzel geçiniyorlardı. Yaşar, şehremaneti içerisinde çalışmaya başladıktan sonra ipleri kopardı. Asgari ücretle çalışırdı. Belediyeden çalıştıktan sonra şimdi aşırı kazanmaya başladı. Ondan naşi değişmişti. Olay haset evde ağız dalaşı çıkmış. Tartıştıktan sonra, Yaşar; eşine, ‘sana bu dünyayı namüsait edeceğim' niteleyerek sırtına baltayla vurmuş. Ondan daha sonra bıçaklamış. Ardından da Yuvaköy Mahallesi'nde intihar ettiğini duyduk” ifadelerini kullandı.

“Eşini beş altı yerinden bıçaklamış”

Olayın yaşandığı apartmanın yöneticisi Ahmet Gündüz ise, “Birkaç aydır eşiyle araları bozuktu. Dün de eve mevrut eşini beş altı yerinden bıçaklamış. Kadın burada ölüm etti. Kendisi yayan gitti. Aradan 3-4 sayaç geçince onun da ahiret yolculuğu haberi geldi. Arkasından, ‘Yaşar komutan nereye gidiyorsun?' niteleyerek bağırdım. Bakmadı bana. Ara esna kavgaları oluyordu. Yaşar 2 aydır yoktu buralarda. Boşanma davasında olduklarını duydum. Böyle ortak obje beklemiyordum” biçiminde konuştu.

“Bu noktaya geleceğini on paralık kestirim etmemiştik”

Çiftin komşusu bulunan ortak insan ise “Sesleri duyuyorduk lakin olayların bu noktaya geleceğini on paralık kestirim etmemiştik. Karşı komşumdu. Sürekli görüşüyorduk. Kadın aşırı hanımefendi birisiydi lakin adamı aşırı tanımıyordum. Dün metrukiyet davasından naşi kadına, ‘mal varlığımı sen alamayacaksın' niteleyerek itiraz etmiş. Kadın da vaziyeti itiraz edince eş bıçaklamış. Elini kolunu sallayarak çıkıp gitmiş adam. Sonra kendini de öldürmüş” niteleyerek konuştu.

Ali Nargüner - Mert Cerrahoğlu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ