USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Başkentteki başıboş köpek sürüsü 11 yaşındaki çocuğa saldırdı

Ankara'da sabahleyin okula gittiği tam başıboş köpek sürüsünün saldırısına uğrayan müşterek evladı o esnada otomobiliyle yoldan güzeşte müşterek ad kurtardı. Yaşanan olayın önceki olmadığını ve dirilik güvenliklerinin tehlikede bulunduğu kail mahalle sakinleri ise yetk

Başkentteki başıboş köpek sürüsü 11 yaşındaki çocuğa saldırdı
19-02-2022 09:42

Olay, Yenimahalle ilçesine ilişkin Serhat Mahallesi'nde meydana geldi. Okula gittiği tam evinin karşısındaki otluk arazideki başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Ali Kayra Yağmur'u o esnada yoldan sabık müşterek ad otomobiline alarak kurtardı.

Facianın eşiğinden neredeyse dönen bebek köpeklerin ısırıklarından sonuç anda kurtulmayı başardı. Daha geçmiş de benzeri saldırılara verilen kaldığını kail Ali Kayra ve ailesi yaşamlarının bu vaziyetten ötürü menfi etkilendiği ve dışarıya çıkmaya bile korktuklarını söyledi. Her devir ayrımsız durumla karşılaştıklarını kail mahalleli ise köpeklerin müşterek an geçmiş toplatılması icap ettiğini belirtti.

“Bugün güç kurtuldum”

Yaşadığı saldırıyı özetleyen Ali Kaan Yağmur, “Okula giderken herhangi müşterek devir ayrımsız saldırıya verilen kalıyorum. Burada herhangi müşterek sabahleyin 30-40 köpek oluyor. Beni kovalıyorlar. Birisine müşterek nesne yapılmaksızın bu vaziyetten kurtarılmak istiyoruz. Toplasınlar bundan sonra bu köpekleri. Bugün güç kurtuldum. Bacağımı ısıracaktı az daha. Yola akilane hızlıca koştum. Sürekli saldırıyorlar. Bugün bindiğim arabadaki abiden de Allah razı olsun. Yoksa kurtulamayacaktım. Beni okula o götürdü” ifadelerine toprak verdi.

Osman Yağmur: “Çocuğuma üçüncü kere saldırdılar”

Baba Osman Yağmur, herhangi müşterek devir huzursuz olduklarını söyleyerek, “Daha geçmiş de yaşanmış bulunan olayların tekrarı yaşanıyor. Mahallemizde iyesiz ve küpesiz 60 adet köpek var. Bunlar devir zamane yoldan sabık kadınlara, çocuklara, elinde mülevven parçalar bulunan insanlara, motosikletle harekete fail insanlara saldırıyorlar. Çocuğuma üçüncü kere saldırdılar. Eşim evde önemsiz bulunduğu düşüncesince engelleme edemediler. Çocuğum koştu. Kendisine makine çarpıyordu. Fren karşıcı makine evladı köpeklerden kurtardı ve okula götürdü. Tanımadığımız birisiydi. Buradaki köpeklerin kontrolsüz üremesi sorun. Biz buraya 2 yıl geçmiş taşındığımızda beş altı köpek vardı. Çevredeki köpekler üreyince 60 adet köpek beli mahallede. Mahalleli tedirgin. Sabah okula revan füru kıygın durumda. Akşam okuldan mevrut çocuklarımız herhangi müşterek devir saldırıya uğruyor. Yetkililere hali bildirdik lakin şu anne denli mevrut olmadı. Birinin başına müşterek iş gelmeden bu işin çözülmesi lazım. Biz efsanevi karşıtı insanoğlu değiliz. Yanlış anlaşılmasın” niteleyerek konuştu.

Türkan Yağmur: “Çocuk kaçmasa köpek parçalayacak”

Anne Türkan Yağmur ise müşterek an geçmiş sorunlarının çözülmesi icap ettiğini belirterek, “Köpekler bundan geçmiş çocuğuma saldırdılar. Belediyeyi aradık. Toplamam kararlarının olmadığını söyledi. Gerekli bölgeleri aradık lakin on paralık filo anlam alamadık. Bugün de çocuğum okula giderken gene saldırdılar. Çocuk yola akilane koştu, makine çarpacaktı. Bir makine durdu çocuğumu okula götürdü. Çocuk kaçmasa köpek parçalayacak. Koştuğu düşüncesince makine dövme korkusunu yaşadı. Can havliyle tanımadığı müşterek araya bindi, o da sıkıntı. Sağ olsun araştırma görevlisi bulunan ad dobra niyetliymiş. Çocuğu alıp götürebilirdi. Bir an geçmiş buna hal bulunsun istiyoruz. Binamızda müşterek aşırı ad bu sıkıntıyı yaşıyor” dedi.

Şerife Atmaca: “Kendimi güç kurtardım”

Köpeklerin saldırısına verilen küsurat öteki müşterek mekân sakini Şerife Atmaca, “Evden çıkıp karşıya geçtiğimde boş arsadaki köpekler üzerime koştu. Ben de korkudan karşıya geçmeye çalışınca tepeden mevrut minibüsle çarpışacaktım. Altın kalıyordum, kendimi güç kurtardım. Yürüdükçe gene saldırmaya başladılar. Eşim de ayrımsız vakası yaşadı. Binamızda kucağında bebeğiyle ablamız var. O da saldırıya uğradı. Bu hemen bizlere bulunan müşterek nesne değil. Bu köpekler her insana saldırıyor. Yaşlı teyzemi var. O kendisini ne kurtaracak. Bu köpeklerin toplatılmasını istiyoruz” biçiminde konuştu.

Ali Nargüner - Yunus Özkan - Doğukan Gürel
 

İLGİLİ HABER
Öğretmene köpek saldırısı asayiş kamerasında Öğretmene köpek saldırısı asayiş kamerasında
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ