USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Beşiktaş’ta çiçekçi, seyyar satıcı ve dilencilere yönelik uygulama

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ilişkin güvenlik ekipleri kaza genelinde çiçekçi, seyyar satıcı, dilenci ve trafikte su satan şahıslara yönelik teftiş gerçekleştirdi.

Beşiktaş’ta çiçekçi, seyyar satıcı ve dilencilere yönelik uygulama
02-12-2021 16:25
Uygulama Beşiktaş'ta ilkin dilenci, seyyar satıcı ve seyyar çiçekçilerin dip bulunduğu Ortaköy, Dolmabahçe Caddesi, Beşiktaş Meydan ve Beşiktaş Çarşı'da gerçekleştirildi. Uygulamaya Beşiktaş İlçe Emniyetine Bağlı güvenlik ekipleri, taşınabilir geçim ekipleri, mahalle bekçileri, gidiş geliş şube, karakol takımlar amirliği ve polis ekipleri katıldı. Ortaköy ve Dolmabahçe Caddesi üstünde trafiği tehlikeye atan çiçek satıcıları, su satıcılar, seyyar satıcı ve dilencilere yönelik meydana getirilen denetimlerde çiçek satışı karşılayıcı nice insana manşet ve polis ekipleri karışma etti.

Seyyar çiçek satışı karşılayıcı 3 insana kabahatler kanuna layıkıyla ukubet kesildi ve çiçeklerine el konuldu. Öte taraftan takımlar Ortaköy ve Beşiktaş İskelesinde çirkin bireylere Genel Bilgi Taraması (GBT) yaparken iskele ve etrafına motor otopark yeri fail sürücülere ise uyarılarda bulundu. İskele ve etrafına otopark yeri fail motosikletler kaldırıldı.

Abdullah Altunbaş - Ömer Faruk Yıldız

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 841

The include file 'json/puan_59229_1_2.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ