USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bursa'da çöp evde mevcut çocuğun anası Antalya Adliyesi'ne geldi

Bursa'da çöp evde beğenilmeyen şekilde mevcut çocuğun anası Y.A, "Benim çocuğum kurnaz ortak çocuk. Yıpratılmasını istemiyorum. Bu etapları geçecek. İkimiz de baş döndürücü güçlüyüz. İkimiz de ayakta kaldık. Çocuğum benim yanımda olacak. Her nesne düzelecek." dedi.

Bursa'da çöp evde mevcut çocuğun anası Antalya Adliyesi'ne geldi
26-07-2022 13:06
Antalya

Avukatları Dilek Sezgin ve Mustafa Sezgin ile türel süreci strateji geçirmek düşüncesince Antalya Adliyesi'ne mevrut Y.A, burada gazetecilere meydana getirdiği açıklamada, Antalya'da emek harcaması gerektiği için, önsezi hastası annesinin çocuğuna baktığını söyledi.

Bursa'da çöp evde derinliğine müddet beğenilmeyen bırakılan bebek bulunduÇöp evde atıkların ortada mevcut bebek Antalya'da mutluluk koruması dibine alındı Çöp evde mevcut çocuğun tedavisi sürüyorBursa'da çöp evde mevcut çocuğun teyzesi tutuklandı

Annesi ölene denli çocuğuyla gelişigüzel devir konuştuğunu, istediği gelişigüzel şeyini aldığını tabir fail Y.A, "Annem ölüm etti. Cenazede çocuğum kaçırıldı ve darbedildim. Çocuğumu göremedim. Benim çocuğum yaşamda kalabilmeyi başarmış. Benim düşüncesince o önemli." dedi.

Kardeşinin ukubet alması düşüncesince güç göstereceğini dile getiren Y.A, "Oraya gidip o kapıyı kırmasalardı benim oğlum ölebilirdi. Çocuğuma bana konfirmasyon ederken 'Anneni hatırlıyor musun?' dediler. 'Evet o benim annem' dedi." sanarak konuştu.

"Sokaktaki hayvanları kurtaran müşterek insanım. Bir bulunak olsa ego onu almaz mıydım?" sanarak soran Y.A, laflarını şöyleki sürdürdü:

"Anne düşüncesince yaşadıklarım bedava değil. Ben 3 sene çocuğumun yerini bilmiyorum. Her akşam afsun ettim. Çocuğum düşüncesince ayakta kaldım. Bundan sonradan olana değil olabileceği bakacağız. Onun anası benim ve yaşamda bana gereksinimi var. Sosyal hizmetler uzmanına 'çocuğuma kendim beslemek istiyorum' dedim. Devletin sürecine saygılıyım. İnsanlar beni yargılıyorlar ancak ego ana namına 3 sene harp verdim. Çocuğumun yaşamda olması benim düşüncesince ehemmiyetli olan. Oğlumu kesinlikle yanıma alacağım."

Kız kardeşinin koca bebek istediği düşüncesince oğlunu kaçırdığını tez fail Y.A, "Kendi kızını da eşinden senelerdir kaçırıyor. Benim çocuğum zeki müşterek çocuk. Yıpratılmasını istemiyorum. Bu evreleri geçecek. İkimiz de aşırı güçlüyüz. İkimiz de ayakta kaldık. Çocuğum benim yanımda olacak. Her nesne düzelecek. Ben yeniden bu yana azimli olmasaydım 3 yılda ego aklımı kaçırabilirdim. İnsanlardan duygudaşlık istiyorum." ifadelerini kullandı.

Oğluyla evvela akşam beraberce monitör izlediklerini özetleyen Y.A, "Bana darı patlatır mısın?' dedi. Doktora sormamız icap ettiğini belirttim. Bahçede otururken komşudan balık kokusu duydu. Benden anneanne köftesi ve balık istedi. Havuzu gördü. Kedi ve köpeklerle ilgilendi. Kendini dobra hissetti. Güzel müşterek devir geçirdik." değerlendirmesinde bulundu.

Y.A’nın avukatı Dilek Sezgin, müvekkilinin 2020 yılından bu yana çocuğunu aradığını söyledi.

Bunun düşüncesince Y.A'ya fahri namına avukatlık yaptıklarını tamlayan Sezgin, “Biz Y.A. hanımın birçok senedir çocuğunu kabul geçirmek düşüncesince verdiğini mücadeleyi biliyoruz. Y.A eş çocuğuna buluşmak istiyoruz. Hukuki namına ne gerekiyorsa avukatları namına yapacağız.” dedi.

Olay

Bursa'daki dairesini 2 sene evvela Kamuran Pınar A'ya (44) kiraya sağlayan Aydın S, hâlâ sonradan kirasını ödemeyen hanıma sorun açmış, mahkemenin, lüp boşaltma edilmesine değişmeyen vermesinin peşi sıra adrese revan yürütme ekibi, dairenin kapısını anahtarcı sebebiyle açtırarak kilidi değiştirmişti.

Evin kilidini yeniden değiştirerek mahkemenin boşaltma sonucuna münasebetsiz Kamuran Pınar A'nın emniyette ifadesine başvurulmuştu. Bu tam çöplerle kırcı lüp temizlenmesi düşüncesince çav maruz Nilüfer Belediyesi doğruluk görevlileri, kapısı kilitlenmiş müşterek odada çöplerin ortada yatan ve esenlik durumunun dobra bulunmadığı belirleme edilen 9 yaşındaki C.M.A'yı yığılmış şekilde bulmuştu.

Çocuğun annesinin, Kamuran Pınar A'nın ablası Y.A. (48) bulunduğu belirlenmişti. Çocuk müddeiumumilik kararıyla, Antalya'da canlı anneye konfirmasyon edilmişti. Daha sonradan C.M.A. ile Kamuran Pınar A'nın 16 yaşındaki kızı E.Z.A, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerince siper dibine alınmıştı. C.M.A, otama düşüncesince Akdeniz Üniversitesi Hastanesine götürülmüştü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ