USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkmaz hayvanları düşüncesince melce buyruğu problemi çözecektir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, çıkmaz hayvanları sorunuyla ilgilendiren partiye de aşırı sayıda ileti geldiğini belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehremaneti başkanlarına verdiği talimatın problemi şümullü biçimde çözeceğini söyledi.

Çelik: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çıkmaz hayvanları düşüncesince melce buyruğu problemi çözecektir
24-12-2021 13:05
Ankara

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirdiği "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"na bağlı açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hiçbir değişiklik yapmadan işlev fail değme belediyeyi destekliyoruz

Toplantının ahit akıbet haset bulunduğunu tabir fail Çelik, kendisi ile umumi reis bey yardımcılarından Erkan Kandemir ve Hamza Dağ'ın yorum paneliyle toplantının sona ereceğini söyledi.

Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın umumi hitabının arkası sıra katı baş döndürücü şehremaneti başkanıyla özlük illerindeki icraat ve şehremaneti faaliyetleri karşı hususi görüşmeleri bulunduğunu bildirdi. Toplantının kendileri açısından ehemmiyetli bulunduğunu tamlayan Çelik, şehremaneti başkanlarının mesul oldukları vilayetlerde hep beraberce etraflıca yazışma zarfında olduklarını, ülke kültürü ve kimliğinin oluşması düşüncesince ehemmiyetli işlere imza attıklarını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmede verdiği mesajlara yer veren Çelik, şu ifadeleri kullandı:

"Son yıllarda ruzname bulunan sokaklardaki evsiz barksız köpeklerin saldırısına uğrayan ve hepimize iri sıkıntı verici vakalarla ait şehremaneti başkanlarımıza birlikte sistem kurmalarıyla ait buyruğu baş döndürücü önemlidir. Son yıllarda bu iyesiz hayvanların evsiz barksız birlikte halde gezmesinden meydana gelen türlü saldırılarla çocuklar, savunmasız bazısı insanoğlu maatteessüf bazısı sıkkın ahval yaşadılar. Hepimizi üzen akıbet aşama biberli bazı hadiseler gerçekleşti. Bu nedenle çıkmaz hayvanları düşüncesince barınaklar kurulması, küsurat yemeklerden abla yapılması anlamında şehremaneti başkanlarımıza Sayın Cumhurbaşkanı'mızın verdiği talimatın dört başı mamur şehremaneti başkanları düşüncesince sağlam dokuma edebilecek, onların bu problemi hem insanımızın bu tip menfi durumlarla karşılaşmamasını sağlayacak hem de o hayvanlara ehil çıkma halde birlikte düzenlemenin ortaya konulması itibarıyla akıbet aşama ehemmiyetli görüyoruz. Partimize de bu mevzuda birlikte şeyler yapılması ile ait adına baş döndürücü sayıda ileti geliyordu. Cumhurbaşkanı'mızın konuşmasında tabir etmiş olduğu bu husus, problemi şümullü birlikte halde çözecektir. Belediye başkanlarımız bunu çabucak yaşama geçirecektir. Birçok yerde mahsus icraat mevcut zaten. Bunun tamamı şehremaneti başkanları düşüncesince birlikte sağlam dokuma etmesi bu problemi iri miktarda ortadan kaldıracaktır."

Çelik, ehemmiyetli ruzname maddelerinden birlikte ötekinin de ufki mimarlık konusu bulunduğunu belirterek bu mevzunun AK Parti belediyeciliği açısından bundan sonra eğer olmazsa olamaz birlikte hasep taşıdığını tabir etti.

İnsanın arazi ve doğayla ilişkisinin ne genişliğinde değerli olduğunun, müstevli zamanında birlikte defa henüz görüldüğüne ayraç fail Çelik, bu çerçevede henüz insani, insanoğlunun doğayla henüz baş döndürücü iç içe olmasını sağlayacak uygulamaların başlangıcında ufki mimarlık uygulamasının geldiği kaydetti.

AK Parti'nin "Sıfır Atık" dair taahhütleri olduğunu, bu manada "yeşil devrim"den bahsettiklerini anımsatan Çelik, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açma konuşmasında buna şümullü birlikte halde değindi. Avrupa'daki Yeşil Mutabakat'a Türkiye'nin uyumunu sağlayacak çelimli birlikte yaklaşım bu. Bu çerçevede bu 'Sıfır Atık' taahhüdümüz ve türlü uygulamalarımız çelimli birlikte halde bu yeşil mutabakatın, yeşil devrimin altının yerleştirilerek yaşama geçirileceği birlikte husus. Bu kampımızda bu yeşil mutabakata, yeşil devrime ahenk açısından belediyelerimizin icra ettiği ve yapacağı ameliyat şümullü birlikte halde değerlendirilmiştir." diye konuştu.

Artık site hakkının, insanoğlu haklarının birlikte parçası bulunduğunu vurgulayan Çelik, her insanoğlunun özlük kentine ehil çıkabilmesi ve kentinin kararlarına katılabilmesinin, hem şehrin demokratik bir araya gelmesi açısından hem de kente ilişkinlik duygularının henüz da güç kazanması itibarıyla ehemmiyetli bulunduğunu belirterek bu mevzuda da şümullü değerlendirmeler yapıldığını tabir etti.

AK Parti belediyelerinin salgında vatandaşlara iktiran etmek düşüncesince baş döndürücü çelimli faaliyetleri, baş döndürücü şümullü yaklaşımları olduğuna yer veren Çelik, müstevli zamanında belediyelerin, devletin faaliyetlerine ulama getirmek itibarıyla akıbet aşama çelimli birlikte halde vatandaşın hizmetinde bulunduğunu görme ettiklerini söyledi. Ömer Çelik, şunları kaydetti:

"Belediyelerimiz, dünyanın içerisinden geçmiş olduğu bu sınavın Türkiye'de kalburüstü birlikte halde verilmesi düşüncesince akıbet aşama kalburüstü icraat ortaya koydular. Bu çerçevede değerlendirdiğimizde bu toplantının akıbet aşama kalburüstü birlikte danışma toplantısı bulunduğunu hem şehremaneti reisi arkadaşlarımızın sorunlarının ele alınması, sorunlarının dinlenmesi, onlara analizör bulunması açısından hem de buradan seçimlere akıllıcasına giderken hem umumi seçimlerin hem domestik seçimlerin eskiden yapılması, rastgele birlikte halde er seçme gündeminin olmaması şeklindeki politikamızı vurgulayarak, altını çizerek dört başı mamur bu süreyi, eskiden yapılacak seçimlere genişliğinde bulunan süreyi akıbet aşama dobra değerlendirmelerini tabir ettik. Nitekim belediyelerimiz değme an, 24 vakit vatandaşın hizmetinde hem yurttaş odaklı, insanoğlu odaklı site kimliğini güçlendiren, site hakkına ehil çıkan, kişilerin demokratik katılımına ehemmiyet verici politikalar ortaya koyarken bire birlikte sürede da AK Parti belediyeleri olarak, Cumhur İttifakı belediyeleri adına seçimlere tedbir itibarıyla da çalışmalarını çelimli birlikte halde yürütüyorlar."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ