USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

“Cinci Hoca” Dubai'ye kaçamadı

Balıkesir'in Ayvalık kazasının Hacıveliler rustik mahallesinde cinlerle alım satım kurduğu tez edilen, falcılık, üfürükçülük ve sihirbazlık icra ettiği öne sürülen “Murat Hoca” lakaplı Murat Yüzgünç kalifiye ayyarlık icra ettiği iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece

“Cinci Hoca” Dubai'ye kaçamadı
09-11-2021 23:53
Alınan bilgiye göre, Türkiye genelinde nice yurttaşı cin, büyü, muska, kurban yoluyla dini duygularını sömürme ederek dolandırdığı kanıt edilen Yüzgünç ve 3 arkadaşı, mağdurların suçlamasıyla Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki KOM ekipleri çeşidinden meydana gelen şümullü strateji ve operasyonla gözaltına alındı. İstanbul'dan Dubai'ye kıymetlendirmek isterken yakalanan Murat Yüzgünç'ün birlikte polisin güzel operasyonuyla Muhsin A., Vedat G. ve Hüsnü E. isminde kişiler da Ayvalık'ta yakalandı.

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde soruşturmaları meydana getirilen 4 meşkûk henüz sonraları yargılanmak kabilinden Ayvalık Adliyesi'ne götürüldü. Hakkında dünyalık toplamak, parası olmayanlardan emniyet kartıyla dünyalık kabul etmek ve zengin insanlardan adaklık kurbanlık alarak nahak yere yarar elde etmiş olduğu suçlamaları mevcut zanlılardan kalifiye dolandırıcılıkla yargılanan Murat Yüzgünç ile Hüsnü E. tutuklanırken, Muhsin A. ve Vedat G. isminde kişiler ise adli arama şartıyla başıboş bırakıldı.

Suat Salgın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ