USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan belediyelere suda indirim talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Tüm AK Partili belediyelere, birlikte kısmının geçtiğimiz günlerde başlatmış bulunduğu birlikte uygulamayı çabucak yaygınlaştırmaları çağrısında mevcut olmak istiyorum. AK Partili belediyelerin bulunduğu yerlerde biz minimum yüzdelik 7

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan belediyelere suda indirim talimatı
17-02-2022 17:17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. 2023'ün ehemmiyetli müşterek dönüm noktası olduğuna özen çekici Erdoğan, ”Unutulmamalıdır ki 2023 AK Parti yahut bizim şansımızdan fazla memleketimiz ve milletimiz düşüncesince müşterek dönüm noktası olacaktır. Türkiye bu seçimde el erki ve kalkınmasıyla eskinin koku dışı devirlerine devir ile aydın istikbaline gidiş ortada eleştiri müşterek yeğleme yapacaktır.

Milletimiz bugüne derece girdiğimiz uğur boncuğu mücadelede hamdolsun bizi bekâr bırakmadı. Bugün iklim şekilde dünyanın en şişman on ekonomisinden bir tanesi biçimine gelmemizi sağlayacak zamanı müşterek atılımın, köktenci müşterek dönüşümün, en yukarı lige çıkacak hamlesinin içindeyiz. Allah'ın izniyle herhangi müşterek mücadelemiz denli bunu da başaracağız. Bu durumun bilincinde bulunan yalnızca tığ değiliz, milletimizi dü asırdır demokraside ve kalkınmada art çoğaltmak düşüncesince herhangi müşterek yola başvuranlar da bu hakikati görüyor.

Türkiye'nin önünü boğazlamak düşüncesince kendi politik ve konuşu güçlerini sonuna derece kullanıyorlar, bununla birlikte içerdeki araçlarını seferber ediyorlar. Bizimle yanı sıra bunlar ortamında 2023 müşterek baht seçimidir. Sizlerden bu belirgin ve başlıca fotoğrafı ilkin kendi arkadaşlarımızla, onlar yoluyla da bütün milletimizde paylaşmanızı istiyorum” açıklamasında bulundu.

Yaşanan konuşu sürecin takip edeni olduklarını bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Hiç kuşkusuz herhangi müşterek şişman transformasyon denli bu süreçte de sancılar çekiyor, bedeller ödüyoruz. Milletimizin 2018'den bu yana bitmeme fail konuşu dalgalanmalar, bilhassa de sahn pahalılığı haysiyetiyle teessürat yaşadığını biliyoruz. Ülkenin ve devletin bütün kaynaklarını seferber ederek çalışanlarımız ilkin iktisap anlamak neredeyse herhangi müşterek kesimin gelirlerini artırarak insanlarımızın indinde olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz. Dünkü kabin toplantısı ondan sonra yaptığımız milleti seslenişte bu yönde aldığımız dünkü kanalları kamuoyumuzla paylaştık.

Tarım desteklerinden enerjiye, KDV indirimlerinden gençlerimize müteveccih adımlara derece herhangi müşterek bölgede toplumumuzun bütün kesimlerini rahatlatacak kaç müjdeler açıkladık. Özellikle sonuç devirde bolca gündeme mevrut çarpıcılık tarifeleri dair ilgilendiren kurumlarımıza yeni baştan müşterek istimara yapılması emirini verdik” dedi.

AK Partili belediyelere su faturalarında da indirim talimatı sağlayan Erdoğan şunları kaydetti:

"Bu okazyon ile bütün partili belediyelere, müşterek kısmının geçtiğimiz günlerde başlatmış bulunduğu müşterek uygulamayı çabucak yaygınlaştırmaları çağrısında mevcut iktisap anlamak istiyorum. Evet ihvan su tarifelerinde müşterek numara derecede belediye başkanlarıma sesleniyorum. Biz ne anne muhalefetiz ne ne şuyuz ne buyuz. Biz AK Parti'yiz. En az KDV indirimi derece koşulları makul olanlar, bunun da üstünde müşterek miktarda indirim yaparak enflasyonla mücadelemize katkıda bulunmalıdır. Şimdi kaç belediyemiz açıkladı.

Ne dediler; yüzdelik 7 indirim yapacağız, neyde suda. Arkadaşlar yüzdelik 7 indirim gerçekleştirmek aracılığıyla vatandaşımıza su parasından İstanbul yüzdelik 25'in üstünde bindirim isteğiyle Meclise geldi ve böylelikle geldiği noktaya bakalım. Mecliste elbette ciddiyet bizde bulunduğu düşüncesince arkadaşlarımız bunların bu bindirim taleplerine oldu demediler. Biz vatandaşımızın bu aşamada huzurunu istiyoruz. Çünkü bunlar intihap öncesinde diyorlardı ‘Suya tığ indirim getireceğiz, ekmeğe indirim getireceğiz.' Tabii baskı ağaları da Şanlıurfa'da 'Şanlıurfa'yı bizlere verin, tığ de bundan hakeza elektriği size emeksiz veririz' dedi. Bir misil elektriğin kimde olduğundan haberi yok. Elektrik deminden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı nerede, AK Parti iktidarında. Dolayısıyla burada şu an bakımından biz elektrikte erke ile ilgilendiren bütün adımları en ülkü halde atıyor ve vatandaşımıza zulmetmeyen müşterek süreci çalıştırıyoruz.”

İstanbul'da su faturaları düşüncesince tavsiye edilen bindirim taleplerine bağlı mütekellim Erdoğan, ”Şu anda su elbette ki belediyelerin pekâlâ belediye şekilde sen intihap öncesi, intihap çağında hilaf verdin. Koltuğuna oturunca unutanlardan oldun ve şu an fiktif ile de geldin müşterek bindirim isteğiyle İstanbul'da işi meclise getirdin ve mecliste de arkadaşlarımız bunların bu taleplerine oldu demedi. Şimdi ego buradan diyorum ki Türkiye, AK Partili belediyelerin bulunduğu yerlerde biz minimum yüzdelik 7 indirim gerçekleştirmek aracılığıyla vatandaşlarımızı su parasında aydınlatacağız. Bizimki lafta kalmaz, bizimki pratikte ve bu adımı da çabucak çabucak elbette Kocaeli, Sakarya Belediyelerimiz bu adımları attıysa şu anda bugünden itibaren de hızda çabucak bütün belediyelerimiz irili ufaklı inşallah bu adımı çarpmak aracılığıyla anne muhalefete, yavrularına, hepsine buradan sinyali veriyoruz” diye konuştu.

“Seçim çağında değil intihap periyodunun haricinde tığ bugün bu açıklamayı yapıyoruz ve çabucak de arkadaşlarımız çabucak meclislerinden bunu anlamak aracılığıyla vatandaşımızın inşallah rahatlatacaktır” diyen Erdoğan, fiyatlardaki yükselişlerin de takip edeni olunduğunu belirterek, ”Kurdaki dalgalanmaların önüne geçtiğimiz, istihdamı, üretimi ve ihracatı artırarak büyümeyi sürdürdüğümüz denli sahn pahalılığının belini de tığ kıracağız. Tekrar ediyorum marketler, çarşı alışveriş şayet yurttaşlarımıza hububatta, meyvede, sebzede, şurada burada hala zulmetmeye bitmeme ediyorsanız bütün dolaşan denet ekiplerimizle, denet ekiplerimizde siz değerli üyelerimizin sırtına bineceğiz. Onun düşüncesince belediyelerimiz çarşıyı, pazarı, marketleri aşırı hararetli düzen denetime alacaklar” dedi.

"Fırsatçılık ve doymazlık yaparak halkımızı kıygın edenleri affetmeyecek, hepsinden yaptıklarının hesabını soracağız"

Vatandaşları kıygın edenlere hakkında yaptırımlar uygulanacağına özen çekici Erdoğan, ”Küresel dengesizliklerden meydana gelen sorunlara hal ararken oportünizm ve doymazlık yaparak halkımızı kıygın edenleri affetmeyecek, hepsinden yaptıklarının hesabını soracağız. Tabii herhangi müşterek obje sırası ile olacak, herhangi müşterek obje zamanı saati ulaştığında yapılacak. Bugüne derece kaç mücadeleleri yanı sıra zafere ulaştırdığımız milletimiz müsterih olsun. 20 sene tığ milletimize zulmetmedik, elbette milletimizi rahat kıldıysak bundan sonraları da rahat kılacağız.

Hak ve özgürlükleriyle, güvenliğiyle, huzuruyla, zenginliğiyle, şişman ve çelimli Türkiye güneşin tulu Allah'ın izniyle aşırı yakındır. Bizim düşüncesince sahamızda ve dünyada ki olduğunu, ne niyetleri taşıdığını, ne miktarlara eş bulunduğunu bildiğimiz hasımlarımızla, rakiplerimizle dövüşmek kolaydır. Ne derece kurnaz yollar kullanırlarsa kullansınlar, ne tuzakları kurarlarsa kursunlar, ne senaryoları devreye alırlarsa alsınlar tığ bunları biliyoruz, tanıyoruz. Bizi başlıca zorlayan, gün süresince daima bulunduğu denli bugün de içimizdeki gafiller, içimizdeki muhterisler, içimizdeki mankurtlardır. Türkiye asırlardır ne çektiyse ahacık bu iç mücadeleden, iç kavgadan, iç çekişmeden, dâhilen yediği yumruklardan çekmiştir. Tek öğür faşizminden vesayete, darbelerden politik istikrarsızlıklara, konuşu krizlerden toplumsal kırık hatlarının derinleştirilmesine derece yaşadığımız herhangi müşterek badirede bu tabloyu görebiliriz” diye konuştu.

"Karşımızda siyasette eserlerimizle ve hizmetlerimizde yarışacağımız müşterek ihtilaf değerlendirmek isterdik"

Kılıçdaroğlu'nun tutumunu eleştiren Erdoğan, ”Bugün de ayrımsız dertten mustaribiz. CHP ve başındaki özlük maatteessüf devletimizde demokrasinin kökleşmesine, ekonominin güçlenmesine, diyalekt ve toptan gücünün artmasına hakkında oynanan oyunların koçbaşılığına soyunmuştur. Bu anlayış yalanlarıyla, iftiralarıyla ülkenin zararından, milletin felaketinden, insanımızın sıkıntısından imdat uman yöntem anlayışlarıyla Türkiye'nin vaktini ve gücünü tüketmenin peşindedir. Her ne derece tığ hedeflerimize akilane yürüyüşümüzden ödünleme vermesek de bu üzücü tablodan sıkıntı duymadan edemiyoruz. Halbuki tığ karşımızda siyasette eserlerimizle ve hizmetlerimizle yarışacağımız müşterek ihtilaf değerlendirmek isterdik. Maalesef bahtımıza Kılıçdaroğlu CHP'si denli müşterek ihtilaf çıktı. Son günlerde Kılıçdaroğlu, kendi aklı sıra kalın pıtrak bizlere düzlük okuyor, karşıma çık diye noktayı göğü inletiyor. Halbuki tığ sandıkta Kılıçdaroğlu'nun karşısına aşırı çıktık. Kemal Kılıçdaroğlu, 2010 yılı mayıs ayında CHP Genel Başkanı oldu, ayrımsız sene kanun değişikliği ahali oylaması yapıldı.

Kılıçdaroğlu müfit kampanyası yürüttü, tığ ‘evet' dedik. Milletimiz yüzdelik 58'le yanımızda arazi alarak hâlâ önceki imtihanında Kılıçdaroğlu'nu sandığa gömdü. 2011 senesinde saylav umumi tarzı yapıldı, tığ yüzdelik 50 ile müşterek numara öğür olduk. Milletimiz yüzdelik 26 ile Kılıçdaroğlu'nu gine sandığa gömdü. 2014 senesinde finansal intihabat yapıldı, tığ yüzdelik 39'la gine müşterek numara öğür olduk. Kılıçdaroğlu yüzdelik 26 ile müşterek misil hâlâ sandığa gömüldü. Yine ayrımsız sene ortamında cumhurbaşkanlığı tarzı yapıldı, kendisi yüreği yetip karşımıza çıkamadığı düşüncesince ithal müşterek talibi karşımıza dikti. Milletimiz bizi yüzdelik 52 ile bu makama müstahak görürken, Kılıçdaroğlu esasen hezimete uğradı.

Türkiye 2015 senesinde dü saylav tarzı yaşadı. Haziran ayındaki seçimde AK Parti yüzdelik 41 ile müşterek numara öğür olurken, Kılıçdaroğlu'nun CHP'si yüzdelik 25'te kaldı. Kasım 2015 esasen seçiminde AK Parti yüzdelik 50'ye yükseldi. Kılıçdaroğlu gine yüzdelik 25 oyla sandığa gömüldü. Yeni dalavere sistemine devredilmek düşüncesince milletimizin huzuruna çıktığımız 2017 halkoylamasında bizim evetimiz yüzdelik 52'yi bulan oy oranına ulaşarak, Kılıçdaroğlu'nun başını çekmiş bulunduğu hayırları geçti. Bu düzene layıkıyla meydana getirilen 2018 seçiminde Cumhurbaşkanlığı'nda tığ yüzdelik 53'e andıran müşterek oy oranıyla milletimizden icazet aldık. Kılıçdaroğlu gine kendisi yüreği yetip karşımıza çıkamadığı düşüncesince ortaya sürdüğü adayla fakat yüzdelik 30'a çıkabildi. Aynı güneş meydana getirilen saylav seçiminde AK Parti yüzdelik 43 oy alırken, Kılıçdaroğlu partisinin oylarını sağa sola peşkeş çekmiş bulunduğu düşüncesince yüzdelik 23'te kaldı. Tabii bu seçimde Cumhur İttifakı'nın oy payı da yüzdelik 54'ü aştı. 2019 yerel idareler seçimlerinde AK Parti yüzdelik 45'e, Cumhur İttifakı yüzdelik 50'ye yaklaşırken, CHP ise ilkin HDP iktisap anlamak neredeyse öbür partilerden almış bulunduğu bütün yardıma karşın yüzdelik 30'u fakat bulabildi.

Kılıçdaroğlu ile aracısız yahut bilvasıta şekilde milletin nezdinde on misil hakkında karşıya geldik. Onun da kendisini sandığa gömdük. Bay Kemal senin kıratın buna yetmez. Senin hâlâ aşırı çalışman geçişsiz ve tığ sana oturduğun koltukta meşruluk sağlamayız. Bizim işimiz var, bizim işimiz milletle” açıklamasında bulundu.

Erdoğan, geçtiğimiz günlerde 6 öğür umumi başkanının müşterek araya geldiği toplantıya yönelik, ”Biz milletimizle bu arada yola bitmeme ediyoruz. Bizim anca değirmi masalarda filanda işimiz yok. Bu değirmi masalarda neler görüşüyorsunuz, neler konuşuyorsunuz bütünü ortada. Paylaşın bakalım nereye derece paylaşacaksınız. O masadan müşterek obje çıkmaz. Unutkanlığınıza geldi anlaşılan HDP'yi illet almadınız. Onu da yanınıza alın. Arkadaşlarımız iyi söylüyor, herhalde masanın altında mı kaldı ne oldu. Herhalde deminden de müşterek ziyarete gidersin ve ziyarete git ki unutulduklarını anlamasınlar. Bizim hakeza müşterek derdimiz yok. Bizim AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi yanı sıra tığ bu yola bitmeme ediyoruz. Bunlar herhangi müşterek intihap hezimetinden sonraları gereğini yapacağını, şu demek oluyor ki CHP Genel Başkanlığı koltuğunu ve siyaseti bırakıp gideceğini üstenme etmişse de bütün lafları denli bu da esassız çıktı. Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin başına getirilmesi ne projenin ürünüydü bilmiyoruz güçlükle uğramış bulunduğu onca intihap hezimetine karşın orada tutulması hâlâ namına maruz misyonu tamamlamadığının işaretidir. İnşallah 2023'te milletimiz bu zatı da, mümessili bulunduğu projeyi de yöntem arşivinin tozlu raflarına kaldıracaktır” dedi.

"Biz oynanan oyunun farkındayız"

Türkiye'nin bugüne derece değişik yöntemlerle önüne engeller çıkarıldığını tabir fail Erdoğan şunları söyledi:

"Milletimizin çelikten iradesini terörle, vesayetle, darbeyle, tehditle kıramayanlar sonuç ilaç şekilde tutum kozunu sektöre sürmüştür. Biz oynanan oyunun farkındayız. Bu oyunun unsurlarından bir tanesi de ülkemizi yaşanmaz müşterek arazi denli göstererek, gençlerimiz ilkin iktisap anlamak neredeyse insanlarımızın moralini bozmaktır. Halbuki sıkıntılarımız mevcut güçlükle hamdolsun elimizdeki imkanlarımız, eş olduğumuz avantajlar aşırı hâlâ fazla, aşırı hâlâ kıymetli. Allah'a şükür Türkiye vatandaşları dirilik ve para güvenliği endişesi taşımayan, rahat özlemi ve doğacak kaygısı ile yanıp tutuşmayan müşterek ülkedir. Allah'a şükür Türkiye bundan sonraları 30 milyona dayalı istihdamıyla insanlarının çalışacak iş sorunu çekmediği, haset istirdat tasasıyla kıvranmadığı müşterek ülkedir. Allah'a şükür Türkiye kaslı ve büyümekte bulunan devletlerin kendi içlerine kapanmış bulunduğu müşterek devirde krizi fırsata dönüştürerek daima amaç büyüten, vites yükselten müşterek ülkedir. Allah'a şükür, Türkiye sınırları içerisindeki on paralık kimseyi aç, açıkta, iyesiz bırakmayacak toplumsal destek, sağlık, pedagoji bilimi sistemi ile kimsesizlerin kimsesi olmayı önceki önceliği şekilde belirlemiş müşterek ülkedir.”

Türkiye'nin bugünkü pozisyonuna hafif ulaşmadığını tabir fail Erdoğan, ”Osmanlı'dan devralınan mirasın üstünde Cumhuriyetin kuruluşuyla dünkü müşterek safhaya sabık rahmetlik Menderes ve Özal'la yeni baştan harlanan derinlemesine el erki ve kalkınma yolculuğumuzda kaç sıkıntılar çekmiş, kaç mesail göğüslenmiş, kaç bedeller ödenmiştir. AK Parti şekilde sonuç devirde de Cumhur İttifakı'yla yanı sıra ahacık bu asırlara sarih el erki ve kalkınma mücadelesini tarihimizin en yukarı seviyesine çıkarmayı tığ başardık. Ülkemizi tedarik sorularını çözerek elbette yüzyıl atlattıysak inşallah bugünkü sıkıntıların üstesinden de gine tığ geleceğiz, AK Parti gelecek. Ülkemizi dünyanın en şişman on ekonomisinden bir tanesi biçimine getirmeden bu mücadeleyi bırakmayacağız. Milletimizin düşlerini gerçeğe dönüştürene derece bu çabayı, bu gayreti göstereceğiz. Bizim lafımız anca kifayetsiz, kızgın üfürmesi değildir. Biz milletimize ne hilaf verdiysek yaptık, bu sözümüzü de namına getireceğiz.

Evlatlarımıza 2053 vizyonlarını yaşama geçirebilecekleri şişman ve çelimli Türkiye'yi delibozuk edene derece durmayacağız, duraksamayacağız. Bu hakeza biline. Biz uğur boncuğu devir zihinleri de, kalpleri de, gözleri de başka bölgelere bakanlar denli çareyi dışarda aramadık. Allah‘ın yardımına güvendik, milletimizin desteğine güvendik, tarihimizi ve medeniyetimizin birikimine güvendik ve ahacık ülkemizi bu seviyeye getirdik. Bugün de milletimizden aldığımız güçle diplomasiden güvenliğe ve ekonomiye derece herhangi müşterek bölgede gerektiğinde yedi düvele düzlük kıraat pahasına ülkemizin haklarını ve çıkarlarını savunuyoruz. Dün Türkiye'yi beğenmeyerek ve bu halde bakanlar, sömürge muamelesi yapanlar, bugün ayrımsız masada denktaş koşullarda oturarak mütalaa yürütüyor. Gözümüze bakıyor, tavrımızı alçalma ediyor” değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan, ”Dün bu ülkeyi yalnızca ilgisiz harp kamplaşmasının münteha muhafızı, insanoğlu gücü ihtiyacının deposu, üretiminin pazarı şekilde görenler bugün savunmadan sanayiye herhangi müşterek mevzuda bizimle iştirak arayışına girmişlerdir. Dün bu milleti geçmişinde inanç, hars ve uygarlık birikiminden almak düşüncesince herhangi müşterek yolu deneyenler, bugün yeni baştan özünü keşfeden müşterek toparlanışı, müşterek yükselişi, müşterek şahlanışı seyrediyor. Emin olun şişman ve çelimli Türkiye'nin inşasına bugün bariyer olamayanlar ferda bu inkişafın ışığından faydalanmak düşüncesince bütünü sıraya gireceklerdir. Çünkü evren dünkü ve kırkyıllık müşterek değişimin sancılarını yaşıyor. Küresel para krizi ile başlayıp, toptan salgında idame eden konuşu ve toplumsal boyutlarıyla derece derece esneyen bu değişimin yükselen yıldızı Türkiye'dir. Türkiye'yi kendi ülkelerinin yükselişi düşüncesince paçasından sarılıp dibe çekmeye çalışanlara aldırmayın, onların hayalindeki yöntem müşterek tane öğür faşizmi siyasetidir. Onların hayalindeki dalavere çarpış yönetimidir. Onların hayalindeki Türkiye, politik ve konuşu krizlerin pençesinde kıvranan emektar Türkiye dönemidir” dedi.

Türkiye'nin 2023 hedeflerine kararlılıkla ilerlediğini tabir fail Erdoğan, ”Dikkat ederseniz menfaatlerini ne derece tutmaya çalışırlarsa çalışsınlar oynadıkları temaşa oyununda behemehâl müşterek belirgin veriyorlar. Ya milletin inancına, ibadetine, kıyafetine, değerlerine taşlama etmekteler ya kişilerin alın terlerini, emeklerini kendileri ve aileleri düşüncesince gösterdikleri gayreti alaya alıyorlar. Ya yıldırı örgütü yandaşları ile dizi kolalama giriyor darbecilere menfez kırpıyor, Türkiye düşmanlarına esenleme çakıyorlar. Üstelik bunlarla da kalmıyor, hırsızlık, taciz, tecavüz, yılışıklık karşıcı mensuplarını koruyup kollayarak kimseyi umursamadıklarını belirgin bariz gösteriyorlar. Çünkü bunların derdi ülke, millete görev değildir. Eğer anca olsaydı müşterek hayli senedir ülkenin ve milletin hayrına müşterek projelerini, müşterek tekliflerini, içten müşterek üzüntülerini, biraz da olsa gayretini görürdük. Hiçbiri yok. Tek vaatleri emektar Türkiye'yi art getirmek. Kimsenin Türkiye'nin o ışıksız politik ve konuşu iklimini art getirmesine müsaade vermeyeceğiz. Bugünlerde yaşanmış bulunan teessürat gelip geçicidir. Yitik bulununca himmet kayıp olunmazmış. İnşallah bu sıkıntıları atlatıp ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırdığımızda verdiğimiz bütün emeklerin, yaptığımız bütün fedakarlıkların, döktüğümüz bütün alın terinin karşılığını almış olacağız. Sahip olduğumuz bütün olanaklar denli yaşanmış bulunan sıkıntıları da farkındayız” dedi.

Eğitimi önceleyen planlara herhangi müşterek devir ayrıcalıklar tanındığını kail Erdoğan şunları kaydetti:

“Biz çalışacağız, milletimiz sabredecek, inşallah iyi günlere daima bu arada kavuşacağız. Hükümete geldiğimiz günden data önceliklerin en başına eğitimi koymamızın müşterek nedeni vardı. Salgın çağında bu önceliğimizden ödünleme vermedik. Bu senenin önceki sürecini beniz yüze eğitimle tamamladık. Aynı kararlılıkla ve bütün önlemlere uyarak beniz yüze öğrenime bitmeme ediyoruz. Öğretmenlerimizi de boşlama etmiyoruz. İki ay denli endamsız müddette kütüphanesi sıfır 16 bin 361 okula katalog yaptık, kütüphanelerimizdeki eser sayısını da 28 milyondan 50 milyona çıkardık. Yıllardan bu yana yakınma edilen araştırma görevlisi pınar sorununu da çözdük. Bakanlığımız araştırma görevlisi pınar kitapları da bütün öğrencilerimize parasız ulaştırıyor.

Son üç ayda kısaca 24 milyon araştırma görevlisi pınar kitabı öğrencilerimize dağıtarak ailelerimiz üstündeki müşterek maddesel külfeti da kaldırmış oldu. Yakında asliye eğitimde 10 bin meslek projesini başlatacağız. Bütçesi 3 bilyon teklik bulunan bu plan kendi kapsamında 10 bin beşinci sınıf ve ortaokulun madun yapısını laboratuvarlarıyla, atölyeleri ile yeni baştan sona güncelleyeceğiz. Amacımız evlatlarımızın Teknofest gençliği yolculuğuna aşırı hâlâ kuvvetli müşterek halde çıkmalarını sağlamaktır.”

Hülya Keklik - Derya Yetim
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ