USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: “İBB PKK’nın dağ kadrosundan eleman getiriyor"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gaziantep'te martir yakınları ve gazilerle iftar vakti vakti yemeğinde müşterek araya geldi. Oktay, ihtilaf partilerinin kurduğu 6'lı masayı eleştirerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yıldırı örgütü PKK'nın dağ kadrosundan elema

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: “İBB PKK’nın dağ kadrosundan eleman getiriyor
28-04-2022 21:29

 

Bir kol temaslarda mevcut olmak az daha Gaziantep'e mevrut Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Valiliğin martir yakınları ve gazilere verdiği iftar vakti vakti yemeğine katıldı. Kent merkezinde hususi müşterek restoranda planlı iftar vakti vakti yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Vali Davut Gül'ün birlikte bürokratlar, büyüklenme amirleri ve milletvekilleri katıldı. İftar yemeğine martir yakınları gazilerde dip nazarıitibar gösterdi.

“Gaziantep'i söylemeye ne gönül ne yazar yeter”

İftar yemeğine dahil bulunan martir aileleri ile gazileri selamlayarak konuşmasına başlamış bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ramazan kocaoğlan süresince herhangi müşterek hafta başka müşterek ilde iftar vakti vakti sevincine kuma bulunduğunu söyledi. Bugünde ulusal mücadelenin ehemmiyetli simgelerinden bulunan bağımsızlık şehri Gaziantep'e geldiğini aktaran Oktay, “Gaziantep herhangi müşterek yönüyle destan, bağı bostanı gülistan, insanı içtenlikle müşterek kenttir. Evliya çelebi seyahatnamesinde Gaziantep düşüncesince ‘Şehr-i Ayıntabı Cihan' diyor. Yani dünyanın menfez bebeği ifadesini kullanıyor. Bu kenti söylemeye ne gönül ne yazar yeter. Gaziantep'i ne derece anlatırsak anlatalım, ne derece yaşarsak yaşayalım gine de yetmez. Gaziantep'e doyamayız. Burası şanı şişman Antep savunmasının destanlaştığı yer. Gaziantep savunmasında toprak düzlük bütün kahramanları rahmet ve saygıyla yad ediyorum” ifadelerini kullandı.

“81 ilin tamamında yatırımlar dursuz duraksız yükseliyor”

Toprakları bin sene süresince kanlarıyla yoğurarak ülke kılan ecdadın emanetine kavi sarıldıklarını vurgulayan Oktay, “Ülkenin ciharıyek indinde mega asar olan; köprüleri, barajları, hastaneleri birer birer hizmete açıyoruz. 81 ilin tamamında yatırımlar dursuz duraksız yükseliyor. 100 sene evvel ünlü müşterek dayanma yazan Gaziantep, deminden de üretimiyle sanayisiyle gün yazmaya bitmeme ediyor. Geçtiğimiz Aralık ayında Gaziantep'e mevrut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan toplanmış envestisman bedeli 15 bilyon lirayı bulan 300 fabrikayı açmıştı. Gaziantep endüstri çabucak büyüyor. Gaziantep'e lakırtı verdiğimiz 6 kavim bahçemizden 4'ünü kazandırdık. Eski stad adına meydana getirilen bahçenin inşası da sürüyor. TOKİ aracılığıyla Gaziantep'in süresince adeta dünkü metropoller kuruldu. 5 binden müşterek tomar konutun inşası da bitmeme ediyor. En aşırı muhtemel plan bulunan Gaziray'da gelecek aylarda hizmete açılacak. 200 bin dekardan müşterek tomar sektörü sulamaya açtık. Bu sayıyı dünkü projelerle 300 bin dekara çıkaracağız. Gaziantep kent hastanesinin inşaatı da bitmeme ediyor. Bunu da en çelimsiz sürede şehrimize kazandıracağız” niteleyerek ekledi.

“İBB PKK'nın dağ kadrosundan elaman getiriyor”

Türkiye'yi bütün illeri ve ilçeleriyle geliştirmenin mücadelesini verdiklerini laflarına ekleyen Oktay, "Şehitlerimizin bıraktığı denyo düşüncesince savaşım ediyoruz. Muhalefetse müşterek asılsız perdesiyle bütün icraatlarımızın üzerini alalamak düşüncesince avantajsız müşterek güç içerisinde. Muhalefetin topu topu ise 3'ü 5'i 6'sı başka müşterek senaryo ile başka müşterek tiyatroyu ruzname sahnesine koyuyor. Bu senaryoyu da bundan sonra duyurulmayan ortaklarından mı ısmarlama ediyorlar, olmadan değirmi masada mı kuruyorlar bilmiyoruz. Ancak milletimizin oyuna gelmez. Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde elektriği kesmik bulunduğu söylenen müşterek evi görüşme etmişti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez, Kılıçdaroğlu'nın gittiği habbe elektriğinin kesilmediğini açıkladı. İstanbul büyükşehir Belediyesi ise yıldırı örgütü PKK'nın dağ kadrosundan eleman getirip belediyede işe sokuyor. Gaziantep'te davet cihazı yapıyorum. Artık sahtelikten kurtulup gerçekliği benimseme edin. Anadolu insanını hafife almayın. Cumhurbaşkanımıza müteveccih saldırılar seçimde dirlik karşıya kalacaklar hezimetten dolayıdır. Cumhurbaşkanımızın ismini kimesne ağzına dolayamaz. Türkiye müşterek hususiyet devletidir. Bağımsız yargının verdiği kanunlara dâhilen ve dışardan hepsi hürmet duymalıdır. Milletimizin kandırılmasına katiyen tolerans göstermeyeceğiz. 20 senedir nite milletimizle canevi yüreğe yürüdüysek geleceğe de sizlerle bütünlük ve el birliği bünyesinde yürüyeceğiz” niteleyerek konuştu.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, iftar vakti vakti yemeğinin arkası esna martir aileleri ve gazilerle hatırat fotoğrafı çektirdi.

Muhammet Abdulkadir Esen - Said Vakkas Yağcı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ