USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Denetimlerde yakalanmamak düşüncesince denize zula yapmışlar

Karaköy'de denetimlerden kaçmaya çalışanlar gümrüksüz trol avcılığında geçer hep 2 eş trol kapısı, 100 metrelik 2 kadro trol acı ve 100 metrelik 2 kadro trol halatını Marmara Denizi'ne zulaladı. İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü ekipleri malzemeleri vinç sebebiyle denizd

Denetimlerde yakalanmamak düşüncesince denize zula yapmışlar
21-02-2022 10:50

Marmara Denizi Fenerbahçe önlerinde plastik ortak kutuya ilişkin ip görüldüğü ve gine ayrımsız halde Karaköy kent Hatları İskelesi önlerinde de iskeleye ilişkin halde kükremek süresince 'Zula' kendisine ifade edilen halde kamufle cisimler görüldüğü ihbarları yapıldı.

İhbar dair harekete güzeşte İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Operasyona Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı Güney İstanbul Kolluk Destek Tim Komutanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deniz Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri de dayanak noktası verdi. Yapılan denetimlerde, Marmara Denizi Fenerbahçe önlerinde ve Karaköy Vapur İskelesinde kükremek süresince 'Zula' kendisine ifade edilen halde gizlenen gümrüksüz trol avcılığında beğenilen mecmu 2 eş trol kapısı, 100 metrelik 2 ekip trol acı ve 100 metrelik 2 ekip trol halatı vinçli ortak tekneyle kükremek içerisinden çıkartıldı. El konulmuş olan bu üretim vasıtalarının mülkiyetlerinin kamuya geçirilmesi sonucu katılması düşüncesince yediemin limanına doğrulama edildi.

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, denetimlerin denetimlerin hissedar kuruluşlarımızla bu arada 7 gündüz 24 sayaç gece gündüz bitmeme ettiğini belirtti.

Zöhre Alagöz
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ